Ma ta carina je ena je***** banda, ki j*** normalni folk!
Vprasanje, kaj naj naredim predno cisto popizdim in tam osebno zahtevam nekoga.
Skratka primer:
Novembra narocim eno zadevo iz gearbesta. Cena 37 USD (redna cena 57, ujel akcijo). 4 januarja vidim po trackingu, da je zadeva na carini. Dva dni nazaj dobim posto, da naj prilozim racun kjer naj bo razvidno placilo, saj na paketu pise 16USD (kitajci mislijo da so nasi glupi al kaj).
Osebno vec ne mores iskat in prilozim email (print2pdf) file prek spletnega obrazca, kjer je razvidno kdo, kdaj, kaj in koliko denarja (37 USD).
Danes, DANES dobim email od neke gospe (imen se ne bom navajal), s sledeco vsebino:
"Spostovani,
Posredujte nam racun na katerem je spletna povezava do artikla aktivna oz. spletno povezavo do artikla"
WTF???
Odgovorim na email, da jim lahko posredujem email od gearbesta, lahko jim posredujem email od paypala, nikakor jim pa ne morem poslati aktivnega linka do artikla s ceno, ki sem jo placal jaz sam sem narocil v prednarocilu. Lahko jim posljem splosni link do izdelka a to ni cena, ki sem jo placal. Cena je ze razvidna iz PDF fajla, ki sem jim ga poslal.
Mislim za popizdit! A me hocejo opilit ne po dejanskem racunu ampam po ceni, ki je sedaj aktivna!? A niso nikoli narocali prek spleta???
Kaj naj naredim?
lp