Burger king Slovenija

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

V tej uri pa pol, jaz raje ostanem v službi, preračunano v nadurah sem zaslužil 9€, ti si si pa mazal roke in hebal.

Sorry za offtopic

V uri pa pol nadurnega dela ti zaslužiš 9 EUR???
shocked-1.gif

Pa za taki dnar hodiš poslovnim partnerom v Berlin riti lizat???
shocked-1.gif

Pa še enkrat sorry za offtopic!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

V tej uri pa pol, jaz raje ostanem v službi, preračunano v nadurah sem zaslužil 9€, ti si si pa mazal roke in hebal.

Sorry za offtopic

V uri pa pol nadurnega dela ti zaslužiš 9 EUR???
shocked-1.gif

Pa za taki dnar hodiš poslovnim partnerom v Berlin riti lizat???
shocked-1.gif

Pa še enkrat sorry za offtopic!

OFF:
Govoril sem neto 9, koga pri pičkimaterni zanima bruto ko vsakemu drugače odbijajo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
kateri študent pa zasluži 9 €/uro? pustimo promocije.

Mx: mali ne reče nič, konec scene je, potem pa se nadaljuje ko preluknja telefonsko govorilnico.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

A mamo kej tacga v BTC/okolici pa da dobra porcija stane normalno (5-7eur), al pa pražen krompir pa pohan pšanc? Ker ne vem no, fastfoodarji mi počas grejo na živce, k so pač plastični pa pika. v Šparu pa majo tut samo tist pečen krompir skoz, nobene druge variante, sej kombiniram z rebrci pa piščanci takšnimi in drugačnimi ampak hitr prideš naokol...

Preko puta imaš Napoli...ni lih pražen krompir in tipičen fast food, imaš pa velke pice po 7-8 eur in velke čevape po podobni ceni....tudi cene ostalega so ok.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

A mamo kej tacga v BTC/okolici pa da dobra porcija stane normalno (5-7eur), al pa pražen krompir pa pohan pšanc? Ker ne vem no, fastfoodarji mi počas grejo na živce, k so pač plastični pa pika. v Šparu pa majo tut samo tist pečen krompir skoz, nobene druge variante, sej kombiniram z rebrci pa piščanci takšnimi in drugačnimi ampak hitr prideš naokol...

Preko puta imaš Napoli...ni lih pražen krompir in tipičen fast food, imaš pa velke pice po 7-8 eur in velke čevape po podobni ceni....tudi cene ostalega so ok.

Te pa že skor preveč poznamo
redface-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tist napoli ima bolj p od pice. Če tistmu kdo reče pica...
1km stran (po šmartinki proti hrastju) picerija slamca. To pa je prava pica!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
tist napoli ima bolj p od pice. Če tistmu kdo reče pica...
1km stran (po šmartinki proti hrastju) picerija slamca. To pa je prava pica!

A znajo naredi kmečko konkretno obloženo, pa da ni vsa mokra na sredini?

Že tadruga restavracija v tej smeri, ki jo ponavadi prevozim vsaj 1x na dan
smile-1.gif
se bo treba ustavit kdaj zgleda....

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Potem so v Slamci morali zamenjati picopeka...sem bil že dooolgo nazaj tam in je bila katastrofa od katastrofe, kot kaže se je zadeva spremenila. Napoli je tako glede pice, če si full lačen, je good, pa velka je in se naješ.....še zmerm bolje 1 v Napoliju za ta denar kot vpa dve tisti v merkatorjih katere sproti pečejo pri kruhu.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
na uho mi je prisla govorica, da naj bi burger king prisel v Maribor, v nov mercator center. je se kdo slisal kaj takega? kaksne info?
lih vceraj bil na double whooperju s cheezom v grazu. njami njami njami
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V Grazu je njami njami ja, v LJ pa niti ne. Sem končno šel ene 2 tedna nazaj, sploh ni imelo niti podoben okus kot v Grazu (oz. vsepovsod drugod)
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kakor kje, na Švedskem mi ni bil nekaj, v Nemčiji pa prav super. Pri nam se je pa tudi kar poboljšal od začetkov.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
na uho mi je prisla govorica, da naj bi burger king prisel v Maribor, v nov mercator center. je se kdo slisal kaj takega? kaksne info?
lih vceraj bil na double whooperju s cheezom v grazu. njami njami njami
smile-1.gif

Slišal že na začetku leta, je še sploh kak prazen prostor v mečkatorju, da bi BK kam dali?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
V Grazu je njami njami ja, v LJ pa niti ne. Sem končno šel ene 2 tedna nazaj, sploh ni imelo niti podoben okus kot v Grazu (oz. vsepovsod drugod)
tongue-1.gif

kje pa je v Grazu?