Sem ga poskusila včeraj, in mi ni všeč. Mc mi je dost boljši (mogoče ima kaj pri tem tudi navajenost na okus mcdonaldsa...).
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Zanimivo kako v casu krize in vsesplosnem jamranju kako grozno slabo nam gre in kako mizerne place imamo.... vrste v burger kingu ostajajo dolge!
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vrste so enormne..res za pohvalit..
ampak..diši nikjer nič. kaj to pomeni odprti žar...ker ni vohat tko k napoli pa to..
Citat:
Uporabnik KillaKHAN
verjameš ali ne za tistih slabih 5 eurov dobiš kar pošten obrok
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN
verjameš ali ne za tistih slabih 5 eurov dobiš kar pošten obrok
Prejsnji teden sem v leclercu kupil 2 piscanca za ta denar
jCitat:
Uporabnik keber pravi:
V leclercu dobiš kilo teletine za 15 evrov. Probaj še v najcenejši gostilni, če ti rata.
V glavnem, krasno, primerjat trgovino in gostilno.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Važno, da imamo v Sloveniji zas ponudit domačo svinjsko pečenko, prekrasen pražen krompir na ocvirkih in solato zalito z bučnim oljem.
V glavnem, komur ne paše, naj ne gre. Jaz grem, samo še ne danes.
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Gre se o primerjavi kolicine hrane katero dobis za isto vsoto denarja ce gledamo skozi nekaksen spekter ekonomicnosti, saj je rekel da je porcija kar dobra za 5 evrov. Ti pa kar natepavaj tisto plastiko ce ti sede, sej ti ni noben nc reku
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Važno, da imamo v Sloveniji zas ponudit domačo svinjsko pečenko, prekrasen pražen krompir na ocvirkih in solato zalito z bučnim oljem.
V glavnem, komur ne paše, naj ne gre. Jaz grem, samo še ne danes.
A mamo kej tacga v BTC/okolici pa da dobra porcija stane normalno (5-7eur), al pa pražen krompir pa pohan pšanc? Ker ne vem no, fastfoodarji mi počas grejo na živce, k so pač plastični pa pika. v Šparu pa majo tut samo tist pečen krompir skoz, nobene druge variante, sej kombiniram z rebrci pa piščanci takšnimi in drugačnimi ampak hitr prideš naokol...