Belo presenečenje

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Dej se raj še mal zgon, da ti čez par let ne bo slučajno žal. Ne vem od kje ti ideja, da pri 25 letih se pa tega ne počne več?
confused-1.gif
Pol enkrat, ko boš že v pokoju in ga boste s tamehkimi skupej pil, boš pa reku: "Da bi bil zdele še enkrat 25, bi tko zategnu uno lajno in napiču babo. In to ne sam 1x!"

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Več kot očitno je, da uporabo droge zagovarjate tisti, ki se še niste srečali z njenimi posledicami. In povem vam, niso prijetne.
Sicer občasno konzumiranje razumem in nimam nič proti, ampak da res ostane pri občasnem konzumiranju. Ne pa, da ti tip reče "sej sem nehu" pol pa najdeš in zveš svašta. Tanka je linija med treznostjo in zadetostjo.
Včasih prov paše kak đoint al pa na kakem partyju smo žrli ikse, ampak tle je pa zame meja. Raje imam sebe kot tiste prelepe občutke, ki itak prehitro minejo.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik Gabriela_c pravi:
...zgleda je današnji trend da ste fantje "rahlo" pomehkuženi...Skratka da skrajšam....res groza kakšna dekleta!
hysterical-1.gif

Smem vprašat, če imaš slučajno rjave lase ?

grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Tanka je linija med treznostjo in zadetostjo.
Včasih prov paše kak đoint al pa na kakem partyju smo žrli ikse, ampak tle je pa zame meja. Raje imam sebe kot tiste prelepe občutke, ki itak prehitro minejo.

Govoriš o tanki meji, hkrati pa omenjaš partije in xse. Ravno na partijih je ta meja najtanjša, ker redkim uspeva ostat na nekem normalnem nivoju, se pravi da se nekaj krat na leto naspidirajo in je to to. Večina xse žere do onemoglosti, veliko sem jih poznal, ki so iz xsov prešaltali na trde droge, žal jih je nekaj končalo tudi na zadnji strani Večera.
To da pa v nekih normalnih okoliščinah srečaš lajno (kot v tem primeru), moraš bit res dovzetn za te zadeve, da bi te to potegnilo v neko odvisnost.

Diablo...lape
10.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Steve pravi:Govoriš o tanki meji, hkrati pa omenjaš partije in xse. Ravno na partijih je ta meja najtanjša, ker redkim uspeva ostat na nekem normalnem nivoju, se pravi da se nekaj krat na leto naspidirajo in je to to.

O tej tanki meji govorim. Ali se ga dejansko odklopiš nekajkrat letno ali je to pač vsak vikend.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Samo pri nas pa smo za svetom. Če kdaj pokonzumiraš kakšno drogo in ne seksaš v misjonarskem položaju si že čudak.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hehe, se bom smejal ko ti bo mali cez x let prisel domov naspidiran pa ti bo rekel, foter drz lape.
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Samo pri nas pa smo za svetom. Če kdaj pokonzumiraš kakšno drogo in ne seksaš v misjonarskem položaju si že čudak.

spet imate problem z razumevanjem, ni problem v tem ce kej probas, zarad mene se lahk vsi grupno drogirate kjer hočete, problem je, da se vam zdi to strasno moderno in se je treba pohvalit.

Naj vam povem, da je to vse skup dalec od modernega in kao kul. zamislite se.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
eh, zagovarjamo...zagovarjam to, v kolikor se jih konzumira, da se jih konzumira kontrolirano, torej da ne pride do zlorabe droge. Enemu pač škodijo bolj kot nekomu drugemu, ena oseba je bolj labilna kot druga. En se ga bo zadeval zato, da pozabi na težave, spet drug zato, da si mal popestri petkov večer ali da se malce sprosti. Enako kot to velja za alko. Mislim, da (vsaj v Sloveniji) veliko več škode povzroča alkohol, pa se nihče ne bo spravil na nekoga, ki piše, da se ga je čez vikend tako napil, da je komaj domov prišel. Ali pa da se vsak vikend napije. Pa smo že vsi kdaj doživeli negativne posledice alkohola. Vse je v samokontroli-dokler lahko ti nadzoruješ drogo in ne droga tebe, ni panike. In med droge spada tako alko kot preostale, 'standardne' droge.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
hehe, se bom smejal ko ti bo mali cez x let prisel domov naspidiran pa ti bo rekel, foter drz lape.
evil.gif
Deloma se strinjam.
Kako pa pojasniš, da je večina uživalcev drog iz sicer ''idealnih'' družin?
grims-1.gif
Torej noben od staršev ni konzumiral drog (pustmo alkiča).

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
evil.gif

Jaz vem kak bom froca vzgajal, ker poznam stvari in vem kaj je prav in kaj narobe.
pa ti?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sam si napisal "idealnih" torej ze niso idealne...je pa dejstvo, ce so starsi otrokom slab vzgled, je pot tlakovana. Ce so starsi kadilici bo velika verjetnost, da bodo tudi otroci, razen ce prerastejo intelekt.... obstajajo svetle izjeme, in te pozdravljam.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
evil.gif

Tud tebi se lahko to zgodi,čeprav si proti drogam.
Ne zdi se pa mi pametno,da se droge predstavlja kot nekaj neškodljivega in pozitivnega.
Še vedno se lahko vsak sam odloči, če bo al pa ne, je pa odstotek teh,ki probajo zaradi hvalospevov veliko višji.
Sam bi pa vseeno raje lajno kot pa rimming
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
sam si napisal "idealnih" torej ze niso idealne...je pa dejstvo, ce so starsi otrokom slab vzgled, je pot tlakovana. Ce so starsi kadilici bo velika verjetnost, da bodo tudi otroci, razen ce prerastejo intelekt.... obstajajo svetle izjeme, in te pozdravljam.
Če nisi ugotovil, sem ti napisal, da to, da si ti svetnik, je daaaaaaaaaaaaaleč od zagotovila, da otroci ne bodo še špikali. Ravno tako ni nujno, da se bodo špikali, če se foter ali pa mat. Zna bit pa, da bodo imeli kakšno napako ja.
crazy1.gif

V glavnem: vse je v vzgoji.
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
se strinjam.

dostikrat se recimo zgodi da otrok kjer mu je starš alkoholik bo on čisto kontra...ker bo alkohol preziral, saj je videl kaj alkohol počne...

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ksz

X + 1/4 modre tabletke
grims-1.gif

Respect!
grin1.gif

Sam moreš bit zihr da bo dala, ker če ne se na konc znajdeš na ulici kot podivjan pes. Se mi je enkrat skor zmešal
grin1.gif

Kar se pa koke tiče in tega primera...hmm...verjtno bi ******, ker nikol ne veš z čim se to vse filajo...koko bi probu sam bo mogla bit od kakšnga kolega ki mu "zaupam"..

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
eh, vzgoja...moji starši se nikol niso drogiral, mat je celo ful proti kakršnikoli drogi, pa to sploh ni vplivalo na moje konzumiranje. So mi pa privzgojili, da 'brez dela ne bo jela', iz česar sledi tudi to, da praktično nikoli nisem pustila, da bi me droga omejevala pri mojih ciljih.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ful proti drogi, to še ne pomeni da je bila dobra vzgoja... mami se pac ni posreclo cisto....