BigBrother II. part III

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Če bi res imelo pravne posledice, tega nebi počeli... verjemi, da vodilni na POP-u niso po juhi priplaval in so prej preštudiral kaj lahko in kaj ne.

Tudi vecji so se ze opekli na sodiscu. Dvomim, da ima pop kaksno posebno ekipo tam gori
grin1.gif

In ne gre se samo za tistih 5e. Za goljufijo so kazni lahko bistveno, bistveno visje.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Nina Osenar za konec: "Pripravite se na čist hudo tretjo sezono Big Brotherja, že naslednjo pomlad. Do takrat pa pazite kaj sanjate, Angelca Likovič vas gleda!"

Kdo je ta Angelca?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ena ravnatlca ene OŠ al neki tazga, ena sitna baba

tale tema pa tud če se zaklene ne bo hudga

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Citat:
Če bi res imelo pravne posledice, tega nebi počeli... verjemi, da vodilni na POP-u niso po juhi priplaval in so prej preštudiral kaj lahko in kaj ne.

Tudi vecji so se ze opekli na sodiscu. Dvomim, da ima pop kaksno posebno ekipo tam gori
grin1.gif

In ne gre se samo za tistih 5e. Za goljufijo so kazni lahko bistveno, bistveno visje.

Je bila na koncu kakšna tožba, ker naj bi na Kmetiji slabo ravnali z živalmi? Je bila kakšna tožba zaradi kršenja človekovih pravic v letošnjem BB? Je bila kakšna tožba zaradi težav z linijami pri BARu (se ne spomnim kateremu točno)? Ne....

Torej... v teoriji bi lahko tožili POPtv in v teoriji bi lahko zmagali. Pa ne... in dokler bo tako, bo POPtv počel kar se mu bo sprdlo še naprej. Jst bi delal čist isto... kaj je lepšga kot na naivnmu (da ne rečem butastmu) folku služit.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Angelca je lepo povedala in ji dam tud za prav; "vsaka voditeljica bi morala izpolnjevati določen standard za vodenje! Una kokoš Nina tega definitivno ne izpolnjuje, bli smo priča na trenutke katastrofalnem amaterstvu! Njej bi moral preprosto prepovedat pojavljanje na TV!

Kakšne tožbe? Če ma kdo proti naj se obrne na Urad za varstvo potrošnikov. Jasno je blo rečeno v reklami, glasujte za zmagovalca, v oddaji je ona to skenslala, češ začnimo od začetka in še glasovanje ni blo mogoče, za oba! Očitno je nekdo zašuštral, naj se poišče odgovorne in jih gremo kamenjat!

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Tale nina je v soboto predo odajo itak nekaj skadila, spila, ali potegnila. Pomojem je kar na koki bla
smile-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Tale nina je v soboto predo odajo itak nekaj skadila, spila, ali potegnila. Pomojem je kar na koki bla
smile-1.gif

uf.... To pa je pomemben dejavnik pri vsej stvari. Hvala, da si nas razsvetlil!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Angelca je lepo povedala in ji dam tud za prav; "vsaka voditeljica bi morala izpolnjevati določen standard za vodenje! Una kokoš Nina tega definitivno ne izpolnjuje, bli smo priča na trenutke katastrofalnem amaterstvu! Njej bi moral preprosto prepovedat pojavljanje na TV!

Kakšne tožbe? Če ma kdo proti naj se obrne na Urad za varstvo potrošnikov. Jasno je blo rečeno v reklami, glasujte za zmagovalca, v oddaji je ona to skenslala, češ začnimo od začetka in še glasovanje ni blo mogoče, za oba! Očitno je nekdo zašuštral, naj se poišče odgovorne in jih gremo kamenjat!

Kakšne standarde pa? Itak je komercialna televizija in lahko dajo za voditeljna kogar hočejo. Sicer nisem ravno fan Osenarce (razn če je gola na slikah) ampak očitno je primerna za vodenje take oddaje, če je folk, kateri gleda to oddajo zadovoljen z njo.
Meni gre tud na kozlanje, ko je na sporedu Obzorje duha ali una oddaja s narodnozabavno musko, pa se pač ne vtikam v to in spregledam. Angelca pa itak povsod lonček pristavi... naj gre že enkrat v pokoj in naj neha utrujat s svojim hardcore konservatizmom vsaj ko se debatira o zabavnih oddajah.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
... je tudi mene zelo zmotilo,da so cel teden oglaševali,glasujte kdo naj zmaga,potem pa v soboto izničili glasove.Skrajno nepošteno in zavajujoče.

novomeščani vemo, da je družina od sandija vložila ne vem koliko tisoč evrov za telefonsko manipulacijo da bi zmagal primitivni sandi!!!

odkod ta informacija, da so izničili glasove? iz kakšne vaške oštarije..?
če pa je Sandijeva družina v telefonijo "vložila" tisoče ojrov, pa so, pa mi oprostite, ampak ne morem drugega rečt - neumni.

Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ne vem pa zakaj ji je ponudo zeleno barvo strehe
namerno?

teorija zarote?
dejte no...
crazy1.gif

glede Angelce... Nina si jo je pač malo privoščila, zakaj pa ne?
grin1.gif

btw, a so kdaj objavili razmerje glasov Naske vs. Sandi? me prav zanima...
write.gif

ajd.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
med obema glasovanjema je bila med njima priblizno enaka razlika (torej ko so bili še 4 in nato ko sta bila še samo ona dva).

Teorije o vodstvu sandija in nato forsiranju naskeja ki naj bi zaradi tega forsiranja zmagal pa so iz trte izvite. Sandi nikoli ni bil v poziciji ko bi lahko zmagal. Ocitno tisti grafi na strani bb ne odrazajo realnega stanja.

Ja sandijeva familija je delno financirala majice ki jih nosi pol novega mesta in pa nekdo je moral pokrit avtobusni prevoz... itd...

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ja, avtobus je pa res tako drag, da si ga danes človek težko privošči. Vsak je dal 2€, pa je blo plačano.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Pa dvomim da je ravno vsak i se je peljal dal 2€ ampak v koncni fazi to niti ni tako pomembno. Familija je vlozila denar v to da sine zmaga - to je to kar sem zelel povedati.

Aja pa 2x 50 je 100€ (novo mesto - lj novo mesto) ce mi najdes prevoznika ki po taki ceni vozi naokrog mi prosim sporoči ker je presneto ugoden

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
@wacko
zmaga.gif

@osenarca kot voditeljica - veliko boljša kot marsikatera druga kokoška. Za razliko od ostalih namreč zna to svojo kokoškavost celo simpatično nategnit (spotencirati do nivoja samoironije). Druge kokoši namreč želijo delovati pametne. Posebej one, ki hodijo okoli kmetije (glavni razlog, da smo mi gledali cele pol epizode v celi sezoni).

Sicer pa sem res glupa. Kakšna pa je kmetija, ki ne premore kokoši...
grin1.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
nima veze.. sum kaznivega dejanja je in okus j grenak..
naprej pa naj se ukvarjajo pristojni organi..

Yossarian

Zelenc'
15. jun 2008
7
0
1
wacko, en majhen izračunček. Če bi se 10.000 tistih, ki so glasovali za Sandija, odločilo in zoper POPTV vložilo odškodninski zahtevek, bi jih po mojem kar pošteno usekalo po prstih. Ob predpostavki, da bi bil impulz 0,50 EUR (dejansko ne vem, koliko je bil), je to samo piškavih 5.000 EUR. Zadeva pa se korenito spremeni, če bi to storili prek odvetnika, ki bi si za vsak tak zahtevek pokasiral v povprečju 100 EUR in bi tako naenkrat naraslo na... uf, 1 miljonček. Tu pa bi nekdo od lastnikov POPtv gotovo zastrigel z ušesi.
13.gif
Sicer je tu kar nekaj ČE-jev. Najprej bi moral it vsaj eden tožit in zadevo dobit na sodišču. Potem pa bi se usul kar lepi plaz.

Kot je nekdo zapisal, še večji so se opekli na sodišču in to pri sodnikih, po katerih vsi pljuvajo zaradi lenobe, korupcije...
confused-1.gif

Osebno sicer ne verjamem, da bo prišlo do kakšne tožbe in bodo na koncu vsi zamahnili z roko in šli dalje na nov reality show ali pa na
nahrung002.gif

Nazadnje uredil moderator:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Še sam si na koncu ugotovil, da to, kar si sam napisal ni realno... lahko bi, če bi. Pa ne! Sicer pa... a je kdo od teh prebral pogoje za sodelovanje? Dvomim...