Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
a ni Nina skoz cvilila, da vsak glas steje,
kako lahko pol zbrane glasove resetirajo in zacnejo znova
to je treba razveljavit
kar naj mu v € jih komt use v Bosni zapraviCitat:
sj, najbols je, da mu nagrado v bih markah alpa dinarjih isplacajo
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Zato ker je imel Sandi zadaj vso Dolenjsko, ki je glasovala, Naske pa ne. In zato se mi zdi določilo, da do tedaj zbrani glasovi ne veljajo več kuhinja, z namenom favoritiziranja njihovega kandidata, oz. človeka, ki jim bo pri služenju denarja v naprej bolj pomagal in prišel do izraza.
Ma kak dolenjska, v slo. je en kup čefurjev, sploh na tem nivoju, kot je BB in Nina, oni ziher niso šparal z denarjem. Pisda, sej čefurj je župan ljubljane, če je to možno, potem je možen zmagovalec BB tud Naske, kaka kuhna lepo te prosm.
Citat:
Uporabnik brancin pravi:
Mejduš čefursko Slovenijo.Če bi lahko bi se ta trenutek odselu,itak nimam svoje države.Obrnite se čez mejo,<Nikdar več ne rečem besede čez Hrvate.Vse kar si želijo naj imajo,vsako besedo jim potrdim,posmehovanje iz Slovenije ravno tako naj umre Slovenija.Dolenci,štajerci,podravci,primorci,savinci,notranjci....BUUUUUUU.Cankar,Trubar,Prešern.....Glasujmo za Fahrijo,fatimo,suado,meho.....Od danes nisem več solastnik ene dvemiljonine Slovenije Jebe mi se za to države.Moja država je danes umrla.Kakšen Pučni,Rusjan FAHRIJA jebo vsa škrti narod domobranski , črnosrajčniki kosti prekopat nv hoste pa za naskeja glasovat BUUUUUUUUU.
khm...popravek, danasnji rezultat je pokazo koliko je čefurjev v SLOCitat:
danasnji rezultat je pokazo, da je v SLO se vedno prisotna miselnost iz bivse skupne drzave