Ali res vse verjameš KK. Tudi s Tušem je kar naenkrat nekaj narobe, samo da se ne govori o tvoji šefici.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Ti mas eno tezavo. Svojo fikcijo mesas v realno situacijo in to kar sem napisal. Namrec vmes pises da policija kunstlju zapira usta. Ne vem od kje ti ta ideja. Kunstelj je v priporu ker je osumljen storitve vec kaznivih dejanj. ki kot sem ze napisal nimajo veze z njegovim blogom. Saj meni je vseeno, lahko se ta depala vas se 100 let goni po medijih in vi delate teorije zarote. De facto je zadeva passe. In to to trdim kot forumas, volilec in drzavljan RS. Tle policija nima veze.
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
jogurtna revolucija, a ne, treba zrušit foteljaše, kdo pa bo jih zamenjal pa je tudi znano, a ne?
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
a ko pa desni govorijo, pa vzames bankovce ven iz denarnice pa mahas z njimi in jih gres talat okol? a takrat se pa med in mleko cedita?
neumnost, naivnost ali oboje?
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Ajde, reci mi, da se zaje6avaš?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Ti mas eno tezavo. Svojo fikcijo mesas v realno situacijo in to kar sem napisal. Namrec vmes pises da policija kunstlju zapira usta. Ne vem od kje ti ta ideja. Kunstelj je v priporu ker je osumljen storitve vec kaznivih dejanj. ki kot sem ze napisal nimajo veze z njegovim blogom. Saj meni je vseeno, lahko se ta depala vas se 100 let goni po medijih in vi delate teorije zarote. De facto je zadeva passe. In to to trdim kot forumas, volilec in drzavljan RS. Tle policija nima veze.