Spoštovani!
Sprašujem vse kateri ste imeli izkušnjo z big bangom in z potrjevanjem zavarovalnice ;kdaj potrdijo in kolk časa traje ,da zavarovalnica potrdi ,da plasmo lahko zrihtajo ali ,da se zavarovalnica odloči,da mi zamenjajo plasmo tv,kolk časa se vse skup zavleče in čaka.Televizor imam na servisu(vicoma-tam vem ,da so mi enkrat že zrihtal isti dan stari tv,tako da so hitri ,kvalitetni pa vsak posvoje pove?) že 14dni in pravijo ,da se bo dalo zrihtat,ampak samo zavarovalnica mora dat big bangu odgovor ali zrihtajo ali menjajajo ekran ali nov televizor.
Kolk časa ponavadi traje postopek odobritve zavarovalnice,da se stvar rešuje čimprej.V vicoma servis so rekli ,da tv stoji in ,da dokler ne dobijo od big banga potrdilo ,da lahko menjajo ali zrihtajo tv ,da bo do takrat stal na mestu tv.Big bang pa čaka zavarovalnico kaj bo odgovorila kaj nardit.
na plasmi so se mi pojavile 3 tanke črte.Tako,da je ekran fuč,sam da sem vedu ,da to tako dolgo traje bi ga dal šele po novem letu rihtat ,ker se je dalo nekako gledat tv še zmeraj.Če nebi še bolj se črte pokazale.
Baje je strošek kot pravi v big bangu prevelik in celo dražji od samega televizorja,zato pravjo ,da bomo novega najverjetneje dobili.Na vicoma pa pravijo ,da televizor nebo verjetno nov ,ampak samo ekran ,da bojo menjali in ,da dobijo ekran ponavadi v enem ali dveh dneh in potem ga takoj zrihtajo in pošljejo nazaj(verjetno v big bang in big bang še potem zavleče nekaj dni,ker pelje baje samo en dan v tednu v naš konc).
Zanima me ta izkušnja ,če je kdo mel in kolk dolgo bom brez tv-ja.Ne bi rad za veseli december bil brez tv-ja in za praznike(da je vsaj ,če ne prej do praznikov).
Kolko časa majo lahko potem lahko tv oni,big bang in servis oz. da sem jaz brez tv-ja kolk časa.Velja 45 dni?pomoje ne,ker je garancija se zgodi.Je blo včeraj po dnevniku ,da je to katastrofa ,da ljudje čakajo na popravljanje pop 70 dni in več glih za big bang se zgodi garancijo.
Ma kdo kakšno priporočilo kaj naj naredim ,kako urigirat.Na servisu so mi rekli ,da počakam še en 10-14 dni in če ne odgovori zavarovalnica nič,da naj jih kličem nazaj na servis ,da bojo oni urigirali potem.
Hvala.lp