Kdo ji kaj odvzema?Zakaj ne razumeš, da ti privoščim višjo plačo, ampak ... ali je res treba za vsako ceno meni odvzet?
A je kdo pričakoval kaj drugega?Minister za zdravstvo pravi da so spremembe v zdravstvu nemogoče, lahko samo višajo plače in upajo na najboljše:
Bešič Loredan: Doseči spremembe v zdravstvu je veliko težje od pričakovanj
Zdravstveni sistem se želi bolj kot z bolniki ukvarjati sam s sabo, veliko je prelaganja odgovornosti, je ocenil zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan. Tudi zato želi izvesti celovito reformo slovenskega zdravstva in profesionalizirati svete zavodov.www.rtvslo.si
Pa si ti prebral članek? Ker v članku je ravno nasprotno temu, kar je v naslovu. Meni se zdi, da se minister drugi rešit ta klobčič.A je kdo pričakoval kaj drugega?
Pa si ti prebral članek? Ker v članku je ravno nasprotno temu, kar je v naslovu. Meni se zdi, da se minister drugi rešit ta klobčič.
Minister za zdravstvo pravi da so spremembe v zdravstvu nemogoče, lahko samo višajo plače in upajo na najboljše:
Nagrajevanje bodo na podlagi...
zakon med drugim uvaja nagrajevanje ekip...
...tudi nagrajevanje drugih zdravstvenih delavcev...
Ne vem no, nisem v članku zasledil nekih konkretnih načrtov za naprej.Nagrajevanje dodatnega dela zaposlenih...
Nočejo se ukvarjati s težaki zato vsakemu napišejo kolikor hoče imeti.V kapitalistični USA imaš že prej na razpolago določeno število sick days, ko jih porabiš you're out of luck.Mene pa zanima kdaj bodo splošni zdravniki prenehali s tako lahkoto pisati bolniške liste in jih podaljševati do 30. dne? Kaj ne znajo ljudem povedati, da pa je včasih pač potrebno delat...?
Mene pa zanima kdaj bodo splošni zdravniki prenehali s tako lahkoto pisati bolniške liste in jih podaljševati do 30. dne? Kaj ne znajo ljudem povedati, da pa je včasih pač potrebno delat...?
Nočejo se ukvarjati s težaki zato vsakemu napišejo kolikor hoče imeti.V kapitalistični USA imaš že prej na razpolago določeno število sick days, ko jih porabiš you're out of luck.
Seveda so. Je že prejšnji minister rekel, da je glupo plačevat davke.da so se smejali davkoplačevalcem kako so neumni, da še vedno plačujejo davke.
Saj drugače ne more bit.
Z € se kupuje čas do razpada sistema. V tem "kupljenem času" pa se nobenih reform ne naredi.
Tudi prav.
Koliko ljubljančanov je brez osebnrga zdravnika? Koliko po vsej državi? Koliko % manj postelj je v bolnicah glede na 2012? Kolikšna je povprečna starost zdravnikov glede na 2012?
Ravno včeraj prebral zapis matere z dojenčkom (7mesecev) na pediatriji. V soboto sprejem, dojenček kar na meji, da ga prestavijo na aparat za dihat. Zdravnika ni bilo v sobo več kot 24h. Da je bil eden dežuren in preko telefona dajal navodila sestram. Če dvigneš glas, da bi pa rad govoril z zdravnikom, dobiš spremstvo varnostnikov in odhod iz bolnice, uradno zaradi neprištevnosti....
Ko bereš kaj je realnost je huda štala... Na RTV /24 pa kaj se dogaja s Covidom in plačami zdravnikom....
Čisto so zgubili mojo podporo... Naj bo stavka za uvedbo sprememb, skupnih nakupov opreme, organizacijo delo,.... Pa naj kdo reče, da to ni njihovo delo.... Seveda je, saj želijo boljše pogoje dela, pa da bodo delali manj nadur, pa blabla.... Naj bodo to njihovi pogoji.