Boste fotografirali račune?

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Bla bla, antipropaganda samo da se nebi nič naredilo v tej smeri... Vsak ki dela na delovnem mestu v resni firmi ali državni ustanovi mora podpisati izjavo o varstvu podatkov. In kršitev se sankcionira. Povsod pa nismo Bananistan

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Težka paranoja. Misliš, da inšpekcija daje komurkoli na vpogled podatke, ki jih ima?

Kdo je že dal vse tiste tajne sezname UDBA-šev v javnost?
grims-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Bla bla, antipropaganda samo da se nebi nič naredilo v tej smeri... Vsak ki dela na delovnem mestu v resni firmi ali državni ustanovi mora podpisati izjavo o varstvu podatkov. In kršitev se sankcionira. Povsod pa nismo Bananistan
Študent ne odgovarja popolnoma za nič, ampak njegov nadrejeni.
In kaj pol če podpiše?
vsa elita je prisegla, da ne bo kradla in kaj?
vsi sodniki in tožilci, stečajni upravitelji in kaj?
pa ne morš bit tolk naiven , no
shocked-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Kaj češ, ene smo žleht
tongue-1.gif

Čakam na dan, ko bo tudi cerkev za svoje storitve začela izdajat račune. To bo šele veselica.
wink-1.gif

Nismo

Zelenc'
30. mar 2013
29
0
1
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
... ja mojega denarja, ker redno plačujem VSE davke in ne samo ****** DDV. In če moram plačevati jaz, moraš tudi ti. Pika. Drugače tudi jaz neham, pa imejmo kaos.

In nehejte vsi utajevalci in simpatizerji kazati s prstom na druge. Če ne preživiš v dejavnosti potem pač nisi za ta foh. Mene tudi iz službe vržejo če ne dosegam zahtevanih norm, pa ne psolujemo na črno oz. sivo...
467716-post_slo.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
... ja mojega denarja, ker redno plačujem VSE davke in ne samo ****** DDV. In če moram plačevati jaz, moraš tudi ti. Pika. Drugače tudi jaz neham, pa imejmo kaos.

In nehejte vsi utajevalci in simpatizerji kazati s prstom na druge. Če ne preživiš v dejavnosti potem pač nisi za ta foh. Mene tudi iz službe vržejo če ne dosegam zahtevanih norm, pa ne psolujemo na črno oz. sivo...

467716-post_slo.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Kaj češ, ene smo žleht
tongue-1.gif

Čakam na dan, ko bo tudi cerkev za svoje storitve začela izdajat račune. To bo šele veselica.
wink-1.gif
To ti pa dam prav , res bo veselica
hysterical-1.gif

še od tistih pred leti niste sposobni izterjat, na miljone so vam dolžni,
bonk.gif

kup nesposobnežev, ki ni sposoben opravit svojega dela, sanja o dodatnem delu
bonk.gif

daj se zresni Mamca in pojd raj na dopust, pa sliko taboljših kopalk nam pošlji raj, ne pa račun
pozdrav.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:

Je pa fora, da je v državnih službah desettisoče ljudi, ki ne delajo ama nič le v službo se vsak dan pripeljejo. Imaš ene take agencije, za katere še svoj živi dan nisi slišal do trenutka ko jih objavijo. In država mi bo svetovala naj vohunim sami pa delajo kikse za katere potem nobeden ne odgovarja ali pa odgovarja minimalno, kot je zdaj navada 1-2 leti zapora za pokradene milijone, za dobesedno sužnjelastniškim odnosom do zaposlenih in tako dalje. Je pa res da vedno nastradajo delavci, tisti ta glavni(z visoko plačo ker je odgovoren) in odgovorni pa ne.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Koko si vedu, da grem jutri na morje? In to na SLO obalo!!!!
cheer.gif

Fotke bodo, kolk nage, je pa odvisno od mojga fotografa
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
no no tukaj ste vsi brihtni... ko pa je treba plačat pa... a se ne da mal manj? ker če izstaviš račun ni samo račun zadaj je tudi računovodkinja, dobiček...

jaz izstavljam račune... ker jih pač zaradi foušije moram. a piskam na tenko. ker pač fušar brez računa pride ceneje in NOBENEGA ne briga da jaz podpiram državo! seveda vsi ste polnih ust kako kao vsi privatniki vozimo bmw x5 itd... ko pa je treba naročit storitev pa vsi hitro k najcenejšemu fušarju...

tko da lecter in ostali foušljivci pejte se biznis. potem pa govorte... aja pa začnite plačevat VSE z računom...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.570
3.931
113
Pa glejte da boste še inštruktorco matematike za hčerko slikal ko ne bo dala računa, pa sosedovga tamalga ki vam bo windowse instaliru.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
saj res... na to zadevosem pa čisto pozabil. vsi vidijo frizerje a "medsoseske" pomoči ko ti nekdo za 10€ pač naredi uslugo pa ne... pa čeprav nima obrti tid...

torej. tudi študente NELOJALNO konkurenco poslikejte. aja to pa ne a ne?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
No vidis. Zaradi tistih, ki ne izdajajo racuna, taki kot ti tanko piskate. In pa se kdo drug, ki izpade na raznoraznih razpisih, ker ima prikazan visji dohodek kot tile.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Mene ne, ker sem po merilih drzave, ki so postavljena sicer nizko, visji razred.