Boste fotografirali račune?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
če jih prlima, pa oblubim de še jst en račun pošljem
cheer.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
hysterical-1.gif

resnica boli aaaaa?
če je ne vidiš, pol ne obstaja, aaaa?
hysterical-1.gif

sam res , kak te je sesul in pohodil, ...jst bi se v zemljo pogreznu od sramu, da takole zbežim in skrijem glavo v pesek
priden.gif

evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:Je pa tako, da ne vem, zakaj tako sovražite davčno, ona vas ne bo nikdar ogoljufala.
hysterical-1.gif
Ali davčna že dela izračune dohodnine za zavezance, ki so imeli nekaj prihodkov v preteklem letu in jim je izplačevalec za te prihodke odtegnil akontacijo dohodnine, v celem letu pa niso zaslužili dovolj, da bi presegli splošno olajšavo (oziroma koliko je meja, da se informativni izračun dohodnine dela)?
To je čisti nateg, hujši kot tisti s sirom v trgovini. Davčna ima vse podatke, da bi lahko avtomatika ugotovila, da je tem osebam potrebno vrniti celotno akontacijo v trgovini. V tem primeru tudi tehtnice ni potrebno nastavljati za"dnevno" akcijo.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.140
316
83
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
bonk.gif
Ampak je treba vse vedet, do zadnje vejice
...
No, ne vseh vrst.
wink-1.gif

Kr piflej se vejce, da boš potem lahko folk podjebavala z raznimi upravnimi postopki .... Saj zato te pa plačujemo knede.
rolleyes-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
mah , jebe se Mamci, kofetkanje ima dobro plačano, po lokalih jih lahko psihira z grožnjami tote svoje davčne
uf-1.gif
, pa še na Gattojevo spužvo se lahko vsede.......
evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
dej mamca ne sanjej.. .a veš kok hitr se zgodi, da trgovec pozabi zamenjat polično, nafilat vage... ali pa polnjenje vage ne deluje ok... in kaj zdej? kaj ma trgovka v mercatorju od tega? itak mora pokasirat €€€ in jih dat v blagajno.

drugač pa ja računalniki zaštekajo. se zgodi. tudi meni kdaj bagr rikne pa potem more suljo sa lopato. a bi blo bolš da se čaka da bagr spet zalaufa?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Eh, brez veze, verjamem, da se to dogaja, ampak kako da lahkko potem takoj izda račun, ko zatežiš?
Sej, če po pravic povem, mi je včasih tud čist vseeno in se mi fučka, naj folk dela kar hoče. Brez veze, da se sploh obremenjujem s tem, če se mi ni treba.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Eh, brez veze, verjamem, da se to dogaja, ampak kako da lahkko potem takoj izda račun, ko zatežiš?
Sej, če po pravic povem, mi je včasih tud čist vseeno in se mi fučka, naj folk dela kar hoče. Brez veze, da se sploh obremenjujem s tem, če se mi ni treba.
Ampak paše ti pa , aaa? , ko lahko težiš, babe morajo pa zaradi službe tiho in prijazno bit, pa ni važno kolk sereš in se visoko nosiš,
jelde je fajn , si frustracije spihat na bedni rulji z minimalci in pravicami koloradskega hrošča.

drgač pravjo, da je takšno obnašanje posledica nepotešenosti
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:

Isto kot na DURSu, vedno vse zajebejo ko knjižijo prispevke npr., čeprav imaš vse sklice 100% prav pa vse, ampak ko zatežiš, pa porihtajo. Kako to?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Dost vas mam, pusttee me lepo pri miru, dons sem nataknjena, čeprav se še nisem usedla na spužvo. Mam pa oblublen za popoldne.
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
Lej ga tega....da ti onaj vjetar supo oladio
smile-1.gif

Jst pa kle cakam pa kavo hladim
10.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ne poznam tega področja, najbrž je že po zakonu tako, da DURSU pač to ni treba. Mam pa npr. enega žlahtnika, ki je sp, prihodkov manj od splošne olajšave, pa mu je socialna pri vlogi za otroške dodatke upoštevala predpretekle prihodke, ki so bili slučajno veliko višji od lanskih, ker.....ne vem že zakva, ampak DURS jim pošilja online zadeve, tko da bi lahko videli. Ampak postopek na CSD je pač tak in jebe se jim, referentka mora delat tako, kot je predpisno.
rolleyes-1.gif

Človek je ostal brez dokladov, čeprav jim je naknadno prinesel iz DURSa podatke o dohodkih (ni pa predhodno prejel dohodninske odločbe). Po mojem je tvoj primer glih en tak, DURS dela po zakonih, če so smiselni, je pa drugo vprašanje , oz. saj veš, kdo jih sprejema. Tko je to...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.670
6.430
113
KSZ

Davčna zaradi pregledov zapira lokale

Davčna uprava je prvič začela opravljati terenske preglede opravljanja dejavnosti. Nekaterim lokalom so tako za tri dni prepovedali opravljati dejavnost.

"Akcija pečatenja je potekala v veliki tajnosti. Lokale so določili območni davčni uradi. Niti v generalnem davčnem uradu nimamo podatka o skupnem številu lokalov, ki so jih zaprli danes," je pojasnil Stojan Glavač z generalne davčne uprave.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.140
316
83
Jaz sem pa danes v eni večji trgovski verigi (ena izmen 5 največjih v državi) (imena ne bom napisal) dobil račun, kjer je naziv poslovalnice (ne ni sedež podjetja, tudi ta je napisan) iz drugega kraja v katerem sem kupoval.
Ali bi davčna zaprla tudi tako trgovino ???

Računa pa ne mislim pošiljat na davčno, kaj jih čem dodatno obremenjevat.