Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pa dobr a se norca delas iz mene al kaj? Polna tema nekega jamranja da se ja Kunstlja utisalo, da je to nas assange in ne vem kaj se vse. Pa kaj vam je?
Še enkrat te vprašam: A sem jaz pisal o bilakokšni amnestiji njegovih kriminalnih dejanj? Pa ne posplošuj - točen tekst, kjer pišem o tem, mi poišči. Kaj imajo drugi z Assangeom, me ne briga in se v to nisem vtikal, zato mi tega NE podtikaj! Če si to želel nameniti komu drugemu, ne repliciraj meni!
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ta 1% resnice ti ne da je pravice da okoli njega napletas zgodbice in lazi.
OK, pa predpostaviva, da Kunstelj 100% laže. Niti 1 stavek ne drži, kar je zapisal. Torej, kdo bo proti njemu vložil ovadbo za lažne navedbe oz. ga tožil za razžalitev? Vsa pravna sredstva so na voljo vsem, ki imajo možnost dokazati, da Kunstelj laže in z dokazi predstavijo prava dejstva. Zakaj torej niso izkoriščena, ko pa je Popovič letel na sodišče že zaradi besede "goljuf", če se prav spomnim, kar je pi**in dim proti temu, kar piše Kunstelj? Se ti zdi, da bi potencialno oškodovani to kar mirno gledali?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mislim da je pocasi jasno da ne ti ne jaz ne veva vec kaj je poanta tvojega pisanja
Sem opazil, da ti je ušla, ja. Žal. Vseskozi namreč ostaja ista.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Da je sistem pokleknil vidimo ko pogledamo kok mamo brezposelnih in kam je ta drzava prisla. Da to ugotovis ne rabis bit nek ex specialec z bujno domislijo ampak gres med ljudi ven iz mesta pa vidis kako je sistem pokleknil.
Super posploševanje! Pisal sem o tem, da je sistem pokleknil na Depali vasi in z njo povezanimi "aktivnostmi", do katerih sploh ne bi smeli priti. Sam si jih poimenoval - zakulisne politične igrice. O tem piše Kunstelj in menda o tem govori pričujoča tema, če sem prav videl. O drugih pravnih spodrsljajih pa v kateri drugi temi, OK? Pri takem zahajanju v posplošitve mi hitro postane jasno, zakaj si izgubil mojo poanto.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
To sva sicer obdelala ze zgoraj, ampak se enkrat: ce se tat zadere "cesar je gol" potem po tvoji logiki tat ne odgovarja vec za tatvino?
Zdaj pa isto vprašanje tebi, kot si ga ti prej postavil: A se ti slučajno norca delaš iz mene? Kje sem zapisal, da Kunstelj ne rabi odgovarjati za svoja nezakonita dejanja? Eksplicitno sem napisal - VEČKRAT - da je za svoje pregrehe dolžan odgovarjati, ti mi pa zdaj nekje iz rokava potegneš tole? Resno, še enkrat: prosim citiraj moje besede, kjer sem to zapisal! In potem ti meni o površnem branju?
Aja, še tole: Upam, da se zavedaš, da si v mnogočem v svojih prispevkih v tej temi zapisal povsem iste stvari, kot Kunstelj - le poimenoval si jih drugače in nanje gledaš z druge perspektive. Tako da če so njegove navedbe lažne in zlonamerne, so tvoje prav tako. Zdaj se bo pa treba odločit - ali oba lažeta (torej tudi ti) ali pa ima tudi Kunstelj vendarle kaj prav. In ne ti, ne on nista odkrila tople vode s tem, ko sta jasno zapisala "javno tajno". Se mi pa zdi milorečeno smešno, ko na eni točki mirno skleneš, da ker je vsake toliko zgodbico po svoje napihnil, je pa 100% nemerodajno povsem vse, kar je zapisal!
Pa še tole: v to zgodbo nisem vpleten na nikakršen način, da ne bo pomote - nisem ne vojak, ne policaj, ne v sodstvu, niti Kunstljev prijatelj. Zato ne rabim zagovarjati nikogar. Z navedenimi trditvami se lahko strinjam ali pa ne in jih povsem neobremenjeno presojam. Mi je pa povsem jasno, da si ti tega ne moreš privoščiti.