Citat:
Uporabnik predator pravi:
khm...popravek, danasnji rezultat je pokazo koliko je čefurjev v SLOCitat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
danasnji rezultat je pokazo, da je v SLO se vedno prisotna miselnost iz bivse skupne drzave
Citat:
zdej, ce si ti nezanimiv in neopazn pol seveda sovrazis taksne, ki te prekasajo, znajo prtegnat pozornost...
Citat:
danasnji rezultat je pokazo, da je v SLO se vedno prisotna miselnost iz bivse skupne drzave
ne prvosit tistmu, ki ima ideje, ki je inovativen, ki je zanimiv
dejmu tistmu, ki mislimo, da ma manj ko mi sami, takmu ne bomo faus
kajti tist, ki ma ideje lahko ustvari se vec, pol bo pa fausija gorela
eeee vidiš, tu je razlika med čefurji pa slovenci. vi gledate samo na svojo rit pri nas si pa pomagamo kolikor se le da in ni važno če je dobil pop tv 1mio evrov na račun ljudi ki so glasovali. važno je da je naš človek dobil 92k€Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
In kaj imajo vsi čefurji od tega, da so množično glasovali za Naskeja? A misliš, da bo vse povabil na kepico sladoleda?Tepčki so svoj denar zapravljali, zato, da bo POP TV zaslužil in da bo nekdo tretji dobil 92 jurjev evrov?
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Naske, čeprav tih in neopažen, ni taktiziral in je bil zvest samemu sebi, pač ni igralec, ni hinavec, igral je na odprte karte.
V Sandiju pa vidim, vse slabosti tipičnega Slovenca.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
eeee vidiš, tu je razlika med čefurji pa slovenci. vi gledate samo na svojo rit pri nas si pa pomagamo kolikor se le da in ni važno če je dobil pop tv 1mio evrov na račun ljudi ki so glasovali. važno je da je naš človek dobil 92k€Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
In kaj imajo vsi čefurji od tega, da so množično glasovali za Naskeja? A misliš, da bo vse povabil na kepico sladoleda?Tepčki so svoj denar zapravljali, zato, da bo POP TV zaslužil in da bo nekdo tretji dobil 92 jurjev evrov?
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
je pa pravi slovenc ... je kmet, poje, pleše, pije, igra harmoniko, sexa.... kaj še lahko ma pravi slovec ? aja pa še gasilec je ...
me zanima če bo šo naske v ponedeljek res pico furat kot je reko
Od mene ni dobil nihče nič, ker za take zadeve ne pošiljam sms-ov. in še enkrat ti povem, da si pri nas pomagamo in pomoje je večina z veseljem reskirala tistih par €, da je Meho zmagalCitat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ha ha ha, joj, sej jih je dobil od vas, iz vaših žepov, ko ste pridno glasovali zanj.
Citat:
v BB hisi je bil najzanimivejsi in najzabavnejsi
sicer so mi bli komentariji tut mal mimo, recimo gacanovic rece, da prvosi Naskeju, ker on res rabi teh 92k €
pa? a bla to dobrodelna oddaja?