Burger king Slovenija

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
A mi lahko eden pojasni, kaj je plastičnega (razen embalaže) pri fast foodu? Je meso iz polipropilena?
confused-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Važno, da imamo v Sloveniji zas ponudit domačo svinjsko pečenko, prekrasen pražen krompir na ocvirkih in solato zalito z bučnim oljem.
zmaga.gif

V glavnem, komur ne paše, naj ne gre. Jaz grem, samo še ne danes.
cheer.gif

A mamo kej tacga v BTC/okolici pa da dobra porcija stane normalno (5-7eur), al pa pražen krompir pa pohan pšanc? Ker ne vem no, fastfoodarji mi počas grejo na živce, k so pač plastični pa pika. v Šparu pa majo tut samo tist pečen krompir skoz, nobene druge variante, sej kombiniram z rebrci pa piščanci takšnimi in drugačnimi ampak hitr prideš naokol...

pri tinčku
smile-1.gif

Samo tukaj se moj stari v nedeljo dober naje, ker je še bolj staromoden in mu fency oštarije ne dišijo
grin1.gif

http://www.google.com/search?q...lient=firefox-a

Pelji ga enkrat v orhidejo , je tud taka domača scena, za vikende imaš fino pečenkico s praženim krompirjem. Pokličeš dan prej, pa se zmeniš, ker je dostikrat zmanjka. Drgač so pa tudi ostale porcije fine in zelooo okusne, če boš probal zrezek v sirovi omaki ne boš nič zgrešil
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
F7lE0.jpg

Sorry, sem v življenju že lep kup McD, BK in podobnih videl (predvsem v tujini), pa česa takega, kot je na desni sliki, še nisem videl. Najlažje je (saj vem, da ni tvoja slika) najt nek zaenk... burger nekje, ga pustit 2 dni pod zicem v avtu, 6x pregret v mikrovalovki in potem slikat ...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
KSZ

Kaj BK XXL ni pri nas? Ma sterajo naj se
grin1.gif
grem ob priliki probat (čez kakšen mesec), v Avstriji in Nemčiji mi je bolje kot MC. (a je tudi kr precej dražje)

majo, sem ga jedel v petek
wink-1.gif

E vidiš cenika na steni nism gledal, gor nad blagajno ga ne oglašujejo. Kolk je cena?

Evo dans šel za fora na malco, dobil v 20s
shocked-1.gif
res nenormalno hitro. Zadnje cajte mi je dopizdilo predvsem v MC-u ko čakaš po 5min da ti spečejo. (kolosej).

Cena menija
zmaga.gif
ponfri je tako lai tako v BK bolj v k. (tujina ista), long chicken pa čist ok, ni pripomb. Za enkrat na 14 dni bo čist ok.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN

verjameš ali ne za tistih slabih 5 eurov dobiš kar pošten obrok

Prejsnji teden sem v leclercu kupil 2 piscanca za ta denar
smile-1.gif

Gostilno pa trgovino primerjat.

Sicer pa seštejma čas ki ga porabiš za nakup in pripravo 2 pišet (skupaj vsaj ena ura),
pol začimbe, elektrika, voda, skratka vse da sta pišeta pečena (vsaj 5 eurov).

Hrane imaš res več, si pa potrošil tudi Vsaj uro pa pol, sklatil 5e stroškov, sedaj pa se komaj gre jest.

V tej uri pa pol, jaz raje ostanem v službi, preračunano v nadurah sem zaslužil 9€, ti si si pa mazal roke in hebal.

Nevem če si na boljšem, edino če se grema kdo bolj zdravo je.