BigBrother II. part III

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
60152309.jpg

Cestitke...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ne. Glavni razlog je bil v tem, da je jokal pred kamero. Da je njegova familija jokala in skoraj prosila pred kamero. In potem se cel pop tv.

Za take primerke kot so oni so socialne sluzbe (in pa zaposlitev). No upam, da bojo vsaj tolk posteni, da ne bojo se jokal za brezplacno malco.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
danasnji rezultat je pokazo, da je v SLO se vedno prisotna miselnost iz bivse skupne drzave
khm...popravek, danasnji rezultat je pokazo koliko je čefurjev v SLO
evil.gif

In kaj imajo vsi čefurji od tega, da so množično glasovali za Naskeja? A misliš, da bo vse povabil na kepico sladoleda?Tepčki so svoj denar zapravljali, zato, da bo POP TV zaslužil in da bo nekdo tretji dobil 92 jurjev evrov?
stupid-1.gif

Mislim, jaz sem navijal za druge kandidate, ampak tako ubrisan, da bi glasoval, po možnosti celo večkrat, za to, da naj nekdo dobi keš in na ta način zapravljal svoj keš, pa nisem...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Naske, čeprav tih in neopažen, ni taktiziral in je bil zvest samemu sebi, pač ni igralec, ni hinavec, igral je na odprte karte.
V Sandiju pa vidim, vse slabosti tipičnega Slovenca.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
zdej, ce si ti nezanimiv in neopazn pol seveda sovrazis taksne, ki te prekasajo, znajo prtegnat pozornost...

Ne skrbi zame, sem precej markanten.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
danasnji rezultat je pokazo, da je v SLO se vedno prisotna miselnost iz bivse skupne drzave

ne prvosit tistmu, ki ima ideje, ki je inovativen, ki je zanimiv
dejmu tistmu, ki mislimo, da ma manj ko mi sami, takmu ne bomo faus

kajti tist, ki ma ideje lahko ustvari se vec, pol bo pa fausija gorela

Enga dolenjskega nakladača imaš ti za nekoga, ki ima ideje, je inovativen zanimiv?
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
je pa pravi slovenc ... je kmet, poje, pleše, pije, igra harmoniko, sexa.... kaj še lahko ma pravi slovec ? aja pa še gasilec je ...
me zanima če bo šo naske v ponedeljek res pico furat kot je reko :D

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
In kaj imajo vsi čefurji od tega, da so množično glasovali za Naskeja? A misliš, da bo vse povabil na kepico sladoleda?Tepčki so svoj denar zapravljali, zato, da bo POP TV zaslužil in da bo nekdo tretji dobil 92 jurjev evrov?
stupid-1.gif
eeee vidiš, tu je razlika med čefurji pa slovenci. vi gledate samo na svojo rit pri nas si pa pomagamo kolikor se le da in ni važno če je dobil pop tv 1mio evrov na račun ljudi ki so glasovali. važno je da je naš človek dobil 92k€
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Naske, čeprav tih in neopažen, ni taktiziral in je bil zvest samemu sebi, pač ni igralec, ni hinavec, igral je na odprte karte.
V Sandiju pa vidim, vse slabosti tipičnega Slovenca.

Dajmo raje rečt, da se je pametno držal po strani, se družil z močnejšimi in pametnejšimi od sebe in si tako kril hrbet, da ni bil nominiran.S to taktiko je prišel med 4.Potem pa pride taktika jokanja pred kamero, da rabi neko streho in podobne izmišljotine.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
v BB hisi je bil najzanimivejsi in najzabavnejsi

sicer so mi bli komentariji tut mal mimo, recimo gacanovic rece, da prvosi Naskeju, ker on res rabi teh 92k €

pa? a bla to dobrodelna oddaja?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
stupid-1.gif
eeee vidiš, tu je razlika med čefurji pa slovenci. vi gledate samo na svojo rit pri nas si pa pomagamo kolikor se le da in ni važno če je dobil pop tv 1mio evrov na račun ljudi ki so glasovali. važno je da je naš človek dobil 92k€
evil.gif

Ha ha ha, joj, sej jih je dobil od vas, iz vaših žepov, ko ste pridno glasovali zanj.
hysterical-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
je pa pravi slovenc ... je kmet, poje, pleše, pije, igra harmoniko, sexa.... kaj še lahko ma pravi slovec ? aja pa še gasilec je ...
me zanima če bo šo naske v ponedeljek res pico furat kot je reko :D

torej slovenec je le tisti ki je kmet in igra harmoniko, ker ostale stvar pa tud naske pomojem da prakticira.
stupid-1.gif
in je rojen v sloveniji in če se ne motim jet ud v hiši parkrat povdaril da se ima in je slovenec..po krvi pa pač ne...ampak po krvi 3/4 slovencev ni slovencev, pa kaj zdej...so vsi čefurji? Poznam več čefurjev ki so ubistvu pravi slovenci kot pa čefurjev čefurjev...ma dej mal manj bodte zaplankani

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ha ha ha, joj, sej jih je dobil od vas, iz vaših žepov, ko ste pridno glasovali zanj.
hysterical-1.gif
Od mene ni dobil nihče nič, ker za take zadeve ne pošiljam sms-ov. in še enkrat ti povem, da si pri nas pomagamo in pomoje je večina z veseljem reskirala tistih par €, da je Meho zmagal
cheer.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sem mnenja, da ni igral..., pač tak je, ker verjetno je bil zaradi nacionalnosti vedno bolj v ozadju,
Ko je bil Seba še notri, se mu je očitno podredil in se pustil vodit.

Saj verjetno vsak med nami ve za kak primer iz OŠ, kako se je ravnalo z otroci staršev iz EX-YU, vedno se jih je tlačilo dol.

Če so starši znali otroka vzgojit, kar je njegovi materi očitno uspelo, je O.K., če jim je pa otrok, v odraščanju ušel iz nadzora se pa zgodijo tolpe, ki jih je polno, na Fužinah recimo.

Narodnost nima tu nobene veze. Mene ne briga odkod je nekdo, če je O.K.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
v BB hisi je bil najzanimivejsi in najzabavnejsi

sicer so mi bli komentariji tut mal mimo, recimo gacanovic rece, da prvosi Naskeju, ker on res rabi teh 92k €

pa? a bla to dobrodelna oddaja?

U peezda... a zdej že ni več dovolj evropsko, če se vsak pri sebi odloči komu privošči denar? Mater kam smo pršli
crazy1.gif

Sicer pa se mi rahlo smiliš, da te tako primitiven humor ("Marina, Marina, Marina, iz pizde ti raste kocina.." ) in zabavljaštvo zabavata... Meni osebno je velik bolj zanimiv to, da model (Naske) v vseh 92 dneh ni imel izpadov slabe volje in opravljanja. Gledano s tega stališča je zame definitivno najbolj zanimiv on, ker ima očitno največ samokontrole in najbolj razčiščeno v glavi. Najbližji mu je bil še Maræelo potem pa dooooooooolgo nič.... Zabaval me pa ni noben, ker nasplošno že v konceptu oddaje, kaj drugega, kot eksperiment, ne vidim.