Poguglaj "razglašen konec epidemije"Mora bi rečt "po mojem mnenju" jih še dobivajo. Kje pa so kakšne novice o koncu teh dodatkov ali o koncu razglašene epidemije?
Enkrat lani junija.
Poguglaj "razglašen konec epidemije"Mora bi rečt "po mojem mnenju" jih še dobivajo. Kje pa so kakšne novice o koncu teh dodatkov ali o koncu razglašene epidemije?
Ni res, da so 200€ dobili vsi zaposleni (tisti, ki so imeli plačo višjo od (ne da se mi iskat zneska), tega niso dobili...Kolikor vem so javni uslužbenci prejeli 200€, tako kot vsi zaposleni, tudi v realnem sektorju. To kar so pa prejemali zdravniki, pa ni primerljivo z nobenim javnim uslužbecem.
Kolikor vem so javni uslužbenci prejeli 200€, tako kot vsi zaposleni, tudi v realnem sektorju. To kar so pa prejemali zdravniki, pa ni primerljivo z nobenim javnim uslužbecem.
Svobodnjak trdi, da je to fake news in da je urgenca v resnici prazna ter brez takšnih ali drugačnih težav v obliki praznih avtomatoc s hrano, nasilnih ljudi itd.Kolaps sistema na ljubljanski urgenci: izpadi, izsiljevanja in grožnje s streljanjem #video
Na ljubljanski urgenci v času sezone respiratornih obolenj te dni beležijo naval bolnikov. Obremenjeni sta tako internistična prva pomoč UKC Ljubljana kot tudi služba nujne medicinske pomoči ZD Ljubljana. Pri zadnji povečane obremenitve pripisujejo tudi pomanjkanju družinskih zdravnikov, zaradi...siol.net
Organizirajmo en skupinski nakup.Bil pri zobozdravniku. Dal narkozo. HVALA, HVALA!
Na račun mi je napisal 30€ protibolečinska injekcija. Na netu jih za ta denar lahko kupiš 50.
sam povem.
p.s. problem je olje pri uradnem!
Bil pri zobozdravniku. Dal narkozo. HVALA, HVALA!
Na račun mi je napisal 30€ protibolečinska injekcija. Na netu jih za ta denar lahko kupiš 50.
sam povem.
Zdravilo je poceni, storitev je dragaBil pri zobozdravniku. Dal narkozo. HVALA, HVALA!
sam povem.
Organizirajmo en skupinski nakup.
Potem si pa lahko sami pred vstopom v ordinacijo en šut v dlesen damo.
Pri nas, ko je osebni zdravnik odsoten, imaš nadomestnega, ki ga pokriva.Bom še tu omenil. A ni normalno da je na urgenci povečan promet če pol zdravnikov ta teden ne dela?
Sej vem da tistih 50dni+ dopusta moraš nekako porabit, samo naj gredo zdravniki poleti na jadranje okoli sveta, takrat jih ne bo noben pogrešil 50%. V času špice sezonskih virusov je pa malo nehigienično it na safari v afriko, ali pa smučanje v francijo (samo primer dveh poznanih "dopustnikov" med zdravniki) oz. če se že dela tako da se namenoma obremenjuje urgenca naj vsaj povedo tako tudi v medijih.