Tole je od 60 let nazajne verjamem. mediji nam lažejo.
sosedov Franc mi je razlagal, da to špricajo in bo spet dež in sneg. HAARP pa vse to.
Jaz mu verjamem, ker 40let nazaj se je enkrat peljal z letalom in se spozna na te stvari.
/s. off
Res je nekam visoka smrtnost med žvižgači iz Boeinga.
Pa nov naslov zelenc by 747...Po predlogu irwin nadaljujemo debato
najem dolge in lahke prikolice
Lepo da je uspelo! Veliko varnih zračnih milj :cheer: Pa morskih tudi.alter.si
Uradno pri nas nikjer, čeprav je tehnično dosti placov, ki so tako varni kot primerni. Dogovarjam se z občino Ptuj, da bi dovolili enkraten obisk pri brodarjih.Pa nov naslov zelenc by 747...
Sicer pa po prebranem na Hr dosti vec svobode pri tockah postanka na vodi. En ferbec. Drava, Donava tam bolj nizvodno bi moral veliko birokracije pobarat za pristanek?
Boeshield T-9, Corrosion X, Fluid film, Cortec VCPI-373, za čiščenje in preventivo tudi salt-away, ki je enostaven in dokaj poceni.Imaš v mislih olje Crown?
Kakšen motor pa imaš noter? Nekaj sem bral, da se v manjša letala dostikrat vgrajuje predelane avtomobilske motorje. Kakšna pa je kaj cena AvGasa sedaj?Boeshield T-9, Corrosion X, Fluid film, Cortec VCPI-373, za čiščenje in preventivo tudi salt-away, ki je enostaven in dokaj poceni.
Nočeš. Ko boš zahaklal nevidn hlod tik pod gladino bo prepozno.Dogovarjam se z občino Ptuj, da bi dovolili enkraten obisk pri brodarjih.