BigBrother II. part III

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.360
308
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
a ni Nina skoz cvilila, da vsak glas steje,

kako lahko pol zbrane glasove resetirajo in zacnejo znova
to je treba razveljavit

Sej je Cifra dokazal da nisi mogu glasovat za Sandija

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Svinjerija prava od pro plus. Sicer nisem oddal glasa mi pa je je bil sandi bolj priljubljen. Samo ni mi jasno zakaj so prekinli tisto glasovanje. A je folj glasoval kdo naj zmaga al katera 2 naj greta v finale. Nikjer ni bilo nič omenjeno, da se bo v soboto ponovno
glasovalo. Drugo leto se bo BB imenoval Karitas Brother KB
smile-1.gif

Vglavnem tale pro plus bi blo potrebno zje.... samo kaj ko dejansko nebo resnica nikoli znana. Edino mogoče v kaki reviji..

lp

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Zato ker je imel Sandi zadaj vso Dolenjsko, ki je glasovala, Naske pa ne. In zato se mi zdi določilo, da do tedaj zbrani glasovi ne veljajo več kuhinja, z namenom favoritiziranja njihovega kandidata, oz. človeka, ki jim bo pri služenju denarja v naprej bolj pomagal in prišel do izraza.

Ma kak dolenjska, v slo. je en kup čefurjev, sploh na tem nivoju, kot je BB in Nina, oni ziher niso šparal z denarjem. Pisda, sej čefurj je župan ljubljane, če je to možno, potem je možen zmagovalec BB tud Naske, kaka kuhna lepo te prosm.

bonk.gif

Je pa res ja glupi dolenček je imel celo dolensko za seboj ampak to je pa tudi vse...naj naštem koliko pokrajin je še...??
rolleyes-1.gif

drugo kot drugo pa raje imam tako odprtega "čefurja" za soseda kot takega ki pljuvate po vsakomur in vsem in se bojite praktično samega sebe. Mislim fak, pač ima model korenine iz balkana, vi pa očitno mozag iz blata
rolleyes-1.gif

bravo Meho
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Naskeju pa res nisem pripisoval nič šans za zmago.Ko se je začel BB, sem favorite videl v Sebastjanu, Marcelu in Tajbu.Ko sem videl finalne 4, sem si rekel: ok, Marcelo bo zmagal.

Ampak, Naske??? OMG.

Res pa je, da je populacija, ki glasuje, večinoma nekoliko mlajša in ima drugačne preference kandidatov.

brancin

Zelenc'
27. apr 2008
19
0
1
Domžale
Mejduš čefursko Slovenijo.Če bi lahko bi se ta trenutek odselu,itak nimam svoje države.Obrnite se čez mejo,<Nikdar več ne rečem besede čez Hrvate.Vse kar si želijo naj imajo,vsako besedo jim potrdim,posmehovanje iz Slovenije ravno tako naj umre Slovenija.Dolenci,štajerci,podravci,primorci,savinci,notranjci....BUUUUUUU.Cankar,Trubar,Prešern.....Glasujmo za Fahrijo,fatimo,suado,meho.....Od danes nisem več solastnik ene dvemiljonine Slovenije Jebe mi se za to države.Moja država je danes umrla.Kakšen Pučni,Rusjan FAHRIJA jebo vsa škrti narod domobranski , črnosrajčniki kosti prekopat nv hoste pa za naskeja glasovat BUUUUUUUUU.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik brancin pravi:
Mejduš čefursko Slovenijo.Če bi lahko bi se ta trenutek odselu,itak nimam svoje države.Obrnite se čez mejo,<Nikdar več ne rečem besede čez Hrvate.Vse kar si želijo naj imajo,vsako besedo jim potrdim,posmehovanje iz Slovenije ravno tako naj umre Slovenija.Dolenci,štajerci,podravci,primorci,savinci,notranjci....BUUUUUUU.Cankar,Trubar,Prešern.....Glasujmo za Fahrijo,fatimo,suado,meho.....Od danes nisem več solastnik ene dvemiljonine Slovenije Jebe mi se za to države.Moja država je danes umrla.Kakšen Pučni,Rusjan FAHRIJA jebo vsa škrti narod domobranski , črnosrajčniki kosti prekopat nv hoste pa za naskeja glasovat BUUUUUUUUU.

steci hitro čez lužo ali pa se zapri v klet bo bolje za vse. Takih nestrpnih idiotov nihče ne rab

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Seveda saj je Naske gH€€toO boY iN pRi NayStNiCaH tO Fjull zaPa£i splOH Ker Jim StREha zaKapa, pA kaKo je KjuTkAN k Se mamCi StiSne pa zArePA, yooyoyoyoyoyoyo

brancin:
hysterical-1.gif

Ti si se pa čustveno vživel v BB, ej skuliraj se, zadihaj pa jutri se spomni da ti itak nimaš nič od tega, teh 92k € ni nič naprav Tajkunov ko iz naše ljubljene dežele nosijo milione na Kajmanske otoke.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
stupid-1.gif

In mimogrede, ko se že greste teorijo zarote, tudi za Naskeja nisem mogel dat glasa in to cel čas zadnjega glasovanja....
Dolenc pa...hm....kaj mu bo 92000€, saj ma zajce pa obe sestri z familijo vred, saj ste slišali kaj je rekla Tamara...(zanimivo kako hitro poteptaš svoja prepričanja ko zaslutiš da pa bo mogoče le kaj €€€ padlo u getašla) sorry...račun brez krčmarja..

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
danasnji rezultat je pokazo, da je v SLO se vedno prisotna miselnost iz bivse skupne drzave

ne prvosit tistmu, ki ima ideje, ki je inovativen, ki je zanimiv
dejmu tistmu, ki mislimo, da ma manj ko mi sami, takmu ne bomo faus

kajti tist, ki ma ideje lahko ustvari se vec, pol bo pa fausija gorela

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Privoščim Naskeju. Tipov, kot je gasilec generično ne prenašam, wannabe frajer, ki vse podre, glavni na vaških veselicah, harmonika, močan na gobcu, etc...

Go Naske.

Se pa po pisanju tule gor vidi, koliko smo Slovenci strpni.