Vsak si pomen določi po sebi.No "R" ima v tej kratici en drug pomen
Vsak si pomen določi po sebi.No "R" ima v tej kratici en drug pomen
Jaz sem včeraj dobil vabilo za u3 z AZ. Sem se odjavil....
Pa še enkrat prijavil, pa napisal da sem alergičen na AZ....
Bomo videli
Če preberem ta stavekTole je že epsko.
Iz tedna v teden rastejo številke o zanesljivosti glede zaščite s cepivom. 3 tedne nazaj je bil procent okoli 80, naslednji teden že čez 90, zdaj smo skoraj na 100. Čez nekaj tednov pričakujem 110 in finančno nagrado za ceplenje.
Študija: po dveh odmerkih cepiv Pfizerja in AstraZenece zaščita skoraj 100-odstotna | 24ur.com
Cepiva proti novemu koronavirusu so izjemno učinkovita. To je dokazala še ena, tokrat britanska študija, ki je zajela 8.517 oseb, cepljenih s cepivom Pfizerja ali AstraZenece. Več kot 96 odstotkov sodelujočih je protitelesa razvilo že v nekaj tednih po prvem odmerku, po drugem pa je bilo takih...www.24ur.com
In kaj ima to z učinkovitostjo cepiva?S cepivom nič. Narobe je bilo s telesom(preslab odziv)
Marsikaj.In kaj ima to z učinkovitostjo cepiva?
To so kao neki Pfizerjevi strokovnjaki? Bolano, kakšna stroka vodi to plandemijo.
Tudi po drugem cepljenju mora poteči kakih 14 dni, da ti priznajo cepljenje.Kako pa naj bi se povabil na drugo dozo prej? Tašča 69 let še zmeraj caka na drugo dozo, dobila bo tocno 3m po prvi dozi. Pa bi se jaz rad prej cepil za drugo dozo. Prej kot 1 dan pred dopustom kot imam planirano kao.
Cepljenje tudi dokažeš s printom iz Zvem. Je v slo/ang jeziku.S katerim dokazilom sedaj dokazuješ izpolnjevanje zahtev za prehod meje? Prebolevnost verjetno s printom iz zvem v ang. jeziku? Cepljenje s cepilno knjižico ali čem drugem v ang. jeziku? Otrok do 15 let ne rabi nič ali so kakšne druge omejitve?
Naj se ponovim: potem pa folk bere take idiotizme in verjame.
Njih zanima samo denar.Motiv je kao depopulacija. Zakaj bi to bil motiv od proizvajalcev cepiv?