Bravo miličarji

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Je tako sad. In dokler grem jaz 130 po prehitevalnem in je vozni poln kamionov in drugih vozil se ne oziram prevec v ogledalo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je tako sad. In dokler grem jaz 130 po prehitevalnem in je vozni poln kamionov in drugih vozil se ne oziram prevec v ogledalo.
Pa ti si car.
rolleyes-1.gif

Sej drugega itak ni za pričakovat od zafrustriranih Slovenceljnev.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Najprej rešimo tole, da če voziš 130 na uro po levem pasu, se nimaš nobenemu za umikat.

Če pa voziš manj in s tem ohranjaš varnostno razdaljo z avtom pred tabo, pa tudi ni nič narobe. (nimajo vsi abs-a še)

Tiste, ki mislijo drugače bi morali pa ustrezni organi spravit s prometa avte pa v prešo.

Da te popravim - ČE PREHITEVAŠ s 130 se nimaš kaj umikat
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Najprej rešimo tole, da če voziš 130 na uro po levem pasu, se nimaš nobenemu za umikat.

Če pa voziš manj in s tem ohranjaš varnostno razdaljo z avtom pred tabo, pa tudi ni nič narobe. (nimajo vsi abs-a še)

Tiste, ki mislijo drugače bi morali pa ustrezni organi spravit s prometa avte pa v prešo.

Da te popravim - ČE PREHITEVAŠ s 130 se nimaš kaj umikat
smile-1.gif
Koliko jih pa smeš naenkrat prehitet? še to da razčistimo.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
kdo bol ogroža varnost v prometu , folk ko se fura med 130-150 .. al tist ko se zalepi na demfer na 5cm pa pritiska da se bo lahka pelu naprej 180? Pa ne poštudira da mogoč pride do situejšna ko bos mogu povnega zazlajfat?

pa men gre tud na zivce ce se kdo jajca 130 po levem pasu . sam jebat ga tud tak folk je .. itak vecina malih avtov ko prehitevajo tovornjake ne gre vec ko 150

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Pa očitno ne dovolj. Se precej vozim po A autobanih, pa tam kamijonarji ne vozijo brez varnostne razdalje, se ne prehitevajo v nedogled in večina vozi do 140 km/h (avtomobili). Če ti kdo živčen prileti za rit in blenda je največkrat ali Balkanc ( Slovenec included) ali kalabrese.
Govorim o turski AC in AC proti Dunaju.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Če voziš po prehitevalnem in se nočeš umaknit, si cepec. Če prehitevaš zaradi tega po desni, pa [censored], ki ogroža življenja. Simple as that.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če voziš po prehitevalnem in se nočeš umaknit, si cepec. Če prehitevaš zaradi tega po desni, pa [censored], ki ogroža življenja. Simple as that.

S čim? Pelješ se po pasu, ki je namenjen za vožnjo in voziš po omejitvi. Če pa se slučajno na voznem nahaja bebec ki z vožnjo 110 kmh varčuje da kompenira to, da je vzel prehud kredit za svojo novo belo kio sportage, je to njegov problem. Če se bo pa slučajno odločil zapeljat nazaj na vozni pas, mora pred menjavo pasu (ker to, kar izvaja itak ni prehitevanje, saj to po definiciji vsebije da vozis ziš mimo nekoga z večjo hitrostjo) itak pogledati, če je ta prost.

Meni ni problem če se peljemo v koloni mimo kolone tovornjakov, pa tudi če gre to samo 110, tudi mi ni problem, če je pred mano samo en avto in je na desnem pasu kolona tovornnjakov, če se le pelje vsaj tisti 120. Problem pa mi je, če je naslednji tovornjak 500m naprej, bedak pa se pelje po levem pasu (lahko tudi 130 kmh), ker se mu ne da, ali pa ni sposoben zamenjati pasu. Razen nesposobnosti za vožnjo vidim razlog v takem početju kvečjemu še v tem, da nekdo zaradi premajhnega kur*a ali pa prirojene zlobe zajebava ostale voznike. In ni lepšega kot takemu zbrisati z iz lica tisti ("itak vozim po omejiti, kaj mi pa kdo more") nasmešek.
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

S čim? Pelješ se po pasu, ki je namenjen za vožnjo in voziš po omejitvi. Če pa se slučajno na voznem nahaja bebec ki z vožnjo 110 kmh varčuje da kompenira to, da je vzel prehud kredit za svojo novo belo kio sportage, je to njegov problem. Če se bo pa slučajno odločil zapeljat nazaj na vozni pas, mora pred menjavo pasu (ker to, kar izvaja itak ni prehitevanje, saj to po definiciji vsebije da vozis ziš mimo nekoga z večjo hitrostjo) itak pogledati, če je ta prost.

Kaj pa če ne pogleda, ker si misli da itak ga ne sme noben prehitevat ker je prepovedano, al pa je pogledal mal prej pa je blo še prosto, al pa če pogleda pa si mu bil ravno takrat v mrtvem kotu? Čigav problem bo pa zdej?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ob tem, kar on mora, se je lepo tudi zavedat, česa ti ne smeš. Ker pravila veljajo za vse, ne pa samo za druge.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Za mongoloide, ki kampirajo na prehitevalnem pasu, ne glede na stanje na voznem je naslednja rešitev: postaviš se vštric njega, na vozni pas in ga ne spustiš nazaj... z malo sreče bo poskusil v kratkem zapustiti avtocesto, ti pa lahko poskrbiš, da se mu temperatura malo dvigne...
smile-1.gif
.. in s tem dosežeš, da je naslednji dan na forumu novo sporočilo: Neverjetno, en idiotoid me včeraj ni pustil z AC. 30 km se je vozil vštric z mano.
bonk.gif

Itak
hysterical-1.gif

Sicer pa odbita fora. Da bi se vozil po AC, bi to poizkusil. Mogoče bi mu vklopilo, da nekaj ni, če se vozi po prehitevalnem in na desnem ni vozila, ko pogledaš naprej.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa to ne moreš verjet...
rolleyes-1.gif

Evo , glih zaradi takih prepametnih budal kot si ti se zgodi večinoma nesreč....najjači...šerifi
stupid-1.gif

Na avtocesti tako furate, na ozkih lokalnih pa direkt črta..nobenega umikanja, nobenega zaviranja pri srečevanju in zaradi takih kot si ti se moram vsak dan umikat v jarke ali brežine zraven ceste, da ne nasrkam direkt čelnega..

Hanz...magari če si na prehitevalnem na avtocesti...JE TREBA GLEDAT v ogledala..je treba promet spremljat saj NISI sam na cesti...za božjo voljo

Hanz... cesta je cesta.. ni to sedežna v dnevni sobi, v roki pa daljinc za igrice na televiziji...hanz.. na cesti so ljudje , živa bitja ki jih ti s svojim nerazumljivim razmišljanjem ogrožaš... dj skuliraj se malo.. pridi k sebi in si razčisti svoje pojme...

Če imaš izpit.. ga prosim nesi na občino nazaj...misli na nas..

Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Končno se nekaj s teboj strinjam
zmaga.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Danes se peljem domov na Gorenjsko:) Turisti se vračajo, tako, da se je pred Podtaborom nabrala kar lepa kolona na obeh pasovih... Pa čakam lepo v vrsti, mimo mene pa seveda po odstavnem pasu, češ, mi gremo v Tržič... prvi, pa drugi, pa tretji... In kar naenkrat na odstavnem pasu rata kolona:) In glej ga zlomka, počasi pridem do začetka te kolone na odstavnem pasu, spredaj pa Mondeo z lučkami, miličarja sta se pa kar posvetila vsem strankam na odstavnem pasu, ki se seveda niso mogle postaviti nazaj na vozni pas:) Od okna, do okna, dober dan, vozniško prometno, boste malo počakali....:) Kakšen je pa kaj ukrep za to bo pa Mahoney povedal:) So mi pa prav polepšali dan. Če kaj sovražim so pa to cestni kavboji in bedaki na odstavnem pasu.
aplauz.gif

cheer.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
par dni nazaj mi je zenska stara 28 let po 5 km voznji po prehitevalnem in razlagi da se nima kaj ta vozit z 100 km/h ce nima nikogar na voznem rekla: "a res?! No to pa prvic slisim! - ja res, tako da... - ampak tega vam pa ne verjamem! Verjetno bi vedela ce bi bilo tako!" no potem sva pogledala v zakon in je ugotovila da teh novih pa res se ne pozna "ampak ko ste leta 2002 opravila izpit je to ze veljalo - ne to pa sigurno ne"

In pol se pac ne cudis vec. In taki funkcionalni be.daki imajo tudi volilno pravico, to je zalostno.

Se ne čudim.
rolleyes-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Če kaj sovražim so pa to cestni kavboji in bedaki na odstavnem pasu.
aplauz.gif
Če s tem misliš tiste v mondeu s plavimi lučkami, potem se strinjam. A oni pa lahko parkirajo na odstavnem?

Tisti, ki so šli v tržič par 100m po odstavnem me pa ne motijo, kvečjemu so v korist, ker so malce razbremenili gnečo, ovirajo me ne, saj nisem jest mislil tam peljat, da bi mi zasedali plac, niti se nisem mislil tam sprehajat. Hitrosti so ob zastojih majhne, tako da kake nevarnosti zaradi vožnje po odstavnem ni. Daleč največja grožnja za nesrečo je stoječa kolona zaradi nevarnoswti naleta. V bistvu bi zaradi pogostih zastojev tam morali že zdavnaj podaljšat izvoz za tržič in legalizirat takšno početje iz varnostnih razlogov ker bi tako zastoje zmanjšali.

Cestni inkasanti so pa povzročili kolono še na odstavnem pasu, kar bi onemogočilo vožnjo intervencijskih vozil. Ampak je kasa najbrž važnejša od varnosti. tako da raje kasirajo kot pa da bi 1km prej opozarjali voznike na zastoj. Prav tam se je namreč že zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, zaradi naleta v stoječo kolono.

Ja, se pa najdejo škodoželjneži, ki doživljajo orgazme, ko policaj drugim kazni piše, četudi za povsem nepomembne prekrške, ki v tem primeru k varnosti celo pozitivno prispevajo. (zmanjšujejo zastoj).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
najboljši so itak tisti, ki jim pripelješ zadaj, počakajo, da moraš ti zabremzat na njihovo hitrost, potem se umaknejo, ti greš mimo in oni takoj nazaj na levi pas

ponavadi so tako hitro nazaj na levem pasu, da niti jaz na desnega še ne uspem zaviti

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Krehm...

V tej tocki v casu bi samo omenil, da je MINIMALNA hitrost na prehitevalnem pasu 80 km/h. In da je maksimalna dovoljena hitrosti sicer res 130, ampak nikjer ne pise, da jo bos lahko vedno dosegal.

(Pa nisem pocasen voznik, ampak samo omenjam, da je pizdenje nad idijoti, ki vozijo 90 km/h po prehitevalnem cisto odvec, ker ne krsijo nobenega zakona...)

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
kdor se hoče vozit 90 naj gre na regionalko in ne da sanja po AC, tud tovornjakarji bi se več fural pa so žal omejeni na cca 90, če se pa kdo z avtom fura 90 po AC pa ne vidim smisla...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
seveda ga, ampak ne tisti, ki imajo pred seboj še 20 folka, ki vozi 90

ampak tisti, ki so na konici kolone...