Bravo miličarji

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
tam so pa res redno policaji...
In kaj naj bi danes delali tam? pri 3 kilometrskem zastoju merili hitrost? nebi nič pokasirali.
čakali tisti avtobus, kasirali vožnjo po dstavnem, neupostevanje zadrge....
Bod prepričan, da so kje drugje imeli večji izplen.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Za mongoloide, ki kampirajo na prehitevalnem pasu, ne glede na stanje na voznem je naslednja rešitev: postaviš se vštric njega, na vozni pas in ga ne spustiš nazaj... z malo sreče bo poskusil v kratkem zapustiti avtocesto, ti pa lahko poskrbiš, da se mu temperatura malo dvigne...
smile-1.gif
.. in s tem dosežeš, da je naslednji dan na forumu novo sporočilo: Neverjetno, en idiotoid me včeraj ni pustil z AC. 30 km se je vozil vštric z mano.
bonk.gif
In ko sem ga hotel prehiteti je še on pospešil, ko sem jaz zmanjšal je še on zmanjšal......sami hudi prekrški, vsekakor hujši od vožnje po prehitevalnem (desni pas zaseden z idiotom)

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
...prehitevam tovornjak naslednih 200m spet tovornjak. Ne bom se umiku med dva tovornjaka ....
No tole je že prvi prekršek.

pokaži mi človeka ki prehiteva tovornjak 200m naprej na desnem pasu spet tovornjak .. pokazi mi cloveka ko se bo umaknu not, js ga se v 7letni karieri soferja nism vidu.

https://www.youtube.com/watch?v=9E4LDUe5K_4&feature=player_embedded#at=155

ni daleč od slovenije :D prav identično je

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:

pokaži mi človeka ki prehiteva tovornjak 200m naprej na desnem pasu spet tovornjak .. pokazi mi cloveka ko se bo umaknu not, js ga se v 7letni karieri soferja nism vidu.
Mal mam na sumu tiste, ki imajo tolk za povedat čez voznike, ki vozijo po prehitevalnem pasu. Ali pa tudi ne, pa mislijo da morajo predpisi veljat za vse druge razen za njih.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Peračica pred uro...
Kolikšni so zastoji sedaj na Peračici. V petek se odpravljam na Jesenice, pa me zanima (no saj bom poslušal radio pa TMC bo v pripravljenosti) kolikšni so kaj zastoji sedaj ko urejajo/popravljajo/delajo gužvo, hvala.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
Citat:
Citat:
Citat:
...prehitevam tovornjak naslednih 200m spet tovornjak. Ne bom se umiku med dva tovornjaka ....

https://www.youtube.com/watch?v=9E4LDUe5K_4&feature=player_embedded#at=155

ni daleč od slovenije :D prav identično je
Če je kolona za mano jaz pa vozim vsaj 130 me ne briga kdo je za mano (navkljub prekršku). Če je samo par avtov (1, 2, 3-je) se raje umaknem in jih spustim naprej, potem pa ponovno na prehitevalni pas.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Citat:

200m? Si ti predstavlajš, koliko je to? Pri 200m se jaz vedno umaknem ... Pa še marsikdo drug tudi. Tis si pa očinto v premetu trmast, nesposoben in sebi in drugim nevaren.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Najprej rešimo tole, da če voziš 130 na uro po levem pasu, se nimaš nobenemu za umikat.

Če pa voziš manj in s tem ohranjaš varnostno razdaljo z avtom pred tabo, pa tudi ni nič narobe. (nimajo vsi abs-a še)

Tiste, ki mislijo drugače bi morali pa ustrezni organi spravit s prometa avte pa v prešo.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Peračica pred uro...
Kolikšni so zastoji sedaj na Peračici. V petek se odpravljam na Jesenice, pa me zanima (no saj bom poslušal radio pa TMC bo v pripravljenosti) kolikšni so kaj zastoji sedaj ko urejajo/popravljajo/delajo gužvo, hvala.

Zna biti kar guzva., tako da pejt mal prej od doma da ne boš zamudij Znojma
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Živcira me folk ko blenda pa hupa , prehitevam tovornjak naslednih 200m spet tovornjak. Ne bom se umiku med dva tovornjaka da bo en idijot ko se z merčko al pa bavarijo silu nekam ko se mu kao mudi naprej , pac punto ne gre vec ko 150 :D če ti kej ne paše me pa preskoč.
200 metrov je več kot dovolj. Ko si vštric s prvim tovornjakom že daš desni smernik, tako da tisti zadaj že pohodi in potem ko greš na desni pas je v sekundi mimo in ti ostane vsaj še 150 metrov, da se vrneš nazaj na prehitevalca. Ampak ne, ti si car, ker voziš po omejitvah in ne jebeš 5 posto. Bedak.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Fajn je, če malo oči odpreš, pa jih boš videl. Če izbuljeno tiščiš glavo k vetrobranskem steklu, da ti Puntič stegne še tisti 1 km/h več, ne pomeni, da spremljaš promet.
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Najprej rešimo tole, da če voziš 130 na uro po levem pasu, se nimaš nobenemu za umikat.

Vrni vozniško. Po levem se prehireva, če je na desnem prostor, pa te nekdo dohiteva, se moraš ne glede na hitrost umaknit. Tdi če ti letiš 250, uni zadaj pa 300 ... Na levem pasu nimaš nikoli kaj delat, če je na desnem plac.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:

Je bla v radovljici na povezovalni z bledom konkretna nesreča v križišču za begunje, tko da ko sem se vozu po lokalni od peračice do podvina sta se v nasproti vozeči koloni (ljudje ki se izognejo zastoju na AC) pripeljali 2kibli...predvidevam da sta šle red delat na AC ko je nesrečo v radovljici pokrila druga patrulja!

@Rambo013 če ne poznaš obvoza po lokalnih cestah pojdi raje kako uro prej! Lahko ti pa v pon-tor naredim ruto za garmina kje it! Na TMC se v slo ne zanašaj
bonk.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
ksz
@gas
upam da ne

@kameleon
Obvoza ne poznam, no nekako bi se pa že znašel. Če si pa tako prijazen, se priporočam za ruto oz. vsaj kje dol in kje gor s kakšno vmesno točko, da pelje pravilno.

No kakšne pol urce zamude ni kakšen velik problem, par ur pa res ne bi čakal tam.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Če pa voziš manj in s tem ohranjaš varnostno razdaljo z avtom pred tabo, pa tudi ni nič narobe. (nimajo vsi abs-a še)

Tiste, ki mislijo drugače bi morali pa ustrezni organi spravit s prometa avte pa v prešo.

Zakaj misliš, da lahko voziš ti 130 po levem pasu in se ti ni treba umikat?
rolleyes-1.gif

Ti nisi na cesti za to, da boš nekomu omejeval hitrost, tako da se kar lepo spravi na desni pas in tam vozi kolikor želiš.

PS: zaradi takšnih prepotentnežev, kot si ti se dogajajo nepotrebne nesreče

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Peezdo ste vsi pametni okol prehitevalnega pasu. V praksi pa se pri nas sploh po voznem ne da voziti. Zakaj? Ker je vsakih 50 m en tovornjak. In kako naj vozim v tem primeru? Vozim 80 za tovornjakom, levi zmigavec v celi dolzini tovornjaka pospesim na 110 (vec ne gre ker je premala razdalja) potem pa hop nazaj na desnega jn spet bremzanje na 80 ko se priblizam drugemu spet enaka zgodba. Ali je mogoce vseeno bolj pametno vozit 135 po levem in ce se ti [censored] prilepi na rit se pac umaknes med dva tovornjaka. Zal vsa teorija na slo avtocestah odpade.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Loooool. Se bolj malo voziš po AC, a ne? Jaz delam dnevno ogromno km. Ja, počasi je spet res več tovornjakov, ampak ne toliko, da se ne bi mogel spokat na desnega. Je pa res, da je občasno (recimo 2x tedensko) precej šleparjev na desnem pasu. Ampak takrat tudi levi ne šiba 130+ km/h, je tako? :p

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:

Je bla v radovljici na povezovalni z bledom konkretna nesreča v križišču za begunje, tko da ko sem se vozu po lokalni od peračice do podvina sta se v nasproti vozeči koloni (ljudje ki se izognejo zastoju na AC) pripeljali 2kibli...predvidevam da sta šle red delat na AC ko je nesrečo v radovljici pokrila druga patrulja!

@Rambo013 če ne poznaš obvoza po lokalnih cestah pojdi raje kako uro prej! Lahko ti pa v pon-tor naredim ruto za garmina kje it! Na TMC se v slo ne zanašaj
bonk.gif

Jaz šel ravno mimo.....kak [censored] moraš biti da se zabiješ v križišču??????