Ma nočejo sploh povedat katera zavarovalnica ma to načez,nič.Nisem sam kriv ,da so se pajavle črte na ekranu.Tv smo več kot 200 ur dali na 50% moč,ker vem ,da pšlazmo moraš postopoma ulaufat ,da deluje.Še fotr to itak nima cel dan prižgano tv ,tako ,da tv je bila očuvana kot nova.Da je bla v moji sobi na comp vklučena bi crkniula očitno za 1 leto že.
"Lej to je problem zavarovalnice, če dela s produktom zgubo, tu ne gre za to ali mu bojo priznali ali ne, ampak da nategujejo in zavlačujejo. Če mu po pogodbi ne bi pripadalo nič, bi to že zdavnaj zvedel. Ja zavlačuje zavarovalnica, TV in zavarovalniški produkt mu je pa prodal trgovec in če ga zavarovalnica nateguje, trgovec pa ne naredi nič, je zame ravno toliko kriv. Sploh če še vedno trži isto zadevo, pa ve da so težave pri uveljavljanju. "
-TOČNO to,točno tako.Kaj sem jaz zdej tle kriv.Big bang se mora zame zdaj zborit in njihovo zavarovalnico.
Danes jih je zavarovalnica kontaktirala za tv in da jim nekaj ni blo jasno,kaj niso hoteli v big bangu povedat.So pa garantirali ,da bo ta teden odg. od zavarovalnice in ja je bil ,ampak jim spet ni štimalo nekaj in to je to za ta mesec oz. to leto .Mi smo 34 dni brez tv-ja in še se neve al se bo popravlau al nebo sploh ,ker je vsota popravila večja kot je nov tv.Kaj sm jaz tle kriv ,še manj moj stari,ki sem mu trdil ,da je to mala napakica in ,da bo urihtan tv v kratkem in še v big bangu so rekli približno 14 dni in mate tv že doma oz. naknadno povedali ,da iz prakse naknadno rekli ,da traje en mesec ,sedaj je pa že 34 dan itd...in to leto nebo sploh meli tv ja doma,za praznike brez tv--ja????Nevm kaj Tomiju ni jasno?Ko piše,da si ne preberemo letaka,ana mojem letaku piše nov tv ,če presega popravilo vrednost televizorja.
A ni enako ,če sedaj zavarovalnica ,da odgovor naj ga zrihtajo ali pa da naj dajo novega kar jim je ceneje ali jim bo lažje dat odgovor po novem letu?POglejte na njihovo spletno stran kolk dobička ima big bang na leto?hUHU ŠE PA ŠE IN POL EN TV JE PROBLEM?
bIG BANG mora pomagat in servis ma zavezane roke je povedal ,da je že kup tv jev zrihtal in oddal domov ,moj pa stoji v kotu v škatli.Mi pa brez njega ,ZNORU bom in se bomo obrnili na tržno inšpekcijo,ker druge zgloeda nebo.