Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Kakšne so še druge rešitve pri herniji? Filanje s protibolečinskimi tabletami dokler ne mine, operacija, kaj še?
Nekateri poročajo o čudežnih popravkih kiropraktikov ali manualnih terapevtov. Nisem še naletel na tekega. Če kdo najde dobrega mađioničarja naj sporoči tukaj?
V sobotto sem dal drugo terapijo cez pri Rugoletu.
Prej sem opravil rentgen cele hrbtenice (Mudnic, Ptuj, 62 eur).
Imam kifozo na nekaj vretencih in hondrozo na vecini v sredini in spodaj.
Ze masaza pred tem je odlicna zadeva, on pa ti vsako vretence posebej spravi v vrsto, kot mora bit. Po terapiji prides komot z rokami do tal, celega te nekako pretegne.
Obvezne so vaje za spodnje hrbtne misice, plavanje samo hrbtno in ravni polozaj v avtu in spanju.
Zdaj me vec ne boli stegno ponoci, ko sem se vsako noc zbujal zaradi tega, imam se eno terapijo. Kupil sem vlozke za cevlje in ene še dobim. Rugole pravi, da z leti hrbtenica leze skupaj in jo je treba redno pretegovat, ce imas pa se sedece delo, pa je hitro problem.
Sem ze pisal, da je fotra vsekalo v krizu da je komaj v avto prisel, od tam domov pa je on vozil, ko mu je naravnal...
Gledal je slike in mi kazal, kje je utesnjeno in kateri zivec gre tam skozi... v glavnem, masaza je 16 eur in on vzame 35, kar se mi ne zdi toliko oz. minimalno v primerjavi z ostalimi pregledi.
Tak, malo sem ti napisal,ko ze ravno sprasujes