Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ahahaha 2,5€ za kos, tam pa 80c za 10 kos, pa sigurno jih bo kakih 1000 prodal.
Se pa s tem popolnoma strinjam: ''Po njegovem mnenju bi moral vsak sam odločati, do katerega zneska naj bo nakup brez PIN številke, banke pa bi morale komitentom prisluhniti.'' Oz. da če nekdo noče brezstične kartice, mu jo morajo brezplačno dati. Pri enih bankah je možno (in seveda plačljivo), pri enih pa je ne moreš dobit.
al pa samsung payCitat:
Uporabnik dune pravi:
Upam, da bo čim prej začel ApplePay delovati pri nas. Pa ne bom nobene kartice več nosil s sabo.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Komaj je prišla ta tehnilogija k nam in že eni na veliko paničarijo, že itak večina bank ne ponuja teh kartic, zdaj pa bi še te pregnali...
Meni je super, samo potegneš, pa roka, škoda edino da ni PIN nastavljen za nekoliko višje zneske.
Sam boš ocenil, koliko ti pomeni 15€, če ti jih morebiti zmaknejo. Če se bo to zgodilo enkrat bom mogoče še zadovoljen, da sem imel tako "srečo" in bom morebiti kupil še kakšno ekspress srečko. Če se bo pa ponavljalo pa bom razmišljal o varnostnih ukrepih in prijavah.Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Hm, ne vem.
- Tudi če banka prevzame vso odgovornost za zlorabe, ima potrošnik sitnosti. Mora na banko, verjetno izpolniti goro obrazcev, po možnosti bo banka zahtevala še prijavo na policiji, in čakati bogve koliko časa, da dobi ukraden denar nazaj.
- Kako naj potrošnik dokaže, da je šlo za zlorabo? Da ni on plačal? Bodo banke verjele na besedo? Dvomim, saj niso dobrodelne ustanove.
Jaz za potrošnika ne vidim nobene prednosti v brezstični kartici. Da namesto 9 sekund traja plačilo 2 sekundi? Jaka prednost, res.
Jaz že več kot eno leto plačujem v sparu brezstično, ali si kaj drugega mislil?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Me pa hudo moti, da recimo nesposoben špar, še zdaj tega nima urejenega na blagajnah..pa je koliko...že več kot 1 leto od uvedbe teh kartic?
Za android ima lahko tudi vsaka banka svojo HCE aplikacijoCitat:
Uporabnik Fusion pravi:
al pa samsung payCitat:
Uporabnik dune pravi:
Upam, da bo čim prej začel ApplePay delovati pri nas. Pa ne bom nobene kartice več nosil s sabo.