Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ok, nisem divjak, tako da ne rabim 200+ konjev. Sem bolj penzionisticen fahrer za razliko od 99% alter uporabnikov
V glavnem za duso mislim nekaj ne ravno najbolj racionalnega a ne, ker ce bi iskal to potem bi se stegnil za novo octavio 1,6tdi z zadnjimi stekli na rocno odpiranje in rocno klimo
Ja saj ti pravim da je 320d povsem dovolj športen avto, napram vsej ostali konkurenci v cenovnem rangu v katerem kupuješ. Jst bi počakal do spomladi in vzel e91 320d LCI (facelift) s 184ks s čimveč opreme in čimmanj realnimi km.
Glede na to da greš iz pižoja bo raketa, zadnji pogon pa sploh ni tak bau bau.
Ce bo sreca mila, grem jutri peljati tako hondo kot bavarca, samo se mi zdi da odlocitev ne bo kaj dosti lazja, bimmer mi je malo bolj pri srcu, pri hondi imam bolj obcutek, da bo zadeva dlje delala bp...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.