BigBrother II. part III

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.201
3.826
113
No saj je bilo kar za pričakovati.

Dosedanji zmagovalci resničnostnih šovov:

BAR1: Andrej - Slovenija (bogi, noben ga ne mara)
BAR2: Emil - BiH (bogi, vojna sirota)
BB1: Andrej - Avstralija (bogi, stran od doma)
Kmetija - Daša - Srbija (ni boga ker so se izločali med sabo, če bi odločali gledalci bi itak zmaga kakšen pussy)
BB2: Naske - BiH (bogi, nima strehe)

Če hočeš zmagati na resničnostnem šovu v sloveniji moraš torej statistično biti iz BiH, ter biti čimbolj reven...

Naslednjič lahko oddajo naredijo kar med bivšimi "izbjeglicami", bodo vsaj vsi imeli enake možnosti.

Pa mi je naske čisto simpatičen, na živce mi gre predvsem pop tv-jevo poudarjanej tega da rabi streho, da nima denarja, živi samo z mamo itd... Sej verjamem da rabi, samo potem naj se odpre račun za nasketovo streho in nakazujmo denar, bo vsaj pregledno. Sicer pa verjemem da tudi njemu ne bo prijetno ko bo bral razne take komentarje in videl kaj pritegnilo ljudi. Igral je sicer čisto korektno, se je pa razen morda zadnjega tedna vedno "šlepal" na nekoga, delal tisto kar je vedel da bo ljudem všeč...

Pri naslednjem BB bi se moral osredotočiti predvsem na doganje v sami hiši, socialni položaj udeležence in podobne zadeve pa pustiti za čas po izselitvah...

P.S.: naske bi pa izpadel največji ca če bi res dal pol keša Sandiju. S tem bi dokazal da res tudi razmišlja tako kot govori. Sej za streho, par dresov in eno orenk žurko je tudi 46k € dovolj... Škoda tudi da ni dejan res našel enga modela jaguarja, ker bi lepo zabil nazaj nino in jim vrnil za to kar so naredili marcelu.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Naske je kr lepo tipičen Bosancelj: pjevuši narodnjake, sanja o bureku, reper wannabe,surla, redno æešljanje po mudima, "kickboxer", fudbaler... Zunej bo pa še briljantina, zlata ketna in bela bunda z mucko.
priden.gif

No...tudi Sandi ne zaostaja za njim...kvečjemu se še bolj redno češlja po mudima ( če jih še ima), tipičen zapiti gasilček, herpetična žnablarska pijanica, fukfehtar "ki ne dobi", prevelike kratke hlače, pjevuši SLO narodnjake...
tongue-1.gif
....zunaj pa: plav predpasnik, gumi škornje , slamnat klobuk in štamprl v roki...

Je kar prav da je zmagal Naske, bosanc gor al pa dol....in kaj bo nnaredil z denarjem....hm, kaj če bi se nehal čohat tam kjer vas ne skrbi....Spomladi bo nov BB, vdihnite do takrat...aja, saj ga ne gledate

Skratka, en je Slovencelj, en pa Bosancelj, oba sta bolj tako.Preprosta, v glavi predvsem.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Njegova zmaga nima veze z njegovo revscino ali poreklom. Ni bil najbolj reven ali edini juznjak pa je kljub temu zmagal.
Markota so kljub njegovi revscini in juznem poreklu odstrelili ze v startu. Po mnenje vecine gledalcev, sostanovalcev in
komentatorjev je bil Naske najbolj normalen oziroma sprejemljiv za vecino.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...Po mnenje vecine gledalcev, sostanovalcev in
komentatorjev je bil Naske najbolj normalen oziroma sprejemljiv za vecino....

...najstnikov.

Pač tistih, ki zapravljajo za klice in so v soboto zvečer sedeli pred TVjem.
Bilo nas je namreč veliko, ki se vsemu temu cirkusu (in s tem povezanem besu) samo muzamo in hahljamo.

Žal je očitno tako, da je bilo preveč Sandijevih fanov - namesto pred TVjem - na gasilski veselici...
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
V bistvu ne... Najbolj sprejemljiv je bil prav za over 30 ,ker imajo taki ponavadi poln k. zapitih fukfehtarjev.
Pa tudi vecina sostanovalcev/komentatorjev ne spada vec med najstnike.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Najstniki ponavadi ne obožujejo drugih najstnikov.
Ampak nekoga ki je min 5+ let starejši.

Folk +30 običajno nima cajta za tole, definitivno pa se mu zdi škoda denarja (če že, so nabili max. en glas in to je bilo to).
(glej fotke publike, ki je ždela v tistem dežju: a) žlahta, sosedi in prijatelji ter b) najstniška otročad s starši).

Sploh bi pa rada videla folk +30, ki se meče na trepalnice za tisto mamino mazo...
evil.gif

(nacionalnost gor ali dol, mene so daleč najbolj razočarali, ko so se kot 3 letna deca besno zakadili na svoje mame, viseli po njih in jih božali.press)

PS: Za dober keš grem tudi jaz komentirat. In BP sproducirat svoj glas za enega izmed teh štirih. Celo par zajčjih pripomb znam dat (to kar npr. Semolička ni sposobna, najbrž zato, ker je premlada...
grims-1.gif
). Tako, da komentatorji niso ravno reprezentativni primer publike, ki ji je tole v prvi vrsti namenjeno..

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Je pa ena stvar. Tale pop tv se da zj... bolj kot si folk misli. To je bilo nategovanje naroda. Cel teden so glasovali kdo naj zmga na koncu so pa ti glasi šli v nič in začelo se je glasovanje na novo. Po pravni strani lahko vsak posameznik zahteva denar nazaj.
In imam občutek da se še bo o tej goljufiji dolgo govorilo in upam da še kakšni mediji sprožijo kakšno afero.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
hysterical-1.gif
Tisti 30+ so sigurno oddali vecino glasov.

Jaz bi rekel, da je ogromna vecina bila stara 7 - 17 let.

@Dumber
Glih dobra tema za Svet ali Trenja
grin1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Je pa ena stvar. Tale pop tv se da zj... bolj kot si folk misli. To je bilo nategovanje naroda. Cel teden so glasovali kdo naj zmga na koncu so pa ti glasi šli v nič in začelo se je glasovanje na novo. Po pravni strani lahko vsak posameznik zahteva denar nazaj.
In imam občutek da se še bo o tej goljufiji dolgo govorilo in upam da še kakšni mediji sprožijo kakšno afero.

Kakšno goljufanje?
Saj so dejansko glasovali za zmagovalca tudi med tednom.
Če ne bi, potem npr. Sandija ne bi bilo v super finalu, če te pa ni v super finalu, pa nekak težko zmagaš, kaj ne?

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:

Kakšno goljufanje?
Saj so dejansko glasovali za zmagovalca tudi med tednom.
Če ne bi, potem npr. Sandija ne bi bilo v super finalu, če te pa ni v super finalu, pa nekak težko zmagaš, kaj ne?

Deklica no. Celi teden se je glasovalo kdo naj zmaga in ne kdo naj gre v super finale (prvi in drugi) torej če si klical kdo naj zmaga pol se glasovi za zmago naj upoštevajo tisti katere si oddal takrat ko so spraševali KDO NAJ ZMAGA in ne kdo naj gre v superfinale.
Torej zavajanje naroda.

Če bi bilo glasovanje za kdo naj gre v super finale bi pa bila druga pesem.

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Še enkrat.
To, da si v super finalu je NUJEN pogoj za zmago.
Poglej v matematični učbenik, kaj to pomeni.... (žal nič dobrega za tvojo teorijo.press).

Drugače pa me nekaj drugega veliko bolj zanima:

Zakaj se tako hudičevo pi.zdite? Ste mogoče VI OSEBNO izgubili denar?

Res mi je čudno, da se folk tako divje razpiz.deva okoli nečesa, od česar v resnici nima osebno prav nobene koristi (tebi konkretno ne bo padel v žep niti en evro - ne glede na to, ali zmaga Naske, Sandi ali pa moj od dežja totalno poklapani fikus).
Konec koncev že iz tega stališča sploh ne morete tožit, ker nihče od vas osebno ni bil oškodovan (ne glede na to, kdo zmaga, vi osebno ste finančno na istem - nula evrov) in zato nimate t.i. pravnega interesa, da bi sploh lahko tožil. (sodišče te izbaci že v štartu, ker osebno nisi oškodovan.press)

Lahko pa toži Sandi, ker zanj konkretno je pa kar velika razlika (v finančnem smislu seveda).
Zato ima seveda tudi pravico do vpogleda v omenjena glasovanja...

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Še enkrat.
Poglej v matematični učbenik, kaj to pomeni.... (žal nič dobrega za tvojo teorijo.press).

Še enkrat jaz tebi ponavlam. Da ni bilo vprašanej kdo naj gre v super finale ampak kdo naj zmaga. Torej če so nekateri cel teden klicali skupa nabrali recino 20 000 glasov. Potem pa so imeli v soboto večer druge opravke niso gledali oddaje in niso mogli še enktra glasovat in je morda zaradi tega sandi izgubil, ker so že glasovali KDO NAJ ZMAGA. Kaj ti ni jasno ? Nima veze kaj je bil pogo za zmago
smile-1.gif
glasovalo se je za to KDO NAJ ZMAGA a je res tako težko razumet ali ne razumeš ?

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj

Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Še enkrat.

Še enkrat jaz tebi ponavlam. Da ni bilo vprašanej kdo naj gre v super finale ampak kdo naj zmaga. Torej če so nekateri cel teden klicali skupa nabrali recino 20 000 glasov. Potem pa so imeli v soboto večer druge opravke niso gledali oddaje in niso mogli še enktra glasovat in je morda zaradi tega sandi izgubil, ker so že glasovali KDO NAJ ZMAGA. Kaj ti ni jasno ? Nima veze kaj je bil pogo za zmago
smile-1.gif
glasovalo se je za to KDO NAJ ZMAGA !!!

Kako osebno nisi oškodovan, če pa se podani glasovi, ki si jih oddal niso šteli za zmago kot je bilo rečeno ?
Torej isto kot da bi se glasovi enostavno izbrisali in si denar za glasovanje ves teden metal vstran.
Poanta vsega je da se ni glasovalo zato kdo naj gre v super finale ampak zato kdo naj zmaga in to je šlo potem v koš.
Seveda da lahko od pop-tv ja denar zahtevaš nazaj tako od Naskeja navijači kot od Sandija, ker so jim glasove razveljavili.
In ja razumem te kar hočeš povedat če nebi ljudje čez teden glasovali nebi imela pogoja za zmago ampak vseeno...
a je res tako težko razumet ali nočeš razumet ?

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Kot rečeno,

TOŽI!

Če imaš prav, ni hudič, da boš zmagal.
zmaga.gif

Meni je itak dolgčas (glej spet moje nabijanje na forumu!) in z veseljem spremljam tale vsako leto hujši otroški vrtec...

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Ne jaz nimam razloga za tožbo nisem oddal nobenega glasu. Samo pač dajem nasvete užaljenemu folku
smile-1.gif

Sicer sem pa proti bednim tožbam :D

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Kot rečeno,

TOŽI!

Če imaš prav, ni hudič, da boš zmagal.
zmaga.gif

Zanimiv komentar nekoga, ki je večino svojih 5000 postov porabil za jamranje in kritiziranje vsega možnega. Zgleda, da si kar dosti na sodišču, glede na to, da si zmeraj sveto prepričana v svoj prav.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Zanimivo pomanjkanje logičnega razmišljanja!
Iz "imam vedno prav" namreč ne sledi nujno "sem veliko na sodišču"....

Tistih parkrat, ko so me pa neki geniji celo navlekli tja, pa se mi je nekak pokrompirilo zmagati, ja.
cheer.gif

Hja, kaj čmo.
smile-1.gif

Drugač sem pa konkretno v tej temi prav danes pohvalila POPtv.
Saj si bister fantek in ni hudič, da boš našel...

(je pa res, da sem tudi spljuvala ceste - kako hudiča si te nesramne ceste dovolijo, da so krive, da se na njih ubijajo ubogi nedolžni motoristi...).

Natančen seznam mojega neskončnega pljuvanja in jamranja je pa na:
https://www.alter.si/tabla/dose...&fromprof=1
(da se ne boš matral z iskanjem).

edenpach

Zelenc'
15. jun 2008
1
0
1
Po moje ima dumber prav in s pravnega stališča vendarle ni vse tako čisto. Če so oglaševali, da že cel teden izbirate zmagovalca, nato pa so vse razveljavili in začeli znova, bi bilo prav zanimivo, če bi se kdo (ki je glasoval do razveljavitve) spomnil in zahteval od POP tv, da mu vrnejo stroške telefonskih impulzov, ker je bil zaveden in so njegovi impulzi šli v nič. Morda še kakšna prijava na tržno inšpekcijo ne bi škodila. Če to ne bi zadostovalo, pa k odvetniku, da napiše opomin pred tožbo. Zdaj pa si zamislite, da bi jih to naredilo 10.000 in bi pop tv morala vrniti vsem tem stroške impulzov + kakšnih 100 EUR odvetniških stroškov.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Bosanček je reku da bo kupu felge za na roverja...začelo se je...mislim da bo v roku 1 leta konec dinarčkov pa bo spet fural pice okoli, le da bo takrat imel felge
cool-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
.ksz.

Sorry, ker sem očitno res glupa.
Ampak če glasuješ za polfinalista, ne glasuješ hkrati tudi za zmagovalca?
confused-1.gif

(to je bilo namreč tisto o nujnem pogoju, ki ga očitno ni nihče zapopadel...).

Nategnili (če temu sploh lahko tako rečemo) so vas le v tem, da vam nihče ni povedal, da bo treba v ta namen glasovati dvakrat...

@telefunken - Itak.
smile-1.gif
In se oproščam, ker si spet dovolim, da imam mnenje (to je napisano posebej za Karantanko), da od tega denarja res ne bo veliko imel.