Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Težka paranoja. Misliš, da inšpekcija daje komurkoli na vpogled podatke, ki jih ima?
Študent ne odgovarja popolnoma za nič, ampak njegov nadrejeni.Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Bla bla, antipropaganda samo da se nebi nič naredilo v tej smeri... Vsak ki dela na delovnem mestu v resni firmi ali državni ustanovi mora podpisati izjavo o varstvu podatkov. In kršitev se sankcionira. Povsod pa nismo Bananistan
kak je že reku Pahor, ko so ga izzvali, da bi ovadil elito iz ozadja?Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Capl, a te je mal strah?
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
... ja mojega denarja, ker redno plačujem VSE davke in ne samo ****** DDV. In če moram plačevati jaz, moraš tudi ti. Pika. Drugače tudi jaz neham, pa imejmo kaos.
In nehejte vsi utajevalci in simpatizerji kazati s prstom na druge. Če ne preživiš v dejavnosti potem pač nisi za ta foh. Mene tudi iz službe vržejo če ne dosegam zahtevanih norm, pa ne psolujemo na črno oz. sivo...
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Kaj češ, ene smo žleht
Čakam na dan, ko bo tudi cerkev za svoje storitve začela izdajat račune. To bo šele veselica.
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
... ja mojega denarja, ker redno plačujem VSE davke in ne samo ****** DDV. In če moram plačevati jaz, moraš tudi ti. Pika. Drugače tudi jaz neham, pa imejmo kaos.
In nehejte vsi utajevalci in simpatizerji kazati s prstom na druge. Če ne preživiš v dejavnosti potem pač nisi za ta foh. Mene tudi iz službe vržejo če ne dosegam zahtevanih norm, pa ne psolujemo na črno oz. sivo...
To ti pa dam prav , res bo veselicaCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
Kaj češ, ene smo žleht
Čakam na dan, ko bo tudi cerkev za svoje storitve začela izdajat račune. To bo šele veselica.
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi: