Burger king Slovenija

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
verjetno imajo premale hladilnike za tak naval, očitno v enem dnevu prodajo vse, kar lahko spravijo v hladilnike

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Gužva bo itak še lep čas. Kaj sicer to pomeni gužva? Se čaka 15 minut (kot je dostikrat čisto normalno v McD) ali se spet čaka uro in pol?

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Mah treba sprobat, dok je še aktualno. Itak pa nism neki,ljubitelj. Raj pojem kako pito zeljanico!
smile-1.gif

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Dons ob 13:00 čakal 5 min. Je za pojest, se mi pa zdi premočan okus po dimu.
V tujini mi je osebno bolj dober. Upam, da so to samo poporodni krči, da se še malenkost popravijo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Tudi jaz sem šel danes sprobat to čudo. Bila je kar gužva, vseeno pa sem čakal sprejemljivih 5 minut. Kakorkoli že, občutek imam, da se v McDonaldsu bolj obrnejo in so hitrejši. Hrana mi je bila bolj všeč kot v Mc-u, meso je bolj sočno, žal pa je tudi tu omaka precej sladkasta. Pomfri je tudi ok.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mogoče je počasneje, ker si lahko zmišljuješ kak burger boš imel (majoneza, kumarice, sir...).

Njihov pomfri pa mi je najboljši od vseh, sem v Grazu tudi že 3 porcije pomfrija in nič drugega naročil.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Sm glih kar sprobal tale super duper oh in sploh BK. Čaku ene 5 min, s tem, da so zmedeni mal in od teh 5 minut je ene 3 minute lutal. Duble wooper je kr velik, okusn, fin okus po žaru, me je pa zmotlo, da ni bil vroč (čeprav sm naroču brez majoneze in sm ga posebi čaku) in pa suha žagovinasta pleska (kot bi iverko jedu), pomfri pa zanič, pol sm ga vrgu stran s tri četrt coca cole vred.
Skratka obiskal ga bom rajš kot Mc, čeprou samo dvakrat na leto, grem rajš nekam na plesko s kajmakom, kot to plastično hrano
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Novo skomercializirano amerisko sranje. Ko vidim tisko guzvo mi sele postane slabo... ljudje smo res ovce..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Gužva gor ali dol, včeraj zvečer sem bil na vrsti v 3 minutah. Samo desno se postaviš. Če je pa komu slabo, ko gleda gužvo, pa naj ne hodi v mesto.