Jaz sem bral ideje kako naj se starim pobere bajte, jih pobaše v domove za ostarele in naj se te hiše da mladim familijam. Nekaterim so res popustile tablete.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pridi osebno nacionalizirat pa javno obljubim da bos v najboljsem primeru imel kako spominsko plosco kot revolucionarni heroj.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Čas je za novo nacionalizacijo. Nihče ni prišel do nekaj sto nepremičnin po pošteni poti. Ljudi, ki nakazujejo v davčne oaze brez poslovnih dogodkov, pa na natezalnice, dokler ne bodo vrnili vsega denarja.
Neverjetno da eni hocte lagodno zivet na racun drugih.
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Vsekakor račune ne bom fotografiral, če mi pa kdo ki ga poznam pove da je fotografiral in poslal gor me bo poslušal 1 uro...
Zakaj ne bom fotografiral?
1. Poštene ljudi kateri delajo jih bom prijavljal, kej se vam je strgalo DURSOVCI?
2. Denar naj dobijo pri lopovih in bogatih
3. Vem kako je težko imeti svoje podjetje, sam sicer ga nimam sem pa delal velikokrat pri s.p-jih.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pridi osebno nacionalizirat pa javno obljubim da bos v najboljsem primeru imel kako spominsko plosco kot revolucionarni heroj.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Čas je za novo nacionalizacijo. Nihče ni prišel do nekaj sto nepremičnin po pošteni poti. Ljudi, ki nakazujejo v davčne oaze brez poslovnih dogodkov, pa na natezalnice, dokler ne bodo vrnili vsega denarja.
Ali si ti tudi med tistimi, ki ima 700+ nepremičnin? Pa nam zaupaj, kako si prišel do njih.
Sn reku de se ne pogovarjam več s tabo, ker si navadna pičkica strahopetna, ki je zbežal pred Konjemkravo, ker si ne upa več soočit z njim, ampak tole si pa tako original komunajzarsko vun butnu, da se morn oglasitCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Moram priznati, da ideja da das starejsim opcijo, da, recimo, po 70 letu starosti svojo hiso/stanovanje "dosmrtno oddajo" mladi druzini za cas svojega zivljenja + 1 leto (da imajo mladi dovolj casa, da najdejo novo lokacijo + v enem letu se lahko lepo mirno opravi zapuscinska obravnava), njim pa drzava krije zivljenje v domu za ostarele po izbiri za ta cas naceloma niti ni pretirano slaba.
Da bi jim pa "pobrali" pa seveda ni.
Ne, nimam. Ampak za vsako ki jo imam je mozno preveriti kako sem prisel do nje. nic nimam proti zasegu nazakonito pridobljenega premozenja. Ti pa si govoril o nacionalizaciji. Ni problema, ce dokazes da so vse moje stvari pridobljene nezakonito naj mi jih drzava vzame. Ce pa bi malo nacionaliziral ker imam jaz (kao) 700 nepremicnin, janez pa nobene...no verjetno jih boste pobrali ampak ta prvih par bo uzivalo v nepremicnini 2m pod zemljo.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Uporabnik bizi pravi:
Ali si ti tudi med tistimi, ki ima 700+ nepremičnin? Pa nam zaupaj, kako si prišel do njih.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tam na kočevskem so znani tatovi tuje zemlje in objektov, saj veš večina je priseljenih in to na tujo zemljo. Kako rdeče ni sram in hočejo še naprej krasti?
Kaj ma zdej to vezo z računi? a kaj slikate in zakaj ne? jaz bi skoraj moral, če grem na kakšen drink venCitat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kocevje je bo ww2 blo razseljeno....kocevske nemce vn(bla je manjsina)....not pa srbe
Zato pa mas tok srbov v Kocevju