Še vedno ne znaš brati ali ?Ne, droga se v evropo prevaza z ladjami. Nekaj v kontejnerjih, nekaj v prirejenih prostorih v notranjosti plovil in nekaj z magneti pritrjeno na zunanjih skritih delih plovil.
Mi je pa vsec da si preprican da lahko predavas o distribucijskih kanalih za mednarodno trgovino z drogo, ne gre pa delovnih cevljev nabavit.
Ti si cevljev ne znas narocit. A si ziher da bi mi bralne lekcije delil?Še vedno ne znaš brati ali ?
A ti greš po špecerijo tudi s kombijem?Zakaj pa ne s Spartanom?
![]()
Opečena Makedonca prispela v Slovenijo, zdravili ju bodo v ljubljanskem UKC | 24ur.com
Poškodovanim v sobotni tragediji v severnomakedonskih Kočanih bo pomagala tudi Slovenija. V naših bolnišnicah bodo zdravili štiri paciente s hudimi opeklinami. Dva pacienta z izjemno hudimi opeklinami, ki ju bodo zdravili v ljubljanskem kliničnem centru, sta že prispela v Slovenijo. Druga dva...www.24ur.com
Če je bolj udobno ja.A ti greš po špecerijo tudi s kombijem?
Ja, tovorni avion je bolj udoben od potniškega.Če je bolj udobno ja.
Branje je osnova.Ti si cevljev ne znas narocit. A si ziher da bi mi bralne lekcije delil?
Cel forum je prebral clovek. Ni cevljev zate. V eni uri smo ti jih nasli pa je spet bil problem. Sej najbolj zalostno je da ocitno na koncu trpis ti sam. Pol pa beremo kako so te skusal umoriti pa grda avstrija pa ne vem kaj se vse. Skregal bi se pa zato ker nisi sposoben sprejet da ocitno kozle streljas (v tem primeru s podmornicami).Branje je osnova.
Saj če bi znal brati nebi pisal neumnosti z cevlji.
Nisi jih našel. Ali si bil tam in si jih videl ? NE.Cel forum je prebral clovek. Ni cevljev zate. V eni uri smo ti jih nasli pa je spet bil problem. Sej najbolj zalostno je da ocitno na koncu trpis ti sam. Pol pa beremo kako so te skusal umoriti pa grda avstrija pa ne vem kaj se vse. Skregal bi se pa zato ker nisi sposoben sprejet da ocitno kozle streljas (v tem primeru s podmornicami).
ampak ja branje je osnova ja hahahaha.
Aha smo spremenili kurz. Niso vec avioni. Sej sem napisal da pride preko kontejnerjev, prirejenih prostorov v notranjosti ladij ter pritrjeno na trup (to je link s clankom o potapljacih).In kako misliš da pride tovor na kontejnersko ladjo in potem dol? Recimo en zadnjih prmerov kjer so jih slučjano dobili, zagotovo je pa 10 ali pa 100x prej uspelo: Potapljača sta se 'smukala' okoli tovorne ladje, v njej odkrili pakete droge
Pa to je pot koke, heroin ima recimo precej drugačne poti (balkanska pot recimo) in ja del teh poti poteka tudi po vodi, najbrž tudi pod vodo.
Tovorne mule se uporablja skoraj vedno pri nelegalnih poslih ko gre za manjše količine. To so tudi kamionski prevozi. Ironično, ampak količinsko najbrž še največ teh drog dostavijo uradne pošte.
To more bit zanimivo v fantazijskem svetu zivet.Večina droge prispe z podmornicami. če bi si pogledal bi videl da imajo malo boljše podmornice kot tiste na snorkel...
Saj ni čudno da je toliko droge če še tega ne veste kako prihaja droga v Evropo.
Saj ne da je zanemarljivo koliko droge prispe na ladjah na tak in drugačen način. Samo glavna težava so podmornice.
Lahko pa greš v 2 razred in te naučijo brat.To more bit zanimivo v fantazijskem svetu zivet.
lahko ti pa zrihtam kontakt z relevantnimi (tujimi) agencijami pa jim debilom razlozis da vsi tavajo v temi. Se placali te bodo, meni pa napredovanje ne uide. Pa ne rabis posebnih cevljev za to