danes sem bil pozitivno presenečen nad zdravstvom pri nas v mestu. res sokiralo me je.
po treh letih me zvije in včeraj napisem svoji zdravnici kaj me muci, ker imamo spletno narocanje. dela od 7-14ih. me klice ob 14:30, se dogovorima, da grem danes zjutraj v lab. kjer imam uro 7:20 potem pa se k njen na pregled malo kasneje.
ker sem bil navajen, da je v lab. zjutraj totalna stala, ljudi en cez drugega, grem mal prej, da slucajno ne zamudim termin pri zdravnici.
lab. odprejo ob 06:30 ali celo ob 6ih ne vem tocno, pridem tja ob 7ih sem bil stevilka 15 danes. cakal sem natanko 2minute za odvzem. delala je ena od 4ih ali 5 odvzemov. ponavadi ob 7ih si mel sreco, ce si dobil stevilko pred 70 recimo. ob 8ih je bila stevilka ze 150 ali cez.
no zrihtam to, letim v ordinacijo, pred mano samo ena gospa sedi. tam pocakam to pred mano cca. 10min, potem mene obravnava, se vse zmenima, pridem ven prazna cakalnica.
res šokiran, ker vcasih je bil razpad sistema in si cakal par ur lahko, danes pa skoraj prazen ZD.
sj ne, da se bunim ampak glede na to kar beremo v medijih, sem danes dozivel cisto drugo izkušnjo. ce bi mi ker reku, mu ne bi verjel.