Belo presenečenje

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Tudi večina ljudi se ne opija vsak dan. Marsikdo si je že mislil da on pa se že lahko kontrolira, pa je zgubil tla pod nogami da se sploh ni zavedel kdaj.

In pirček na dan je blagodejen (za ledvice). Lahko pa se gremo, ti črtico vsak dan jaz pa pirček, kako dolgo bo kdo nadzoroval situacijo je verjetno jasno.

Sem že videl kako je veliko takih in drugačnih znancev propadlo (pobrežje in tezno, svašta od sela)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Res je... Če nekdo recimo 2x na mesec malo pošmirka, ok, cool with me, jaz nebom, ker mi pač to nekak ne
sede... Več ko 2x na mesec pa lahko malokdo šmirka, ker so polovičke tam po 50-65€, da ga vsak dan dihaš,
prides takoj na 300€ mesečno, kar pa ni pes... Pa stopnja odisnosti je tut minimalna...

Jaz max. letno 3x na đojntek, sploh nevem zakaj negrem večkrat, mogoče zato ker malokdo kadi od frendov...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Fora je v tem, redko se ustavi pri eni črtici oz. črtice ratujejo vse debelejše ter debelejše. Tako, da si še vedno na eni črtici, samo klinc, ko na noč polovičko zbrišeš ali pa več. Sam sej si itak na eni črtici na noč.
smirk-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Fora je v tem, redko se ustavi pri eni črtici oz. črtice ratujejo vse debelejše ter debelejše. Tako, da si še vedno na eni črtici, samo klinc, ko na noč polovičko zbrišeš ali pa več. Sam sej si itak na eni črtici na noč.
smirk-1.gif

Bunke itak vlecejo koko od tipov,ce so navajene da jim drugi placujejo pijaco,dvomim da bi same dajale po 30 eur na noc za robo.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
sej pravim-prava mera kontrole pa ni nobenih problemov. Tako, kot se ga večina ne opija vsak dan, tut večina ne gre na lajno vsak dan. Enako velja za poho in ostale zadeve. Sicer že itak nisem nek pristaš koke, ampak če pa enkrat al pa dvakrat na let na kakšnem žuru pride prilika, se pa res ne bom sekirala o tem, da bom zapadla u droge. Eni so pač že po naravi bolj labilni in toliko lažje podležejo temu. Spet drugi bo pa tu in tam kaj pokonzumiral, pa ne bo imel zaradi tega nobenih problemov. Pravzaprav je enako kot pri alkotu-na tok in tok ljudi bo en podlegnil in postal alkoholik. Enako je pri drogah. Nekomu pač bolj paše pivo, drugemu pa joint. Kje je problem? Škodi tako eno kot drugo...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
eno pivo ne škodi...

kaj bom vse prebral...

zalega narkomanska

png, torej bosta s svojo hcero (ce bos slucajno plodna še) skupaj snifale, sej to ni nic tazga
evil.gif

stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Diablo, po tvoje je 90% ali še več folka narkomanov? Po tvoji teoriji so vsi alkoholiki.

Se strinjam z PNG. Pa kaj je to kej tazga, če je eden zategnu eno lajno? Vlečt zadevo vsak je seveda že odvisnost, ampak da si pa vsake toliko časa privoščiš pa ni za moje pojme nič takega. Osebno raje zvečer skadim eno đolico, kot pa da grem na pivo in mi hitro zapaše še eno... In sem potem naslednji dan cel bogi. Po eni đolici se mi pa nič ne pozna in nimam celega dneva stran vrženega. Sicer pa kakor komu paše.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
eh, da eno pivo ne škodi, ne moreš rečt. In kaj bom jst s svojo hčero počela in kako jo bom vzgajala, je moja stvar.

zalega narkomanska? hm....če je zate vsak, ki občasno pokonzumira drogo, narkoman, je potem tudi vsak, ki občasno pije alko, alkoholik?

dej, give a break...pejt še mal čokolinota popapcat, da boš še mal zrastu...
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
opravičevanje, opravičevanje... pa snif snif dalje.

kar drogirajte se dalje, vec lajfa in priloznosti za nas ostale
wink-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Jaz bi verjetno pobegnil zaradi predsodkov, ki jih imam o ženskah, ki "dajo" prvo noč.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Jaz bi verjetno pobegnil zaradi predsodkov, ki jih imam o ženskah, ki "dajo" prvo noč.
rolleyes-1.gif

če ti pa nebi hotla dat bi bla pa p.r.a.s.i.c.a
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
rolleyes-1.gif

če ti pa nebi hotla dat bi bla pa p.r.a.s.i.c.a
crazy1.gif

a-a tega se pri meni ne bi zgodilo, ker nobene niti "prosil" ne bi, tako da je prav vseeno ali ponudi sama ali ne.
rolleyes-1.gif

Gabriela_c

Zelenc'
15. okt 2007
9
0
1
Moram priznat da že nekej časa spremljam tale forum vsake tok ampak so far me ni zamikal da bi se udeležila debat, ampak tale me je pa izzvala
cheer.gif

Lep pozdrav vsem!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
no, no, tale komentar je pa tudi mene precej nasmejal... ampak me zanima, na katerem forumu ti mene še ujameš na svoj radar, glede na to, da od propada Suxa pisarim samo tukaj... oz. vsaj samo take stvari, ki bi jih lahko ujela v svoj radar kot težave - namreč na slo-foto.net težko najdeš kakšne zanimive težave...
smile-1.gif

drugače pa - hej, nočem se bosti s tem, sem izrazil mnenje zakaj in kako in kako oh in sploh. dost je bilo teh zadev pred dvemi leti, ko smo ga res žurali na polno... res pa je, da vedno - samo alko!! ni bilo nobene druge droge zraven in ne vem, zakaj bi jih v svoje življenje vpeljal zdaj, pri 25-ih, ko sem kolikor toliko znormaliziran... vsaj kar se teh stvari tiče...
smile-1.gif

pri 25-ih letih se pa s temi stvarmi ne mislim več igrat... no, no...