A ha, optimizirajo torej. Znitraj zakonov, a ne?
Zdravnik pa ne sme optimizirat? Pa imet plače znotraj zakonov?
Kdaj bodo pa davkoplačevalci lahko optimizirali, da ne bodo futrali teh požrešnih delomrznežev?
A ha, optimizirajo torej. Znitraj zakonov, a ne?
Zdravnik pa ne sme optimizirat? Pa imet plače znotraj zakonov?
Enostavno, Levica je v vladi, referendum, ukinitev ZZZSja.Kdaj bodo pa davkoplačevalci lahko optimizirali, da ne bodo futrali teh požrešnih delomrznežev?
Kdaj bodo pa davkoplačevalci lahko optimizirali, da ne bodo futrali teh požrešnih delomrznežev?
Ne, Ferdo vedno poudarja:Kot je ferdo lepo poudarja kar naprej... Zdravniki so najvecji davkoplacevalci. Placujejo, da delajo...
Take poceni fore, kot vidis, lahko obrnes kakorkoli.
ne, tukaj so nam posvečeni tumbali (tudi ti), da denar ni tak problem, oziroma sploh ni, da je vse ostalo... mediji in očitna resnica po videnem, se suče samo okoli plač in še enkrat plač , kar na hitro pomeni, požrtnost ne pozna meja.Vsak je razbral, kar je rabil za potrditev svojega prepricanja...
potem pa motorji in električarji, avtodomi.... zanimivo, bizarno, slovensko.
ne mene ne moti, moti me vzklikanje takih, da nimajo nič, in da bi še več.
Mi lahko prosim razložiš, kako si lahko nekdo mlad s plačo 1800 EUR privošči električno Škodo za 60 jurjev, avtodom in še motor.Ne vem, če kdo vzklika, da nima nič, je pa res, da tole ni ravno neka bogatija, sploh za to delo: https://mladizdravniki.si/koliko-v-resnici-zasluzimo-mladi-zdravniki-v-sloveniji/
Ampak ja, ker je človek slikan z novo Škodo (LOL), nima kaj piskat.
Kot je rekla Jabe: prav nam je
Verjetno ima ženo v gospodarstvu. Tam so visoke plače.Mi lahko prosim razložiš, kako si lahko nekdo mlad s plačo 1800 EUR privošči električno Škodo za 60 jurjev, avtodom in še motor.
Ker jaz bi tudi rad znal tako sčarat.