Belo presenečenje

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Počakal bi da bi prišla do stanovanja, tam pa bi jo že nekak pregovoril in ji pokazal kaj je prava star. Če ne bi hotela to, bi ona zapustila taxi!
cool-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Na to vprašanje/dilemo lahko odgovori samo Dr. Phil. Iz izkušenj seveda.
smirk-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz ne bi, ona pa naj, če hoče. Po tem bi pa samo še upal, da se bo noč odvila v pravo smer
grims-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ustavil bi taxi, ter mirno odkorakal stran... Sem se ga že dostkrat napil, a vselej sem vedel, kaj počnem...
Je bila tista izkušnja dovolj, da začneš malo normalno razmišljat, pa da se ga ne nasekaš tolk, da zase neveš...
crazy1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Tudi ostali komentarji so bolj tako... od lepo vzgojenih, ki jim v glavi odmeva stavek - say no to drugs...
grin1.gif

Ni to hors, po katerem boš recimo po pol leta kar naenkrat začutil potrebo po še in ni to droga, ki bi te po dveh gramih zasvojila, niti ni to niti droga po kateri ne bi vedel kaj počneš...
smirk-1.gif

V glavnem, lahko ti je žal, da nisi pustil vsaj njej
grin1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
res je - že samo do alkota se ti keglja, od samih mamil tudi, potem pa to dvoje združiš. nebi, hvala.

Lej še 1x... v normalni družbi bi ti popravilo pijanost, drugo je, če bi bil v živčni družbi željni dokazovanja... v dvoje ti ne bi škodilo, verjemi
grin1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Trava, sploh kakšen pošten skunk te namede nenormalno, poppers te uniči za tisto minuto, trip te odnese nenormalno, ekser te tudi odpelje kar kvalitetno, o horsu sploh nebi... pri koki pa ni čisto tako...
grin1.gif

Se ti zdi, da bi jo jemali razni politiki, poslovneži, al pa Holmes
grin1.gif
, če bi te zadelo recimo vsaj toliko kot trava?

Pa da ne bo kdo razumel narobe, da zadevo reklamiram ali pa kaj podobnega, samo če ne veste o čem govorite, ni treba preveč pametovat...
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Raje se drži teme.........
grin1.gif

Drugače se pa strinjam s tabo.
Vsaj babi bi pustil, da se ga navleče.........enega in drugega!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej sem napisal, al sem pa vsaj hotel - edina droga, ki jo bom v življenju zavedno poskusil, je alko. full stop.
grin1.gif

@Silvio: verjamem, ampak to je vseeno meja, ki je ne želim prestopiti, tudi če bi se lahko imel fino. oz. mela fino.
smile-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
rečeš da si kavalir in ji prepustiš še drugo( si že prej, al pa da ne mešaš)...

pol itaq veš kaj sledi... popravek: oz. upaš...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Oprosti, kaj jo bo pa zvilo? A misliš da bo šla pa pri tebi doma potem na WC in si nabila overdose horsa?

Grow up.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno: