Evo, spet iščeš brezvezne izgovore, namesto da bi enostavno napisal, zajeb... sem, vem za drugič.Zato ker so nas tako navadili, ce prides eno uro prepozno, si vsaj dve uri prekmalu prisel.
No, saj si navadil .
Evo, spet iščeš brezvezne izgovore, namesto da bi enostavno napisal, zajeb... sem, vem za drugič.Zato ker so nas tako navadili, ce prides eno uro prepozno, si vsaj dve uri prekmalu prisel.
Ti nisi najbrz se nikol zamudilEvo, spet iščeš brezvezne izgovore, namesto da bi enostavno napisal, zajeb... sem, vem za drugič.
No, saj si navadil .
Zakaj ZZZS sploh plača prevoz pokretnih?Info o ceni prevoza pokretnega pacienta iz ukclj na obrobje Ljubljane (10 km od ukc)
Resilec 500
Taxi 100
Lpp 1.2€?
Zakaj take cene?
Kot vem se onkoloske, dializne in se kaksne paciente reddno vozi v bolnice.Zakaj ZZZS sploh plača prevoz pokretnih?
Pa razne sanitetne prevoze, pa take?
A v tujini takšne nenujne prevoze tudi zavarovalnica krije?
Tako informacijo je dobil pacient od zdravstvenega osebja.Taxi 100€?
Saj najbrz ni obvezen prevoz z "resilcem". Ocitno pa jim pripada.Man prijatelja - dializnega. Sam pride.
Taxi ima 10 € na kilometer ? Si to spet prebral na FB ?A sam sebe ne tolcem po glavi?
Enkrat me je odslovil, dovolj da sedaj ob naročeni uri zapuščam ordinacijo.
Zalostno je to, da je to precej redka ptica.
Evo, info o ceni prevoza pokretnega pacienta iz ukclj na obrobje Ljubljane (10 km od ukc)
Resilec 500
Taxi 100
Lpp 1.2€?
Zakaj take cene?
Zdj bo boljše...zemljarić je šel rakom žvižgat