Bravo miličarji

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Višjo hitrost od najvišje možne se pa samo s Hondo doseže
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
torej se mi nebi umaknil, tudi če bi imel na desni prost pas? kljub temu, da si na prehitevalnem pasu, jaz pa te želim prehiteti?

pri takšnih kot sem jaz...kakšen pa sem jaz? se mogoče poznava?

Če je desni vozni pas prazen, zakaj pa mi potem voziš za ritjo? Premakni se desno!
Ne sme te prehitet po desni.
evil.gif

sej to.

nč, letim vn drvet s hitrostmi, višjimi od najvišjih možnih, wiiiiiii....
aplauz.gif

me zanima kaj boste vmes tu spisali
grin1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Boljš da niti ne prebereš. Od kdaj imaš pa Uoooooooondooooooooooooo?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
torej se mi nebi umaknil, tudi če bi imel na desni prost pas? kljub temu, da si na prehitevalnem pasu, jaz pa te želim prehiteti?

Če je desni vozni pas prazen, zakaj pa mi potem voziš za ritjo? Premakni se desno!
Ne sme te prehitet po desni.
evil.gif
In zakaj vozi potem po prehitevalnem pasu, če nikogar ne prehiteva? samo želja po prehitevanju še ni prehitevanje.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Zato ker je tipičen Slovenceljn in se ne bo pustil prehitet enemu v boljšem avtu. Saj ja vendar vozi po pravilih (sicer v svojem svetu, ampak ajde...).

Drgač pa, v tvojem stilu: zato, da lahko modri pokasirajo....
tongue-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Skoda se je sekirat. Kaj vse je danes prepovedan, pa se vseeno pocne?! Gres pac po desni in se ne obremenjujes z kekci, ki spilajo serife na prehitevalnem. Kaj ma njega za brigat, ce hocem mimo njega, kljubtemu, da pelje 130?

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
To sicer drži, dokler ne boš dobil napisa: Policija - vozite za mano in lepe položnice. Ne hvala.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Prvič): od mene ni hitrejših, ker se že vozim z največjo možno hitrostjo.
Drugič): vožnja zaritneža na mojem zadnjem odbijaču ne sodi pod rubriko "kulturno".

kaj pa če ti števec laže? omar šerif
bonk.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zakaj pa nekateri nimamo problemov s tem, ce nam nekdo prinori od zadej? Se pac umaknem, ko se lahko in me prov mal briga kok bo on peljal... hvala bogu se usaj pelje in mi ne bo sral pred nosom.
grin1.gif

Drugace pa, trkam na les, ampak zaenkat s provido ni blo srecanj....po drugi strani pa, ce hitrej vozis od ostalih lepo vids koga prehitis....ce je pa kdo se hitrejsi zadej, si pa itak pozorn, razn ce si res lesnik, k ma spegu za okras.
bonk.gif

Js priznam, po desni mi res ni problem it, ker je enostavnejse kot cakat nesposobneza, serifa, da se bo spomnil spakirat na vozni pas.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
ksz
Samo upam, da ne naletim na vas alterjevce, ne pred mano (ker boste vozili mogoče tudi samo 65 km/h in vas ne bo brigalo, kaj se dogaja za vami) in ne za mano, ker boste v vsakem primeru želeli mimo mene. To seveda ne vključuje vseh tule prisotnih, ampak ste mi dali malce mislit, da je skoraj najbolje da avto prodam, da vam slučajno kdaj ne "zasmetam" ( da vas ne oviram).
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Če je desni pas prazen in ti voziš po prehitevalnem si v prekršku g.pametna rita.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Se pravi lahko, ce mi pase, cisto normalno vozim 66 po prehitevalnem pasu, in mi nihce nic ne more -

Lahko ti vzame 150 EUR.

Citat:
(7) Na avtocesti in hitri cesti z dvema ali več prometnimi pasovi za vožnjo v eno smer morajo motorna vozila voziti po skrajnem desnem prometnem pasu, ki ni zaseden z vozili v koloni.
(17) Z globo 150 eurov se kaznuje za prekršek voznik ali pešec, ki ravna v nasprotju z določbo prvega, sedmega ali petnajstega odstavka tega člena

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Seveda! (zato pa grem na vozni pas in se peljem dovoljenih 130. Če se tisti na prehitevalnem pelje počasneje je pa njegov problem
evil.gif
)

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

Če je desni pas prazen in ti voziš po prehitevalnem si v prekršku g.pametna rita.
In kdo je tu v prekršku?
Prvi, ki se vozi po prehitevalnem pasu in je desni pas prazen, ali drugi, ki se vozi po prehitevalnem pasu in je desni pas prazen, pa še premajhno varnostno razdaljo ima?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Čaki Synthman jaz govorim o Jurišu ne o tistemu ki pride od vzadaj....
Sicer pa kje piše da če nekoga dohitim na prehitevalnem pasu da imam takoj premajhno razdaljo. Neketari pač ostanemo na varni razdalji ko nekoga dohitimo.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Najmanj, kar lahko nekdo vozi po AC je pa 61 km/h, s tem, da mora voziti - kadar ne prehiteva - po skranjem desnem pasu, tako kot vsi ostali
smile-1.gif

Vsi se ravno ne bi strinjali s tabo. Lahko pogledaš na to stran Tecajcpp.com. In tam ti lepo piše:
Citat:

Kolikšna je najmanjša dovoljena hitrost osebnega avtomobila na avtocesti na prehitevalnem pasu?

Odgovor na vprašanje: Če ni posebnih znakov, ki bi predpisovali najmanjšo hitrost, potem ta ni predpisana . To velja tako za vozni kot za prehitevalni pas na avtocesti in za vse ostale ceste.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Najmanj, kar lahko nekdo vozi po AC je pa 61 km/h, s tem, da mora voziti - kadar ne prehiteva - po skranjem desnem pasu, tako kot vsi ostali
smile-1.gif

Vsi se ravno ne bi strinjali s tabo. Lahko pogledaš na to stran Tecajcpp.com. In tam ti lepo piše:
Citat:

Kolikšna je najmanjša dovoljena hitrost osebnega avtomobila na avtocesti na prehitevalnem pasu?

Odgovor na vprašanje: Če ni posebnih znakov, ki bi predpisovali najmanjšo hitrost, potem ta ni predpisana . To velja tako za vozni kot za prehitevalni pas na avtocesti in za vse ostale ceste.

To jim skušam stalno dopovedat ampak če jim ne gre v glavo jim pač ne gre...