Boeing 747 zletel s steze

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.329
1.410
113
Ne, droga se v evropo prevaza z ladjami. Nekaj v kontejnerjih, nekaj v prirejenih prostorih v notranjosti plovil in nekaj z magneti pritrjeno na zunanjih skritih delih plovil.

Mi je pa vsec da si preprican da lahko predavas o distribucijskih kanalih za mednarodno trgovino z drogo, ne gre pa delovnih cevljev nabavit.
Še vedno ne znaš brati ali ?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.858
575
113
42
povsod malo

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.262
1.203
113
Zakaj pa ne s Spartanom?
A ti greš po špecerijo tudi s kombijem?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.067
6.099
113
FAA z DEI politiko pri kontrolorjih letenja

An official with the FAA helped non-white applicants cheat on their entrance exam. Of course, he still has a job.

povzetek:
  • Hiring scandal in US air traffic control industry: Obama administration replaced aptitude tests with a biographical questionnaire, leading to selection of unskilled individuals.
  • Senior FAA official caught helping non-white applicants cheat on the test, raising concerns about racial bias and corruption in the aviation industry.
  • Despite evidence of involvement and bias, the official faced no consequences and still works at the FAA, highlighting the incompetence in the system.
  • Public safety at risk: Hiring of unqualified individuals in crucial positions in the air traffic control industry is a cause for concern.
  • This scandal sheds light on the need for strict regulations and accountability in the aviation industry to ensure the safety and security of the public.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.189
726
113
turbolet ni potniški avion.

no je, ampak primarno je tovorno letalo, v katerega lahko daš sedeže, ki pa v tem primeru niso dobrodošli saj pacienti ležijo na nosilih.

spartan pa verjetno ne zaradi tega, ker verjetno nimajo modula, da lahko naložijo nosila.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.562
7.784
113
Branje je osnova.
Saj če bi znal brati nebi pisal neumnosti z cevlji.
Cel forum je prebral clovek. Ni cevljev zate. V eni uri smo ti jih nasli pa je spet bil problem. Sej najbolj zalostno je da ocitno na koncu trpis ti sam. Pol pa beremo kako so te skusal umoriti pa grda avstrija pa ne vem kaj se vse. Skregal bi se pa zato ker nisi sposoben sprejet da ocitno kozle streljas (v tem primeru s podmornicami).

ampak ja branje je osnova ja hahahaha.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.329
1.410
113
Cel forum je prebral clovek. Ni cevljev zate. V eni uri smo ti jih nasli pa je spet bil problem. Sej najbolj zalostno je da ocitno na koncu trpis ti sam. Pol pa beremo kako so te skusal umoriti pa grda avstrija pa ne vem kaj se vse. Skregal bi se pa zato ker nisi sposoben sprejet da ocitno kozle streljas (v tem primeru s podmornicami).

ampak ja branje je osnova ja hahahaha.
Nisi jih našel. Ali si bil tam in si jih videl ? NE.
Meni so tudi po telefonu rekli da jih majo in me pokličejo ko jih lahko pridem preverit. Po 7 mesecih do danes ni bilo še nič- Kljub več telefonskim klicom.
Drugje je dobavni rok bil predolgi.
To da si ti znal dvignit telefon in poklicat v trgovino, dvema zaposlenima, ki sta plačani z javnim denarjem v 4 mesecih ni uspelo.

Mučenje in umori so bili prijavljeni v skladu z zakonom.

Večina droge prispe z podmornicami. če bi si pogledal bi videl da imajo malo boljše podmornice kot tiste na snorkel...
Saj ni čudno da je toliko droge če še tega ne veste kako prihaja droga v Evropo.
Saj ne da je zanemarljivo koliko droge prispe na ladjah na tak in drugačen način. Samo glavna težava so podmornice.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.246
3.094
113
Bogovi so padli na glavo!

unnamed.jpg

Da ostanem v temi. ;)

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.654
4.868
113
Sem šel prav preverit statistiko in večinski procent pride v Evropo preko kontejnerskih ladij (pričakovano), mali procent druge oblike ladij (privat čolni, jadrnice, tudi podmornice) in letala. Nikakor, da so podmornice večinske oz. kar naenkrat ne vem kakšen problem. Mogoče ima tipo doma eno parkirano v banji pa vsebina že fejst vpliva nanj.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.293
4.251
113
In kako misliš da pride tovor na kontejnersko ladjo in potem dol? Recimo en zadnjih prmerov kjer so jih slučjano dobili, zagotovo je pa 10 ali pa 100x prej uspelo: Potapljača sta se 'smukala' okoli tovorne ladje, v njej odkrili pakete droge

Pa to je pot koke, heroin ima recimo precej drugačne poti (balkanska pot recimo) in ja del teh poti poteka tudi po vodi, najbrž tudi pod vodo.

Tovorne mule se uporablja skoraj vedno pri nelegalnih poslih ko gre za manjše količine. To so tudi kamionski prevozi. Ironično, ampak količinsko najbrž še največ teh drog dostavijo uradne pošte.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.562
7.784
113
In kako misliš da pride tovor na kontejnersko ladjo in potem dol? Recimo en zadnjih prmerov kjer so jih slučjano dobili, zagotovo je pa 10 ali pa 100x prej uspelo: Potapljača sta se 'smukala' okoli tovorne ladje, v njej odkrili pakete droge

Pa to je pot koke, heroin ima recimo precej drugačne poti (balkanska pot recimo) in ja del teh poti poteka tudi po vodi, najbrž tudi pod vodo.

Tovorne mule se uporablja skoraj vedno pri nelegalnih poslih ko gre za manjše količine. To so tudi kamionski prevozi. Ironično, ampak količinsko najbrž še največ teh drog dostavijo uradne pošte.
Aha smo spremenili kurz. Niso vec avioni. Sej sem napisal da pride preko kontejnerjev, prirejenih prostorov v notranjosti ladij ter pritrjeno na trup (to je link s clankom o potapljacih).

“podmornice” se uporabljajo v juzni ter srednji ameriki. Lahko si pa zracunas koliko casa traja precenje atlantika, pogledas kok so ta plovila velika pol nam pa poves kje majo zaloge vode ce ze hrane ne jejo.

posta se nadzira na vstopnih tockah s strani furs oz carine.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.562
7.784
113
Večina droge prispe z podmornicami. če bi si pogledal bi videl da imajo malo boljše podmornice kot tiste na snorkel...
Saj ni čudno da je toliko droge če še tega ne veste kako prihaja droga v Evropo.
Saj ne da je zanemarljivo koliko droge prispe na ladjah na tak in drugačen način. Samo glavna težava so podmornice.
To more bit zanimivo v fantazijskem svetu zivet.

lahko ti pa zrihtam kontakt z relevantnimi (tujimi) agencijami pa jim debilom razlozis da vsi tavajo v temi. Se placali te bodo, meni pa napredovanje ne uide. Pa ne rabis posebnih cevljev za to

• Haha
Reactions: vogel in Rekreacija

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.329
1.410
113
To more bit zanimivo v fantazijskem svetu zivet.

lahko ti pa zrihtam kontakt z relevantnimi (tujimi) agencijami pa jim debilom razlozis da vsi tavajo v temi. Se placali te bodo, meni pa napredovanje ne uide. Pa ne rabis posebnih cevljev za to
Lahko pa greš v 2 razred in te naučijo brat.

Za inteligenco je žal prepozno.