Pa tankaj za 10 eurPonovna regulacija cen goriv: za bencin 1,56 evra, za dizel 1,668 evra na liter | 24ur.com
Vlada se je po občutni podražitvi pogonskih goriv v zadnjih dneh vnovič odločila za regulacijo cen, so sporočili z gospodarskega ministrstva. Ta naj bi začela veljati dan po objavi v uradnem listu, najverjetneje že z jutrišnjim dnem. Uredba je bila danes objavljena v uradnem listu in bo začela...www.24ur.com
pa glih oba avta imam na lučki že. eden bo lahko počakal, do jutri zjutraj, tadrugega morem pa it še danes tankat.
Dajte me izobrazit.. A regulacija cen je zdaj ok ali ne?
Dajte me izobrazit.. A regulacija cen je zdaj ok ali ne?
Pred tedni je veljalo, da ni.. Da nam bo zmanjkalo benza ker bodo tujci vse potankali?
Ni vredi, ker bo spet promet na cesti.Dajte me izobrazit.. A regulacija cen je zdaj ok ali ne?
Pred tedni je veljalo, da ni.. Da nam bo zmanjkalo benza ker bodo tujci vse potankali?
Če bi za tujce uvedli druge cene, bi prekršili en kup evropskih predpisov. To preprosto ne gre več dandanes.za tujce uvest druge cene!
razliko bomo itak placevali mi tako ali drugace... da imajo pa tujci dobicek od tega pa tud ne gre.
drugac pa presenetljiva poteza vlade v odhodu. lepo.
Dovolj bi bilo, da so črpalke na AC izvzete iz regulacije cen.Če bi za tujce uvedli druge cene, bi prekršili en kup evropskih predpisov. To preprosto ne gre več dandanes.
Cestnino na regionalke!Zabasali bi regionalne ceste.
Ne, ker vsak nima avta.Nikol prav. Naj bo benz pocen če je vse drugo drago.
Avto v vsako vas! Denar mora krožit!Ne, ker vsak nima avta.