Boste fotografirali račune?

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Jaz sem bral ideje kako naj se starim pobere bajte, jih pobaše v domove za ostarele in naj se te hiše da mladim familijam. Nekaterim so res popustile tablete.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Moram priznati, da ideja da das starejsim opcijo, da, recimo, po 70 letu starosti svojo hiso/stanovanje "dosmrtno oddajo" mladi druzini za cas svojega zivljenja + 1 leto (da imajo mladi dovolj casa, da najdejo novo lokacijo + v enem letu se lahko lepo mirno opravi zapuscinska obravnava), njim pa drzava krije zivljenje v domu za ostarele po izbiri za ta cas naceloma niti ni pretirano slaba.

Da bi jim pa "pobrali" pa seveda ni.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V Franciji je nek notar sklenil pogodbo s 85 letno gospo, da ji bo v zameno za hiško do smrti plačeval dom za ostarele. Dotična gospa je umrla pri 129 letih, kot najstarejši človek na svetu. Res pa ji je notar in nato njegov sin pošteno plačeval dom do smrti.
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Čas je za novo nacionalizacijo. Nihče ni prišel do nekaj sto nepremičnin po pošteni poti. Ljudi, ki nakazujejo v davčne oaze brez poslovnih dogodkov, pa na natezalnice, dokler ne bodo vrnili vsega denarja.
evil.gif
Pridi osebno nacionalizirat pa javno obljubim da bos v najboljsem primeru imel kako spominsko plosco kot revolucionarni heroj.

Neverjetno da eni hocte lagodno zivet na racun drugih.

Ali si ti tudi med tistimi, ki ima 700+ nepremičnin? Pa nam zaupaj, kako si prišel do njih.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Vsekakor račune ne bom fotografiral, če mi pa kdo ki ga poznam pove da je fotografiral in poslal gor me bo poslušal 1 uro...
Zakaj ne bom fotografiral?
1. Poštene ljudi kateri delajo jih bom prijavljal, kej se vam je strgalo DURSOVCI?
2. Denar naj dobijo pri lopovih in bogatih
3. Vem kako je težko imeti svoje podjetje, sam sicer ga nimam sem pa delal velikokrat pri s.p-jih.

1. Pošteni se nimajo kaj bati dacarjev, tudi če bi jih prijavil !
2. Se strinjam ampak to nima veze z utajevanjem!
3. Je težko vendar to ne sme biti razlog za izigravanje zakonov!

LP

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.968
6.224
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Čas je za novo nacionalizacijo. Nihče ni prišel do nekaj sto nepremičnin po pošteni poti. Ljudi, ki nakazujejo v davčne oaze brez poslovnih dogodkov, pa na natezalnice, dokler ne bodo vrnili vsega denarja.
evil.gif
Pridi osebno nacionalizirat pa javno obljubim da bos v najboljsem primeru imel kako spominsko plosco kot revolucionarni heroj.

Ali si ti tudi med tistimi, ki ima 700+ nepremičnin? Pa nam zaupaj, kako si prišel do njih.

Tam na kočevskem so znani tatovi tuje zemlje in objektov, saj veš večina je priseljenih in to na tujo zemljo. Kako rdeče ni sram in hočejo še naprej krasti?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
Dude....ideja je neumna....vsaj pri nas!

Tisto si napisal ob predpostavki ce bi imeli zahodne standarde....oz predvsem "zahodno" sodstvo!

Pr ns najemnika ce ne placuje ne mors na cesto vrzt!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Moram priznati, da ideja da das starejsim opcijo, da, recimo, po 70 letu starosti svojo hiso/stanovanje "dosmrtno oddajo" mladi druzini za cas svojega zivljenja + 1 leto (da imajo mladi dovolj casa, da najdejo novo lokacijo + v enem letu se lahko lepo mirno opravi zapuscinska obravnava), njim pa drzava krije zivljenje v domu za ostarele po izbiri za ta cas naceloma niti ni pretirano slaba.

Da bi jim pa "pobrali" pa seveda ni.
Sn reku de se ne pogovarjam več s tabo, ker si navadna pičkica strahopetna, ki je zbežal pred Konjemkravo, ker si ne upa več soočit z njim, ampak tole si pa tako original komunajzarsko vun butnu, da se morn oglasit
evil.gif

hysterical-1.gif

lahko gre komunajzar v svet, ampak komunajzarstvo nikoli iz komunajzarja
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
evil.gif

Ne, nimam. Ampak za vsako ki jo imam je mozno preveriti kako sem prisel do nje. nic nimam proti zasegu nazakonito pridobljenega premozenja. Ti pa si govoril o nacionalizaciji. Ni problema, ce dokazes da so vse moje stvari pridobljene nezakonito naj mi jih drzava vzame. Ce pa bi malo nacionaliziral ker imam jaz (kao) 700 nepremicnin, janez pa nobene...no verjetno jih boste pobrali ampak ta prvih par bo uzivalo v nepremicnini 2m pod zemljo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Da se ne boš razpoču......
stupid-1.gif

še zgodovine spred 70let ne poznaš
bonk.gif
misliš da so kar prišli in rekli ,,tole je naše,,?
najprej ga je bilo treba na hitro obtožit in obsodit, pol pa premoženje itak pripada narodu,....večina jih je pa kr tak podpisala v zameno za celo glavo, ampak podpis je podpis, tak vsaj na sodišču še danes pravijo opeharjenim, pravno nepoučenim delavcem.
Obsojeni so bili po takratnih zakonih na takratnih sodiščih, vse pravnomočno, zato je poznejša denacijonalizacija, največji pljunek v fris pravnega sistema,.......
maš kak vinograd...pa gorco, da lahko prespim, ko bom nalit,.......sej obdeloval boš še vedno lahko, če si tolk čustveno navezan
tongue-1.gif

evil.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Tam na kočevskem so znani tatovi tuje zemlje in objektov, saj veš večina je priseljenih in to na tujo zemljo. Kako rdeče ni sram in hočejo še naprej krasti?

Iz katere riti si pa pritresel to popolnoma izmišljeno bedarijo?

Kamele0N

23. jul 2008
42.369
5.650
113
Kocevje je bo ww2 blo razseljeno....kocevske nemce vn(bla je manjsina)....not pa srbe

Zato pa mas tok srbov v Kocevju

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kocevje je bo ww2 blo razseljeno....kocevske nemce vn(bla je manjsina)....not pa srbe

Zato pa mas tok srbov v Kocevju
Kaj ma zdej to vezo z računi? a kaj slikate in zakaj ne? jaz bi skoraj moral, če grem na kakšen drink ven
cool-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Mi lohk daš že mir?
bonk.gif

Je pa tako, da ne vem, zakaj tako sovražite davčno, ona vas ne bo nikdar ogoljufala. Za razliko od trgovcev, raznih sp-jev, fušarjev na črno, delodajalcev, sosedov, celo vaših žena in otrok.
Nemalokrat doživim v kakšni pekarni ali pa na drinku, da se jim "zatakne program", ko je treba sprintat račun.
hysterical-1.gif

So tudi druge tehnike kraje in goljufanja, ki me zelo vznemirijo, pa nima veze z davki. Npr. dons v trgovini kupim nekaj sira v akciji, pa pred blagajno ugotovim, da je cena na kilo drugačna kot je bilo napisano. Grem nazaj, povem, da ni prava cena, prodajalka reče, da vse kaže, da pač niso popravili v tisti njihovi tehtnici. To seveda ni bilo prvič in tudi ne bo zadnjič. Trgovci pa še naprej služijo na masi takih nategov, čeprav je šlo le za par 10 centov. Ampak nategovanje sovražim.
No, ne vseh vrst.
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.369
5.650
113
@Gatto sej bi limal....pa ne upamo izzvat Mam'ce....da nam ne nalima unih svojih čajnih vrečk + račun zravn
evil.gif