Belo presenečenje

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ma je ne bi vlekel niti trezen...
tongue-1.gif

če je bila pa mokica, pa se je hotla samo pripravit, da bi mi za zajtrk spekla omletke, se bom pa do konca življenja tepel po glavi... kukr...
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Bo že naslednja prišla brez prahu...ni zadnja.

Bolj se lahko žre moj prijatelj, ki je imel 2 tedna nazaj šanso izpeljat trojčka z dvema sexy štajerkama, pa je stisnil rep med noge.
hysterical-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Vsak bi drugače reagirov. Če si odločen, da se boš drogirov samo z alkotom, potem se boš tega pač izogibal. Osebno mi je škoda kokice, če se ga zraven še pije.

Drugač pa daj drugič ven svojega otepača, pa nej gor nariše eno.
evil.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
wtf?? kaj smo tu v kakem samostanu, ali ste samo hobby svetniki
13.gif
od ene lajne pa bi vas kap ruknila al kaj, sploh ko veš kaj te bo doletelo po lajni?
Da ne bo pomote, še nisem vlekel tega sranja in ga tudi nimam v planu, ampak če me doleti točno zgoraj opisana situacija, bi cuknil brez pomisleka in si popestril zadevo, svetniki pa bi pobegnili od straha in zatočišče poiskali v prvi gostilni ob 5 vlkih pirih
bonk.gif

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
13.gif
od ene lajne pa bi vas kap ruknila al kaj, sploh ko veš kaj te bo doletelo po lajni?
Da ne bo pomote, še nisem vlekel tega sranja in ga tudi nimam v planu, ampak če me doleti točno zgoraj opisana situacija, bi cuknil brez pomisleka in si popestril zadevo, svetniki pa bi pobegnili od straha in zatočišče poiskali v prvi gostilni ob 5 vlkih pirih
bonk.gif

Tole si pa napisu zelo dobr hehe!

Podpis in zvezdice
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ki si ti zdaj sifilis privlekel
confused-1.gif

ne rabim se ti smilit ker mislim da imaš dovolj dela sam s sabo
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
13.gif
bonk.gif

se popolnoma strinjam!
pa tudi če sam nebi črtice vleku, pa kaj!? Pi*da sej se ne bom z njo poročil
13.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pametno polde.
grin1.gif

ti bi se potem tovrstni situaciji modro izognil...
smile-1.gif

Nevem v cem je problem,ce je one night stand je zaradi mene lahko tudi na "horsu",vsaj ce naletis na hudo praseco kot jo situacija opisuje,taka te itak nebo gledala,kot si omenil da ce bi bila lahko theone.
Jest se v taki situaciji nebom znasel,ce bi bila pa to tvoja zgodba bi ti pa rekel da si usekan ce si vse zafural zato ker bejba fura zur s koko.Pa mislim tudi da te ta prah ne potegne kr tako notr,sploh ce si ze na alkoholu,vsaj kolkr jih jest poznam so probali vseskupaj za zabavo in nikol vec.
Sploh pa sej te nihce ne sili,rece ne in zadeva se pelje dalje,nevem kera te bo silila da snifas ker drugace nebo nic!?!?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

evo še en ženski odgovor: sicer nimam nič proti tovrstnim substancam, bi pa počakala, da tip najprej povleče (da me ne bi ke neko sceno pofural), pol bi pa še jst kakšno malenkost, če bi mi že pasal. No, pa mogoče bi vsaj do doma počakala, ker nimam interesa,da taksist ali kdorkoli drug gleda, kaj počnem
evil.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
a zdej so pa droge ful blazno nemoralne, alko pa ni? Enim je pač všeč eno, drugim drugo. Vkolikor se znaš kontrolirat in to ne vpliva na delovanje v vsakdanjem življenju, ne vidim razloga, zakaj tega ne bi počel (ok, mejbi zarad ilegalnosti, ampak ok..). Seveda to ne pomeni, da se ga vsak dan na polno drogiraš (čeprav gre marsikdo vsak dan na pirček ali dva, za vikend pa 5-6, pa temu ne bo noben nasprotoval
smirk-1.gif

In kdo pravi, da nisem pridna?
evil.gif