Ko sem prvič prebral ta predlog župan Kopra sem mu hotel pisati javno pismo, če je nor, ampak sem potem pustil pri miru, ker sem si mislil, da itak ni možno, da to sprejmejo.
No, so.
Tako sedaj še dodatno uničujemo mladino, da se ne bo mogla samostojno voziti po svojih opravkih do 15-ega leta in to samo zato, ker niso bili sposobni ustaviti nekaj kosov podivjane mladine v Kopru. Ki je itak tudi ta zakon ne bo ustavil.
Potem se pa čudimo, zakaj je mladina vedno manj sposobna in vedno manj samostojna.
www.24ur.com
No, so.
Tako sedaj še dodatno uničujemo mladino, da se ne bo mogla samostojno voziti po svojih opravkih do 15-ega leta in to samo zato, ker niso bili sposobni ustaviti nekaj kosov podivjane mladine v Kopru. Ki je itak tudi ta zakon ne bo ustavil.
Potem se pa čudimo, zakaj je mladina vedno manj sposobna in vedno manj samostojna.
Vožnja e-skirojev in mopedov odslej le za starejše od 15 let | 24ur.com
DZ je s 65 glasovi za in nobenim proti po nujnem postopku sprejel spremenjen vladni zakon o voznikih. Z zakonom so zvišali starostno mejo za uporabo lahkih motornih vozil, tudi e-skirojev, z 12 na 15 let. S tem želijo povečati prometno varnost mladoletnikov ter zakonodajo uskladiti s praksami...