Če bi vas osvajala...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
..od dobrega prijatelja punca/žena... kaj bi storili? Pa recimo da vam je fizično privlačna... bi kaj imeli z njo, bi jo skenslali, bi mu povedali?

Evo malo ker nič novega tukaj ne dogaja
smile-1.gif

Jaz bi pomoje kolegu povedal kakšno babo ima, samo verjetno bi bil potem skregan z menoj
bonk.gif

Povedal bi ji, da ne bo nič dobila. Njemu pa po vsej verjetnosti nebi, saj bi tako ostal brez ženske in še brez mene(prijatla), saj bi si verjetno zmislil neko štorijo, da sta za to neumnost bila dva.
Torej jaz je ne bi podrl. Sem zvest ženi!
srce-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Jaz se v kaj takega ne bi nikoli spuščal, ker si boš samo probleme nakopal. Sploh pa, če sta dobra prijatla potem veš, da se to ne dela
wink-1.gif

Potem pa je še vprašanje, če bo pri tebi ostala-zgubil pa boš kolega
zmaga.gif

Ne splača se
ne-ne-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
ksz

Če bi mene "od moža huuuuuuuuuuuuuuuuud kolega a la Cavazza
srce-1.gif

majč

Vidš, zaradi tega pa si še kar samska. Kater dec si pa želi babe, ki se "s"kurbar?
rolleyes-1.gif

grin1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Čudno, čudno ... človek bi pomislil, da ti malo preveč dogaja. Ker pa vem, da temu ni tako, te prav lepo pozdravljam in ti sporočam, da sva te z zajcem št.2 že dvakrat zaman čakala, a nikoli nimaš časa ..
frown-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Vidim, da je vecina govora o tem ce bi jo samo "naskco". Jaz vem za primer kjer se, je ona dejansko zaljublja v "najbolsega" kolega, on pa tudi v njo. Ko so npr. sli kam kot druzba, se je takoj vidlo kaj cutita drug do drugega, pa tud ostali so opazli tisto kemijo med njima. Stvar se ze vlece vec leto in vedno, ko grejo kam tak vedno ista pesem. Aja, pa on ma tud punco. V glavnem zjebana stvar.

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
KSZ

Pogovoriš se z ženo prijatla, in jo opomniš, da če bi še enkrat poizkušala na tebi kaj takega, ali pa da jo opaziš pri poizkusu z drugim, da boš moral povedati prijatelju. Če jo dobiš vseeno z drugim, ji zagroziš, da mora it sama povedat ali pa boš pač ti.....
Iz lastnih izkušenj povem da je ta najboljša, ker imaš najmanj možnosti, da se skregaš s kolegom....

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zakaj pa ima on punco? tolk da ni nasuhem, fantazira pa o kolegici?

Ker pravi, da to ne gre tak naprej, ne more celo življenje fantazirat o njej. Poznata pa se tudi že skoraj celo življenje, pa ne more tega naret, da bo šel z njegovo punco oz. zaročenko. Ali kolega al pa babnca.

tagelind

Pripravnik
2. sep 2007
228
0
16
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
KSZ

Pogovoriš se z ženo prijatla, in jo opomniš, da če bi še enkrat poizkušala na tebi kaj takega, ali pa da jo opaziš pri poizkusu z drugim, da boš moral povedati prijatelju. Če jo dobiš vseeno z drugim, ji zagroziš, da mora it sama povedat ali pa boš pač ti.....
Iz lastnih izkušenj povem da je ta najboljša, ker imaš najmanj možnosti, da se skregaš s kolegom....

... in potem ti ona reče: kar povej mu, saj boš njega prizadel, ne mene
bonk.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
oba pustita svoje, pa potem cez 14 dni zacneta pa je

Hmm... lahko rect. S tem nisi vec lojalen kolega, pa tud kak bi potem ostali (familija,skupni prijatli...) gledali na to.
Če jima potem ne zalaufa kaj sledi potem ?