Beraški zdravniki

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
A si ze videl kako trgovko s toliko nadurami?
Al pa kak drug poklic?
Hofer celo zaposluje za 6 ur. Niti ne za 8.
In ja, vem da so nekoc bili v sluzbi od petka? do ponedeljka popoldan. Kako je sedaj ne vem.
Ampak jih potem obicajno vsaj nekaj dni nisi videl.
Enostavno rešljiv problem z nadurami. Uvede se največ 40+8 ur na teden.
Ups, pa to je bila tudi ena od zahtev zdravnikov.

Ampak novinarji to razumejo kot "hočejo višje plače".

Glej, dokler sistem to omogoča in razmere zahtevajo, bodo takšni ekstremi obstajali.

Glede Hoferja: očitno so ugotovili, da je ceneje, če zaposlijo 2 delavki namesto ene z nadurami.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
Znanka ravno včeraj "potarnala" da čaka na avtodom...da bo lahko 50 dni dopusta na leto izkoristila... pa če rabimo nam posodi....valjda se bomo pricofuknili poleg...

aja, v zdravstvu dela in lepo nabira skup

• Všeč mi je
Reactions: Marxon in jendomen

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
Znanka ravno včeraj "potarnala" da čaka na avtodom...da bo lahko 50 dni dopusta na leto izkoristila... pa če rabimo nam posodi....valjda se bomo pricofuknili poleg...
A ha, torej ti boš izkoristil priliko, ki se ti ponuja.
A ona pa ne sme izkoristiti pravil, ki veljajo v JS?
Al mogoče misliš, da ji v kadrovski in v računovodstvu malo po svoje dodeljujejo dopust in računajo plače?

Ampak glavno, da si proti spremembam. Da lahko naprej stokaš in furaš foušijo.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
Ampak a ni 50 dni malo mal? Če je 5 dni dopusta 1 teden, potem to znesek komaj 10 tednov, ali samo 2 meseca in pol dopusta nekje. To praktično potem da moraš še vedno 3/4 leta delati.
Če bi bil jaz zdravnik bi stavkal za več dopusta.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
A ha, torej ti boš izkoristil priliko, ki se ti ponuja.
A ona pa ne sme izkoristiti pravil, ki veljajo v JS?
Al mogoče misliš, da ji v kadrovski in v računovodstvu malo po svoje dodeljujejo dopust in računajo plače?

Ampak glavno, da si proti spremembam. Da lahko naprej stokaš in furaš foušijo.
glej...ne vem kak maš ti urejeno.. Gospa je vzela na "firmo", zraven še SP fura...tako da še gre v strošek. malo na svojem malo na koncesijo pa gre, odlično. Jaz avtodoma ne morem vzet na firmo. Se bomo pač tem bombončkom zraven pridružili, drugače pač ne gre. ali? avtodom je posredno tudi od mene :evil:

Pač država je radodarna in če si zalizan z Javnim sektorjem je lepo in so rožice. Če pa si v gospodarstvu si pa zadnji v vrsti. Osebno mislim da se mora nekaj spremenit.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
Ampak a ni 50 dni malo mal? Če je 5 dni dopusta 1 teden, potem to znesek komaj 10 tednov, ali samo 2 meseca in pol dopusta nekje. To praktično potem da moraš še vedno 3/4 leta delati.
Če bi bil jaz zdravnik bi stavkal za več dopusta.
Vprašaj jo, koliko od tega je lanskega, pa koliko dni je dobila namesto izplačila nadur ali pa predavanj.

Sicer pa ja, 50 je res nekam malo. Kam pa pridemo, če moraš skor vsak mesec v službo!

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
To imaš pa potem neke notranje informamcije :)
Niti na spletni strani niti na ZZZSju ni zavedenega kakega novega zdravnika za odrasle.
So pa 3 pediatrinje, ki še sprejemajo. Mogoče starši vpisujejo otroke?

Je pa prejšnji mesec odšel en z 2200 pacienti. Mogoče pa gledaš protest?
Sem cakal sosednjo ambulanto, na oddelku za odrasle. V tem casu se je zvrstilo ene 20 ljudi pri tej novi. Trifunovic ali pa Trifkovic.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
glej...ne vem kak maš ti urejeno.. Gospa je vzela na "firmo", zraven še SP fura...tako da še gre v strošek. malo na svojem malo na koncesijo pa gre, odlično. Jaz avtodoma ne morem vzet na firmo. Se bomo pač tem bombončkom zraven pridružili, drugače pač ne gre. ali? avtodom je posredno tudi od mene :evil:
A, torej sekundarni nivo. Jasno.

Ampak glavno, da smo še vedno prioti spremembam!

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
je včeraj golob povedal, da boste lahko delali popoldne znotraj svojih zavodov, ne vem al bojo nadure al kak :D
Ne vem, ne gledam teh pajacev. Je pa menda bilo včeraj zanimivo.

Znotraj zavodov? Torej misli ukinit soglasja?
Kar naj. Da pospeši ta razkroj, pa da vse skupaj čim prej propade.
Prej ko bo vse skupaj šlo, večje so možnosti, da dobimo pravo javno zdravstvo.

Zavarovalnice pa medtem že na veliko podpisujejo pogodbe z zasebnimi izvajalci. Če bo šlo tako naprej, bo za ZZZS ostal samo "cvet" zdravstvene ponudbe.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
ne vem, ker vedno prvo reče da to se ne bo on odločal, pol pa pove kaj bodo naredli.