Citat:
Uporabnik mikislo pravi:
Jaz sem mel ena dva na očeh potem se je pa ta pojavo na avto netu pa sem ga šo pogledat pa mal preiskusit potem sem ga pa kar zaaro bilo je pa velko popraševanje za njega mi je reko če mi ne bo odgovarjo da je dovolj kupcev za njega da mi takoj posreduje sam za enkrat sem kar zadovoljen S kirga konca slovenije si pa ti? jaz celje
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Aha. Sem pogledal na motosvetu pa pridejo blokade tam od 150€ naprej. Ampak zdej vedno bolj kot razmišljam, sem vedno bolj razkačen, zakaj da fak jst ne bi smel vozit motorja z več kot 35kW?? Mislim, to je tako kot bi omejili, da mlad voznik pa ne sme vozit avta z več kot 60 konji. Kot prvo, tip motorja kot je BMW F650 niti ni namenjen nekemu izživljanju frustracij zaradi majhnega penisa, kot drugo pa niti ni to nek 'in' motor, da bi se lahko kazal in dirkal.
Nazadnje, ko sem preverjal, je bil 1kW še vedno 1,36KM... Pri tako starem motorju je par konjev tako ali tako verjetno že crknjenih, se pravi se na zmogljivostih ne bo nič poznalo. Bo pa verjetno treba zadostiti predpisom.Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Nimam pojma koliko se to čuti, nimam niti izpita še.. Blokada je pač izhod v sili, da lahko zadostim pogojem zakona in vozim tak motor.
2kW je približno 3,5konjev, praviš da se na 190kg motorju ne čuti?
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Nimam pojma koliko se to čuti, nimam niti izpita še.. Blokada je pač izhod v sili, da lahko zadostim pogojem zakona in vozim tak motor.
A bejž no... morda zato, ker teh 8KM manjka v visokih vrtljajih in ne preko celotnega razpona vrtljajev...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Se sploh ne čuti.
Jaz imam 8PS manj kot prej pa se ne čuti, morda v vrtljajih ko tišiš.
Verjetno bi se dalo, ampak bi stalo več, kot vgradnja blokade. Te pa ne zastopim, strošek, praviš 150€, je previsok. 2000€ za motor bi pa izpljunil. Čelado imaš ali bo preveč 100€? Škornje, rokavice, vsaj motoristično jakno? Motor boš itak kupil najcenejši na avto.net-u, pri tem prihranil 150€, čaka pa te nujna zamenjava obeh pnevmatik in verižnega seta. -500€...Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Aha. A recimo ne bi se pa dalo na novo 'premerit' zmogljivosti motorja? Da bi ga recimo postavili na tiste valjarje in pognal do konca, ter tako ugotovili, da ima motor le še 33kW? Sicer bi to verjetno potem lahko naredil vsak, pa vseeno..