To veš al mal tako nakladaš?Spet gre orožje prek slovenije. Le kdo služi?
Nakladam.To veš al mal tako nakladaš?
Glede na to, da nas preleti v nekaj minutah, ne vidim smisla, da bi se že naložen pri nas ustavljal.Spet gre orožje prek slovenije. Le kdo služi?
Sem napisal, da nakladam.Glede na to, da nas preleti v nekaj minutah, ne vidim smisla, da bi se že naložen pri nas ustavljal.
Glede na to, da ternutno država ne kupuje orožja, lahko samo sklepam, da pri nas orožje naložijo in odpeljejo.
A to kakšni naši prodajajo orožje, tako kot pred 30 leti hrvatom?
To je pa, ker se potniki ne pripasajo, ko jim osebje to "zabiča"...grda
Na poletu med Londonom in Singapurjem zaradi hude turbulence en človek umrl, 30 ranjenih
Na poletu letalske družbe Singapore Airlines med Londonom in Singapurjem je zaradi hude turbulence en potnik umrl, več kot 30 ljudi je poškodovanih. Sodeč po podatkih, je letalo v treh minutah padlo za več kot 1800 metrov.www.rtvslo.si
In kaksno orozje maj bi prevzel na Brniku, ki ne gre s tovornjaki ali vlakom?Sem napisal, da nakladam.
Dvomim pa da gre kaj drugega kot orožje s temi letali.
Trenutno je pri Bariju. Prihod v Koper je predviden jutri ponoči.A je ladija v Kopru že pristala ?
grda
Na poletu med Londonom in Singapurjem zaradi hude turbulence en človek umrl, 30 ranjenih
Na poletu letalske družbe Singapore Airlines med Londonom in Singapurjem je zaradi hude turbulence en potnik umrl, več kot 30 ljudi je poškodovanih. Sodeč po podatkih, je letalo v treh minutah padlo za več kot 1800 metrov.www.rtvslo.si
Orozje/opremo/vstavi poljubno. Luka koper je kar pomemben hub za v tisto smerIn kaksno orozje maj bi prevzel na Brniku, ki ne gre s tovornjaki ali vlakom?
Nekaj kar jim pošiljamo mi in more biti pri njih v nekaj urah?In kaksno orozje maj bi prevzel na Brniku, ki ne gre s tovornjaki ali vlakom?
Kaj če je kontracepcija?Nakladam.
Pomoje, Persil vozijo v Ukrajino.
Tvoji so jo prešpicaliKaj če je kontracepcija?
Ne vem, kot berem je bila nenadna huda turbolenca, brez predhodnega opozorila. Jaz sem vedno na letalu pripet ce sedim na sedezu, tudi ce lucka za pas ne gori. Razrahljam pas, tako da me sploh ne moti. Bo pa to odlicna sola za zeno, ki se vedno takoj odpne ko ugasne lucka za pas in me gleda cudno, da sem jaz vedno pripasan.Vedno občudujem ljudi, ki vstanejo med tem ko gori signal za varnostni pas
Lahko da gre za člana osebja? Oni vedno preverjajo, če so vsi pripeti, ko se opozorilo pojavi. Pa še na tisti fotki je v tistem delu, kjer je običajno le osebje.Vedno občudujem ljudi, ki vstanejo med tem ko gori signal za varnostni pas