Covid-19 Cepiva

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.999
6.173
113
Če se gremo kaj oni hočejo. Manj ljudi s tem manj hrane in manj obremenjevanja okolja. Manj prometa s tem tudi manjša poraba goriv elektrike vode...

Saj se spomneš lani maja kako je bilo takoj izboljšanje kvalitete zraka nad industrijskimi mesti.
Kaka strategija je to da pomoriš 70% pametnih ljudi, ostane pa ti ološ, ki se mimogrede razmnožuje kot podgane. Nekak na napačnem koncu bi se lotli, se ti ne zdi?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A niso USA demokracija, kjer lahko večina prisili manjšino v karkoli?

Pfizer in Moderna sta oddala vlogo za "full FDA approval". Po odobritvi bo zakonodaja dovoljevala, da se javnim uslužbencem odredi cepljenje. V naprotnem primeru se bodo srečali s takojšnjo izgubo delovnega mesta, v primeru, da bodo zboleli za C-19 jim zdravstveno zavarovanje ne velja. No, slednje jim že zdaj ne velja pri določenih paketih.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.524
-3.616
113
Kaka strategija je to da pomoriš 70% pametnih ljudi, ostane pa ti ološ, ki se mimogrede razmnožuje kot podgane. Nekak na napačnem koncu bi se lotli, se ti ne zdi?
Kakšna je pa strategij, da smo v evropo uvozili par miljonov migrantov - ki so pristali na socialni?
Če nekaj za tebe ni dobro, še ne pomeni, da ne bo za koga drugega. mogoče je takih samo peščica, ampak imajo moč.
Kaj pa svet izgubi, če umrejo penzionisti?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kakšna je pa strategij, da smo v evropo uvozili par miljonov migrantov - ki so pristali na socialni?
Če nekaj za tebe ni dobro, še ne pomeni, da ne bo za koga drugega. mogoče je takih samo peščica, ampak imajo moč.
Kaj pa svet izgubi, če umrejo penzionisti?

Prenos znanja, izkušenj, modrosti, zdrave pamet, finančni kapital za naslednike? Če se lotim še sociloških tem, boš lahko cel dan bral.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Čas bo pokazal kaj v resnici hočejo.
Zaenkrat je vsem fajn.
Potem se pogovarjam v lokalnem merkurju da je šlo vse v železnini gor za 10 do 30 %.
Cene olma olj ki so šle gor za 30 -50%.

A
Na alterju nobeden nič. A čakate da se hrana podraži za 50%??.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Čas bo pokazal kaj v resnici hočejo.
Zaenkrat je vsem fajn.
Potem se pogovarjam v lokalnem merkurju da je šlo vse v železnini gor za 10 do 30 %.
Cene olma olj ki so šle gor za 30 -50%.

A
Na alterju nobeden nič. A čakate da se hrana podraži za 50%??.
To, na kar sem opozarjal eno leto nazaj, že prihaja in sicer, da bodo posledice ukrepov zapiranja držav hujše, kot če bi se šli drugačnega pristopa.

Da o namerni ignoranci nekega generičnega zdravila, ki ga ne bom omenjal, da ne bo šla tema spet papa, ki bi lansko jesen to lahko preprečil, ne govorim.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
buahahah kaka teorija...cepijo se samo pametni neumni pa ne...zdrava skepsa proti eksperimentalnemu zdravilu je torej butasta?

ti si se cepil, torej si pameten, torej pusti neumjnim ziveti v miru in jih ne etiketiraj...

Ce je kaj narobe s cepivom, ( nenamerno) bodo v prvi fazi pomrli stari, taki kot ti, ki so itaq najboljsi (storilni, plodni ipd) del zivljenja ze dali skoz. OStali bodo vecinoma mladi, ki se ne bodo cepili, to pa bi resilo marsikatero zadevo...pokojninska blagajna se sprosti, bolnice se sprostijo, delo najdejo vsi mladi ipd...

Tako, da sem malo presenecen, da tako pameten clovek kot ti, ki se je cepil, gleda tako enoumno na zadeve...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.928
113
Pfeizer v roki.

44616710.jpg

• Haha
Reactions: sousis

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.090
3.593
113
41
Lj
Dejansko so teoretiki zarot rekli da boš enkrat dobil čip kar direktno v telo, ki bo služil za identifikacijo in vse ostalo. In evo cepivo je točno to. Brez vgrajenega čipa/cepiva ne boš mogel nikamor.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.181
3.643
113
Marlbor
Dejansko so teoretiki zarot rekli da boš enkrat dobil čip kar direktno v telo, ki bo služil za identifikacijo in vse ostalo. In evo cepivo je točno to. Brez vgrajenega čipa/cepiva ne boš mogel nikamor.
Neki čip še bo moral priti za avtomatizirano zaznavanje cepljenih in necepljenih, ker na dolgi rok ne bo vzdržno, da bi pred vsakim poslovnim objektom stal varnostnik, ki bi kontroliral veljavnost potrdil o cepljenju. Do takrat se bodo cepljeni še vedno morali držati vseh ukrepov enako kot necepljeni.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.092
16.262
113
Neki čip še bo moral priti za avtomatizirano zaznavanje cepljenih in necepljenih, ker na dolgi rok ne bo vzdržno, da bi pred vsakim poslovnim objektom stal varnostnik, ki bi kontroliral veljavnost potrdil o cepljenju. Do takrat se bodo cepljeni še vedno morali držati vseh ukrepov enako kot necepljeni.
To je že v igri, čip dobiš istočasno s cepivom in med drugim tudi zaznava/sporoča koliko od treh let življenja po cepljenju ti še ostane:

The world's smallest single-chip system with a total volume of less than 0.1 mm3 to measure temperature inside the body and much more
90

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.999
6.173
113
buahahah kaka teorija...cepijo se samo pametni neumni pa ne...zdrava skepsa proti eksperimentalnemu zdravilu je torej butasta?

ti si se cepil, torej si pameten, torej pusti neumjnim ziveti v miru in jih ne etiketiraj...

Ce je kaj narobe s cepivom, ( nenamerno) bodo v prvi fazi pomrli stari, taki kot ti, ki so itaq najboljsi (storilni, plodni ipd) del zivljenja ze dali skoz. OStali bodo vecinoma mladi, ki se ne bodo cepili, to pa bi resilo marsikatero zadevo...pokojninska blagajna se sprosti, bolnice se sprostijo, delo najdejo vsi mladi ipd...

Tako, da sem malo presenecen, da tako pameten clovek kot ti, ki se je cepil, gleda tako enoumno na zadeve...

Nisi spremljal vse moje poste. Govora je o tem da exPfizerevec reče da bomo po 2 letih vsi cepljeni pomrli. Državam je cilj precepljensoti tam 60-70%, ja? Govorim o razvitem svetu. Torej 60-70% razvitega ssveta gre čez 2 leti pod zemljo. Koliko vidim manj razviti svet, Indija, Aftika jim cepljenje ne gre najbolje od rok. Torej ostanejo oni, mi "pametni" gremo... In če še zdaj nisi dojel, kam ciljam z "pametni ljudje". Hint... Afrika je po IQ med zadnjimi na svetu. Ti je kaj bolj jasno? Glede na alter ime se brezveze trudim, ne?

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Očitno smo se približali zaključku odiseje s cepljenjem moje žene. Danes zjutraj sem jih na mail vljudno povprašal ali mi bo kdo končno odgovoril na moj mail od petka in klic v ponedeljek - mail sem poslal v vednost direktorju ZD (matr kako to mrzim!).

Pred pol ure dobim mail, da je vse urejeno, žena dobila SMS in klic, danes bo cepljenja. Vzrok za nevabilo pa pozitiven HAGT iz marca, ki smo ga drugi dan "povozili" z negativnim PCR, kar pa oni niso imeli zavedeno - res čudno, če pa v e-zdravje vse lepo kaže. :bonk: Da sploh ne omenjam, da sta oba testa narejena v ZD MB in da nama je "teta" iz NIJZ takrat zagotovila, da se bo pozitivni HAGT v primeru negativnega PCR brisal iz evidence.

• Všeč mi je
Reactions: tony

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.524
-3.616
113
Nisi spremljal vse moje poste. Govora je o tem da exPfizerevec reče da bomo po 2 letih vsi cepljeni pomrli. Državam je cilj precepljensoti tam 60-70%, ja? Govorim o razvitem svetu. Torej 60-70% razvitega ssveta gre čez 2 leti pod zemljo. Koliko vidim manj razviti svet, Indija, Aftika jim cepljenje ne gre najbolje od rok. Torej ostanejo oni mi "pametni" gremo... In če še zdaj nisi dojel, kam ciljam z "pametni ljudje". Hint... Afrika je po IQ med zadnjimi na svetu. Ti je kaj bolj jasno? Glede na alter ime se brezveze trudim, ne?
Pa sej v Afriki pa pomrejo že brez cepljenja. Pa imajo aids pa ebolo.... koronavirus je za njih pichkin dim.