Belo presenečenje

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
eh, pomoje nič ne bi pomagalo...sem pač taka, da če si kaj zapičim, to moram narest pa pika. In glej ga zlomka, še vedno sem čist ok ratala
evil.gif
)

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
bistvo zakaj se mu je skoraj zmešalo je v plavem, ne belem. je to tudi imela v ponudbi?
shocked-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
pravjo da baje koka + 1/4 modre tabletke, da baje tud ful seka...

je pa res ja, da najboljš da to potegneš šele ko si 100% da bo dala, ker drugač ti je 2-4 ure kr prekleto žal da si konzumiral modro tabletko
grin1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Beli prah dela čudeže tudi brez modre tabletke ampak ne tako, da ga pokunzumiraš skozi nos
tongue-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ful proti drogi, to še ne pomeni da je bila dobra vzgoja... mami se pac ni posreclo cisto....

Prvo ti bom še na en zgornji post odgovoril. Nobeden se ne hvali, ampak samo povemo kakšna je realnost.

Moja mami tudi ne pije in je zelo proti alkoholu, pa jest še vedno spijem kakšno pivo ali dva. Se pa pijan ne vsedem v avto in ne počnem pizdarij. Se je zaradi tega mami ponesrečilo pri moji vzgoji? Vzgoja je zelo širok pojem in zaradi tega moja mama še ni slaba mama in od PNG tudi verjetno ni. Premalo se govori o teh zadevah in zaradi tega je tako. Jest bom svojemu otroku povedal kakšne so posledice in kaj se lahko zgodi ob uživanju drog. Če pa nima tolk soli v glavi, da ne bo dojel kaj je prav in kaj ne, potem bo pa do tega prišlo tudi če bom jast 100% proti. Dokler bodo starši dali otroku keš, samo zato da se ga bodo znebili, potem bo droga problem. Če imaš otroka se ukvarjej z njem in mu vcepi nekaj v možgane, kaj je prav in kaj ne. Vsi pa dobro vemo, da se ne bo vedno ravnal ravno tako kot bi starši želeli.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Zakaj konkretno se je treba drogirat pred seksom? Se vam ne dvigne? Se vam seks toliko gabi, da se morate zadet?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Pod vplivom določenih substanc so lahko filingi močnejši, tip lahko veliko dlje zdrži brez ejakulacije...če ti je to všeč, je pa drugo vprašanje.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Spet si ga v kamen, Dizzy
evil.gif

Saj ti ne bi bilo praška pokonzumirat skoz nos..ščepec bi ji ga dal na khm..ščegija, potem bi pa to polizal...Garantirano te ne bi spustila iz objema do zjutraj
grin1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik hgard pravi:

1. Zakaj konkretno se je treba drogirat pred seksom?

2. Se vam ne dvigne?

3. Se vam seks toliko gabi, da se morate zadet?

1. Zato ker potencira užitek

2. Seveda se dvigne...stoji pa par ur, kar dvomim da je to mogoče brez uporabe "pripomočkov"

3. Sploh ne...naravnost obožujem ga...

Nazadnje urejeno:

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
zakaj zakaj zakaj....lej če nočeš probat pol tut ne sprašuj...jst tut ne sprašujem tammle v drugem podforumu...zakaj si nekateri ližejo riti pa z lastnim drekom mažejo...pač majo tak fetiš
stupid-1.gif

Ista fora je da če požreš liter šampanjca pa greš sexat...ti tut dogaja...ampak sam ene 10 % tega kar bi lahka doživel..

Men grejo tut mamimlopapeki na žvce, sam nekaterim ni jasno da je vsaka droga bila zdravilo, predno so jo začeli zlorabljat.

Rečmo Exstasy je bilo izumljeno in prodajano kar nekaj let kot "zdravilo za hujšanje", pa tega nihče več noče priznat