Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Če imaš kaj viška, povej. Sem se spomnil, da bi lahko na vikendu zamenjal noæe, tam so sami taki, ki "niso bli več OK za doma"
Tipična tipovska.......sem se lih spomnu, da jih rabm
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Če imaš kaj viška, povej. Sem se spomnil, da bi lahko na vikendu zamenjal noæe, tam so sami taki, ki "niso bli več OK za doma"
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Zelo pohvalno, kako se je Petrol pripravil na akcijo. Oglašujejo, da bo akcija trajala do februarja 2013, nožev pa jim je že zmanjkalo!
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Zelo pohvalno, kako se je Petrol pripravil na akcijo. Oglašujejo, da bo akcija trajala do februarja 2013, nožev pa jim je že zmanjkalo!
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Sicer si nisem prebral pogojev, vendar vseeno: Danes sem poslal brata po tri (3) izbrane nože. Na petih (5!!!!) pumpah v Ljubljani, katere je obiskal, so imeli zgolj nož za luplenje.... Na nobeni izmed Petrolovih pump mu niso hoteli pomagati, kje v Ljubljani se da dobiti nože...
Edit: Pogledal 13.točko... akcija velja od septembra do februarja, oni pa so kvazi razprodali nože oktobra!!!??? Še dobr, da niso razprodali bencina...
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Edit: Pogledal 13.točko... akcija velja od septembra do februarja, oni pa so kvazi razprodali nože oktobra!!!??? Še dobr, da niso razprodali bencina...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Jaz upam, da bom na periferiji kakega zahaklal, itak me pa samo 2 do 3 zanimajo (kuharski, "japonski" in za meso)