Zato ker se ti in ostali strinjate z jurekom, smo pa tam kjer smo. Samo vam ni jasno, da strokovnost ne daje bianco menice za vse možno sranje. In odpustke. Sploh, ko gre za zdravljenje.Glede njegove strokovnosti lahko recem to, da baje v Sloveniji nima konkurence.
Zaradi okoliscin lahko to pisem na osnovi podatkov pred to afero.
Zato ce ga izgubimo, izgubimo precej.
Tega se boste zavedali, ko bi ga potrebovali.
Za kak denar je tisti izraelc pri nas otroke operiral?
Zakaj ze zbiramo po 2 mio za zdravljenje enega otroka? Pa ne mi rect da so ti farmacevti placani po 20 evrov na uro
Mogoče jentudi cela makedonija zbirala zamaške in posiljala sms za zdravljenje tega otroka. Ali pa so starsi res nadpovprecno financno situirani za tisto obmocje.
In ja, tokrat se strinjam z jurek1973 .
Hitler je bil tudi strokovnjak v zavajanju in agitiranju in se je veliko ljudi strinjalo z njim.
Me zanima pa naslednje: a je tak strokovnjak, ki ga vsi tako enormno hvalite razdajal svoje znanje in skrbel za razvoj naslednjih generacij strokovnjakov ali je tako kot je v zdravstvu velikokrat žal stalnica, zaprl svoj vrtiček in preprečeval razvoj novih kadrov, zato da je bil lahko največji strokovnjak in seveda posledično izsiljeval ukc in si izmišljeval pogoje kot je želel. TA POGLED NAJ ŠE RAZIŠČEJO NOVINARJI.
Pa fak no, vam ni jasno, da je ta strokovnjak cuzal NAŠ denar preko obvodnega podjetja. Moj, tvoj, od vseh. Naš denar, ki bi se lahko uporabil za dodatne operacije, pa se je uporabil za preplačevanje materiala, ki ga je ta strokovnjak dopoldan naročal?
Ta strokovnjak enostavno ni imel mere pogoltnosti. Nič mu ni bilo sveto in dovolj. NIČ.