Belo presenečenje

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Koka je res bolj rekreativna droga, ni take panike.
Če se postavim v dizzijev položaj, ne bi pobegnila, ampak skušala izkoristit situacijo.
grims-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Da ne bo pomote, tudi mene droga nasplošno freaka out, ampak če jo kdo drug fura, ni problema. Bi se pa znalo zakomplicirat, če bi ta drugi hotel postati kaj resnejšega.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Smučala bi v tandemu. Nato bi se doma podrla kot norca in oba bi bila srečna. Simpel ko pimpelj.

Nimam zadržkov kar se tiče substanc, no v žilo se ga ravno ne bi pikal. Tudi sam včasih kaj pokonzumiram. Ne redno, ampak sem pa tja, če je ravno prilika in če mi paše. Bmk kaj si mislte, men je fajn
evil.gif
.

Zanimvo, da je dan današnji za nekatere droga še vedno tabu.

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
In da je o drogi še vedno toliko mitov in neznank seveda pa tipičnih izjav v smislu: hja, nikol ne veš, kaj vse je že vzela... In to med folkom starim tam 20-30.
Ne pravim da je droga kul, niti nisem user, samo bav bav pa tudi ni.

V takšni situaciji bi ji jaz enostavno rekel: "Ne hvala." Večer pa bi potekal po planih naprej
cheer.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kihneš v ogledalo ter nabrišeš prasi.co.

Drugače pa, sej če je narisala dve "lajni" še ne pomeni, da so zate.

Pač rečeš ne hvala, tako ali tako si hotel one night stand ali pač ne?

Tisti, ki pa trdite, da ne povzroa odvisnoti, prosim ne pišite neumnosti. Kao noben ni odvisen, sam vsi pa radi ponovno doživeli občutek, ko ti je vse ravno in je vse super. Potem pa samo še slišiš večer za večerom, stari a gremo na autobahn?
smirk-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
@Stieber in @Bucko: vaju moram razocarat, ne gre za kaksno estradnico, sploh ne... mislim, da je ne pozna veliko ljudi...

sem pa enkrat Mirno Reynolds videl v malo cudnem stanju...ampak nje tako ali tako ne bi...tudi trezne ne...
tongue-1.gif

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
haha keri loleki ste nekateri jao

ja zadeva ni nujno da je bla koka (itak da je bla sam vseen...), lahk je biu speed???

ampak jst bi na tvojem mestu Dizzy probal robo in nekako primerjal z mojo :D

Torej to tud pomen da ma punčara okus hehe da zna uživat!

Folk veste coke je zelo dobra zadeva in niti slučajno ni tisto kar mate vi v glavi ko takoj asociirate na junkie sceno!

To je totalno neki druzga......to ni niti stimulans niti pomirjevalo.....je nekaj drugega!

Drgač so si pa droge zelo različne po učinku in ni jih potrebno metat v isti koš
wink-1.gif

P.S. - hehe drgač sm pa po naslovu teme in po kotičku Bitke med spoloma predvideval da bo govora o totalno nečem drugem......da si hotu požežit punco in da ko si se spravil lizat češpljo da si polizal (haha posnifal) BELI tok
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja nevem no... Jaz bi ostal... Zjutraj bi ji pa še prodal kaka 0,5g svoje zaloge, tolko da bi mel za taksi do doma...

Bedasto vprasanje... Kaj zdaj, če punca tu pa tam snifne je že đankoza? Pa snifa danes ze vsak drugi, nevem zakaj

je to taki bum... Če tega ne delas, se pol nesmes druzzit s takimi ki to delajo? Nevem no...

Pa naj snifa, itak bom jo samo 3x poseksal, saj je ne nameravam vženit...

Pa naj snifa, jaz nebom, bom pa seksal pol.
evil.gif

Pa tudi če jo bi jo nameraval vženit... Če je prava bo že upostila to...

Zdaj za vikend sem tut naletel na neko divjaško verzijo babe, tak orng potetovirana, malo odštekana,

starejša od mene, totalna frikica, lušna pa tak da se ti oke solzijo... Ko so mele mizo polek nas,

so kao frendi ful nekaj, češ kak je lahko baba tak potetovirana (japonske rože), pa da jo naredi

ogabno, pa da se je en nebi dotaknil, makar je luskana... Naslednji dan pa so me sprasevali take

stvari kot da sem bil z Carmen Electra...

Nevem no... Snifa koko, kadi travo, eki, ma kaj me te bk, dokler ni na heroinu je za mene tisto noč kul.

(mimogrede, s kolkimi si bil, pa nisi vedel da snifajo, ker eni to ful skrivajo, eni pa ne...)

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:iz torbice potegne zavojček... vrečkico... z belim prahom... z belim presenečenjem... v avtu začne na ogledalcu razprorejati 2 črtici... baaah, kaj narediš!? ustaviš taksi, pobegneš? ali...tvegaš...

pa ti? kako bi se odločil/a ti?

Definitivno bi ustavila taxi in odkorakala. Ker iz prve roke vem, kaj ta in še ena druga droga naredita iz človeka, tako da, ne hvala!

Citat:
Koka je res bolj rekreativna droga, ni take panike.

Očitno nimaš pojma kaj tale rekreacija naredi iz človeka. Ko moraš it enkrat s človekom skozi krizo, za katero je on itak mislil, da je ne bo nikol doživel, ker itak ni navlečen, verjemi, da spremeniš tako mnenje!!!

In čeprav nekateri pravite, da naj ne delamo prevelikega bav-bava iz tega, očitno je, da nimate pojma. Boste povedali, ko boste dejansko poznali nekoga, ki je na tem in ga boste vlekli ven iz tega. Men ni ratal. Navlečen si dost hitreje kot misliš, najprej je sam vikend, pol se pa to kar naenkrat spremeni na vsak dan.

Ok, nisem nek angelček, ampak trde droge se pa strogo izogibam.

Nazadnje urejeno:

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
btw: koka bi steznila, tak da bi prišo k sebi!!! ............. kot je že nekdo omenil ...... nikoli ne veš koliko takih ki snifajo si že imel v delu pa sploh ne veš

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
popoln podpis. odraščal sem na Fužinah, zato dobro vem, kaj pomeni, če slučajno "misliš" da si snifnil koko... oz. v mojem primeru so fantje mislili, da kadijo travico zeleno... na koncu so jih peljali z rešilcem... neka zastrupitev, sem bil pa še premajhen, da bi vedel, za kaj točno se je šlo... sem se pa takrat naučil, da droge niso zame... in da se jim izognem na daleč!!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
btw: koka bi steznila, tak da bi prišo k sebi!!! ............. kot je že nekdo omenil ...... nikoli ne veš koliko takih ki snifajo si že imel v delu pa sploh ne veš

Seveda te strezne, kaj pa potem ko popusti učinek?

Nekateri pišete kot da govorimo o Pikovit vitaminskih tabletah, na koncu boste nekateri napisali, da ima zdravilne učinke.
crazy1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Nekateri pišete kot da govorimo o Pikovit vitaminskih tabletah, na koncu boste nekateri napisali, da ima zdravilne učinke.
crazy1.gif

Zato pa je tolk đanksov, ker vsi jemljejo drogo v prepričanju, da oni se pa že ne bodo navlekl. Oni so pa lahko komot kar brez. No streznitev pride, ko ugotovijo, da ne morejo brez
crazy1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.936
113
v lokalni ostariji
hmm

nekaj mi ni jasno... ali je ona sama snifala ali je podturila diziju oz ga silila? a vi sploh veste kok zadetih hodi naokoli po sveti pa sploh ne veste... komot ste natepaval kako/kakega ki je bil ves od praska...

punca se je razzivela... pa potegnla crtico...

dizyred je pa ostal na suhem ker je pobegnil:)

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
droga, v tem primeru... kokica... kaj bi pa lahko še bila?
tongue-1.gif

Jah bel prah je lahko še kej drugega.
wink-1.gif

Kokice pod uplivom alkohola ne bi vlekel.
smirk-1.gif