V Bohinju so dobili povabilo za cepljenje za ta teden z AZ in napisano da bodo drugi odmerek dobili čez 4 tedne.Danes sem slišal na cepljenju, da so tistim, ki so prvič dobili AZ govorili o 9 - 12 tednih za drugo dozo.
V Bohinju so dobili povabilo za cepljenje za ta teden z AZ in napisano da bodo drugi odmerek dobili čez 4 tedne.Danes sem slišal na cepljenju, da so tistim, ki so prvič dobili AZ govorili o 9 - 12 tednih za drugo dozo.
V Bohinju so dobili povabilo za cepljenje za ta teden z AZ in napisano da bodo drugi odmerek dobili čez 4 tedne.
Imunost verjetno ne bo doživljenjska, tako da se pričakuje na nekje 18 mesecev do 2 leti.Zdravo, mene zanima, če se cepiš, a to pomeni, da se moraš vsako leto ali je 1krat dovolj?
Lp
Dokler ni obvezno, se lahko, ko bo pa obvezno pa se boš moral vsako leto.Zdravo, mene zanima, če se cepiš, a to pomeni, da se moraš vsako leto ali je 1krat dovolj?
Lp
Jasnovidec. Lepo. Katere cifre bojo ta teden na lotu, ko že ravno tako obvladaš?Dokler ni obvezno, se lahko, ko bo pa obvezno pa se boš moral vsako leto.
Dela nasprotno kot predlaga vlada, Kacin in vladna strokovna skupina.Kako pa naj posameznik ve kaj je dobro za njega?
Na YT pogleda?
3x letno.Zdravo, mene zanima, če se cepiš, a to pomeni, da se moraš vsako leto ali je 1krat dovolj?
Lp
Kako pa naj bi se povabil na drugo dozo prej? Tašča 69 let še zmeraj caka na drugo dozo, dobila bo tocno 3m po prvi dozi. Pa bi se jaz rad prej cepil za drugo dozo. Prej kot 1 dan pred dopustom kot imam planirano kao.Zadnjič je Ihan lepo razložil s tedni pri AZ. Najprej je bilo 4-6 tednov, ker je bila težava z dobavo in omejena količina cepiv, so podaljšali na 12 tednov. Ko bo cepiv dovolj (pričakujejo nekje v roku 2 tednov), še vedno priporočajo malo daljše obdobje do drugega cepljenja, se bo pa posameznik lahko sam odločil in sicer najprej 4 tedne po 1. cepljenju.
Naročil se boš in šel.Kako pa naj bi se povabil na drugo dozo prej? Tašča 69 let še zmeraj caka na drugo dozo, dobila bo tocno 3m po prvi dozi. Pa bi se jaz rad prej cepil za drugo dozo. Prej kot 1 dan pred dopustom kot imam planirano kao.