Za UKC MB ti lahko povem lastno izkusnjo iz razlicnih obravnav zadnje mesece.
Vsi prijazni in vse deluje. Nikjer nisem opazil vecjih tezav.
Narocen - pridem, naredijo vse preglede, se vse pogovorimo.
Nimam niti ene slabe besede cez UKC MB in njihovo delo. (tok,tok,tok).
Na preiskave cakam zelo malo casa - zadnjo so mi rekli da bom na vrsti čez 2-3 mesece. V resnici sem bil cez pol meseca. (tok,tok,tok).
Sem pa opazil da imajo največje težave z administracijo in nekaterimi pacienti.
Konec novembra sem imel operacijo v UKC MB, ko so me klicali, so mi povedali, katere vse papirje naj zraven prinesem.
Zraven tega so mi domov po pošti poslali dodatne papirje, katere sem moral izpolnil (vse kar so mi naročili sem izpolnil in oddal).
Zdravnica me je potem 10min masirala, kje imam papirje iz ZD, kateri me je prijavil na operacijo, ker me drugače ne more operirati.
Kasneje se je le odločila, da me bo in me je samo na hitro pogledala. To kar je kasneje na izvidu pisalo, da je vse pregledala seveda ni.
No pri operaciji je morala še enega zdravnika poklicat, ker sama ni vedela če je to prava žila, katero mora prerezat.
Do večera sem potem ležal v sobi, dokler zdravnik ni prišel in rekel če hočem domov, pregledal me ni.
Pri izhodu iz bolnišnice sem se pogovarjal s pacientom, kateri je imel enako operacijo kot jaz in on isto ni imel dobrih izkušen z zdravnico.
Da niti ne začnem, koliko klicev in e-pošte je bilo poslane, da sem do operacije sploh prišel.