Citat:
Uporabnik Jado pravi:
tjuren: mi lahko prosim navedeš vso statistiko:
ceno lokala
stroški zaposlenih itd
mesečni promet, mesečni RVC.
nekako ne verjamemo v te zgodbe, da je kafičev slabo....jurja prometa dnevno, od tega 500€ čistega x 30 dni = 15.000 čistega, pa ajd odbijemo 5000€ če so kdaj slabši dnevi = 10.000 čistega.
kako to ni dovolj?
Ne morejo pošiljat, ker plačujejo na keš. Je tko cnejCitat:
Uporabnik capl pravi:
Ka je zaj z vami, dacarji
22 računov na dan dobite ........
a še sami ne pošiljate?
in kolk ste zapravili za projekt - ,,22 računov na dan,,
en kup nesposobnežev
Naj živi in se razvija , vzporedna ekonomija
Teh 22 je verjetno nezadovoljnih gostov, ki jih je kelnarca udarla po denarnici.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
vsaj malo razuma ima slovenija... teh 22 foušlivcev dnevno bi blo treba pa u dnevnikzu objavt
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Moj dedek ni ovajal Nemcem, moj fotr ni ovajal Udbi, jaz ne bom ovajal DURSu.
Pridi osebno nacionalizirat pa javno obljubim da bos v najboljsem primeru imel kako spominsko plosco kot revolucionarni heroj.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Čas je za novo nacionalizacijo. Nihče ni prišel do nekaj sto nepremičnin po pošteni poti. Ljudi, ki nakazujejo v davčne oaze brez poslovnih dogodkov, pa na natezalnice, dokler ne bodo vrnili vsega denarja.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pridi osebno nacionalizirat pa javno obljubim da bos v najboljsem primeru imel kako spominsko plosco kot revolucionarni heroj.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Čas je za novo nacionalizacijo. Nihče ni prišel do nekaj sto nepremičnin po pošteni poti. Ljudi, ki nakazujejo v davčne oaze brez poslovnih dogodkov, pa na natezalnice, dokler ne bodo vrnili vsega denarja.
Neverjetno da eni hocte lagodno zivet na racun drugih.