BigBrother II. part III

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Dobro, da imamo tebe, da nam direkt iz osrčja EU razlagaš, kako moramo razumeti in komu privoščit denar
zmaga.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Pakul,

dej prvo beri, pa potem piši in ko napišeš, preberi še enkrat za sabo!

Jaz sem bil popolnoma objektiven in nisem pluval po čefurjih in po županu itd.. kaj če sem pa jaz glasoval za njega, kaj če mam pa tud jaz korenine od dol? Mozag imaš iz blata kvečjemu ti, ker si upaš sklepat tko hitro!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
To si pa dobro povedal. Edina dva, ki sta se ves čas zavedala kamer in se brzdala. Po eni strani je prav da je zmagal, najbolj skulirana pa normalen, čeprav menim da tisti ki se prijavlja na take šove nima vsega vrtečega se v smeri ur. kazalca.
nahrung002.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Pa še to, Osenarco je potrebno spravt s tv ekranov, ker je podn od podna, sramota za poptv, za ženske in navsezadnje za cel narod! BB-jev je blo pa dost, da se nau zgodil to, kar se je na hrvaškem, ko so sred šova vse poslal domov.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
no, probi mal obrnat
si eden izmed tekmovalcev, trudis se, dajes vse od sebe,...
tvoj nasprotnik, recimo v treh mesecih ne pokaze nic posebnega,
vbistvu rabi, npr. novo streho

in na koncu strokovna komisija odloci zmagovalca na podlagi tega, ker tvoj nasprotnik bolj rabi gnar kot ti,

ceprav si se ti bolj izkazo

s tem unicis vse prihodnje showe, izvirnost, ki jo prinesejo novi tekmovalci,....pac dali bomo tistmu, ki rabi

za take stvari je Karitas, Rdeci kriz, Mario je tut meu neki na to temo

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
no, probi mal obrnat

in na koncu strokovna komisija odloci zmagovalca na podlagi tega, ker tvoj nasprotnik bolj rabi gnar kot ti,

s tem unicis vse prihodnje showe, izvirnost, ki jo prinesejo novi tekmovalci,....pac dali bomo tistmu, ki rabi

Tu ni nobene strokovne komisije, glasujejo gledalci.Ki so edina komisija, laična.

Zmaga pač tisti, ki je gledalcem všeč.Očitno je gledalcem bil najbolj všeč Naske, ali pa so vsaj Naskejevi fani bili pripravljeni več zagonit za glasovanje.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
vem ja, sam primer sn dal

in to zato, ker so tudi "strokovni" komentatorji omenjali naj denar dobi tisti, ki ga najbol potrebuje
bonk.gif

edino Naskejeva druzina je bla predstavljena kot socialni primer.
zakaj?

npr. kot sn uspel videt tut pr Mateji niso glih premozni, glede na opisan avto park,
in, da je njena zelja poslat starse na dopust

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Sej evrokrat ma do neke mere prov, dejansko je Sandi več pokazal, kot Naske, problem pa je, da je pokazal malo "preveč". Naske je bil pa vedno kul, npr. marčelo je bil tud kul ampak preveč taktiziral, vedno se je držal nazaj, ljudje so to spregledal in zmagal je najboljši.

Evrokrat,

ti pa itak zagovarjaš Sandija, ker je slovenc, sicer bi bil zate še en drek, kot naske, a je tko?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
no, probi mal obrnat

Kot prvič ne vem od kje teb izraz "strokovna komisija"... kakšna strokovna komisija? A ko Zrnec in Bizovičar povabta gosta je to strokovni sodelavc al kaj?
crazy1.gif

Vsak od tekmovalcev se je trudil, da bi dobil čim manj kazenskih točk, da bi živel v "luksuzu", da bi imel zadost hrane in da se nebi zameru tekmovalcem. Na koncu pa folk presodi komu bo dal nagrado na podlagi tega, kako se jim je katera oseba zdela uredu. Meni sicer tudi na misel ne pride, da bi pošiljal sms-e za take pizdarije ampak še vedno bolj privoščim denar neki normalni osebi, ki ni kazala znakov foušije, pretirane tekmovalnosti in hinavščine, kot tistemu, ki se je opiral na to, da zna špilat harmonko, da zna par bolnih vicov in da je gasilc (neverjetno, samo pri slovenceljnih to dejsnko pali).

Teh showov pa to ne uniči, ker bo vedno dovolj pacientov, ki bodo s prepiri, bednimi poskusi zabavljaštva in nakladanjem zabavali folk... na koncu pa bo zmagal tisti, ki se bo folku zdel najbolj normalen. Tako to je... vse vmesno zabljaštvo ti nič ne pomaga, če si gnoj od človeka. Pač mal popestriš vseskup, potem pa prej ali pa v finalu odletiš, ker folk (na srečo) še vedno da rajš denar približno normalnim.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
to je hipoteticen primer
in prasu sn,
ce bi ti zgubo sam zarad tega, ker pac tvoj nasprotnik potrebuje denar bolj kot ti
bi se strinju?, ceprav bi pokazu vec kot on neglede na tekmovanje,

strokovne komisije pac v BBju ni blo

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ja, tud to je eden izmed razlogov,

je bil edini, ki je znal tut kako slovensko pesem zapet,

ostali so ponavadi utrujali z nekimi prezivelimi jugo komadi,

morn dodat, o Naskeju nimam slabga mnenja, sam pomoje je BB show, ko mors neki pokazat,
dobrega, vcasih tut slabga, za nekatere, pac taksni smo vsi ljudje

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ja res je blo odpetih en kup yugo komadov, to je tud mene motil.

To, da so na konc prikazal Naskeja, ki rab streho itd. sej je blo čist v lastno presojo gledalcev, a je za zmagovalca al ni. Noben mi ne more rečt, da je Naske zmagal samo zato, ker so prikazali ga v luči siromaka. Pejt nazaj prebrat, takoj, ko je seba vn šu, sm reku, da bo naske zmagu in tud drugi so trdil, da je najbolj faca, zato je on zmagal, ne pa zarad strehe!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
to je hipoteticen primer
in prasu sn,
ce bi ti zgubo sam zarad tega, ker pac tvoj nasprotnik potrebuje denar bolj kot ti
bi se strinju?, ceprav bi pokazu vec kot on neglede na tekmovanje,

strokovne komisije pac v BBju ni blo

Če bi izgubil denar v finalu take igre, kot je BB, bi mi bilo vseeno ali je nasprotnik zmagal, ker bolj rabi denar ali pa, ker se je dol dal s polovico sotekmovalk in sotekmovalcev.... vsak je na začetku vedu, da zmaga tisti, ki ga folk določi. Če ne prepričaš folka zgubiš. Pika. Pa je vseeno ali si jih prepričeval s tem da si delal budalo ali pa s tem, da si bil normalen...... v letošnjem primeru, pa mi je ql, da je zmagal tisti, ki je bil bolj normalen. Debilkotov ala Sandi ne maram, pa mi je vseeno če me zaradi tega obsodiš, da sem neevropski
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Narobe veš... sem samo proti slovenceljnem in nadutim evropejcem, kot si ti (celo mešanca obojga). Nisem tako omejen glede razlčnih narodnosti, kot si ti... kot je že nekdo napisal v tej temi - Veliko raje imam "južaka" za soseda, pa da je normalen, kot čistokrvnega Slovenca, ki je gnoj. Predvsem tist Slovenci, ki so gnoji, pa potem povsod pljuvajo po "južnakih", pa čeprav gre samo za korenine in se drugače obnašajo čist normalno.

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
pffffoo kakšne debate se to razvijejo v temi o velikem bratu
smile-1.gif

samo prašal bi kaj je fora tega da človek zmaga na šovu kot je bigbrother ??? ( poleg 90k evrov mislim )

a s tem ko več ljudi glasuje zate si ti boljši od nekoga ??? a to pomeni če je nek človek všeč večini, da je potem boljši kot pa tisti, ki pač ni všeč večini. A bi to pomenilo če bi oseba X dobila 10x več glasov kot oseba Y, bi bila oseba X 10x boljša od osebe Y.

tko da ni važno al je kdo "čefur", "kmet", "high" alpa karkol nej dobi denar tisti, ki pač prejem več glasov, sej je tko narejeno "tekmovanje" samo še vsen pa ne moreš potem rečt da ta nebi smel zmagat k je čefur pa tisti tud ne k je kmet pa največji [censored] .......... itd ........ in pa bi moral zmagat un k je res dober.

zato če gledate take oddaje si ne preveč osebno jemat, če kdo od vaših favoritov pač ne zmaga. tudi če vi v eni osebi opazite neke stvari ki jih vi cenite ni rečeno da je ta oseba oh in sploh najboljša.

Drgač pa moje mnenje o BB je pa tako da bi dal vse na vlak pa v sibirijo, retarde jedne.(pa s tem še najmanj mislim nastopajoče)
ampak to je samo moje mnenje
smile-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
fajn za Naskeja!
zmaga.gif

sej fešto bo pa itak Sandi v zidanci naredu, vse zamere bodo hitro pokopali.. oz pozabili...
glavno, da je konc, da nekaterim ne bo treba več pisat nacionalističnih, rasističnih oslarij tu gor...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ta Osenarca je pa res poden od podna !
Turčina (Tajba) se je lotila drkat ali bo ,pa zakaj ne bo ,če bo..... Matejo zaprosil za roko in tip je bil povsem ne pripravljen na takošno drkanje. Škoda ker bi ji z lahkoto podrobil z njeno S(R)anjsko žensko ko je zavrnila vse snubce po vrsti, pa čprav je bil primarni namen oddaje napraviti par.
Kar se pa tiče tistega Primorca kateri bi moral dat avto in če ni dobil modeljčka svojega avta ,bi dal lokalnemu kleparju v predelavo staro Lado in POP-u poklonil nekaj takšnega
evil.gif

benhtli.jpg