bedaki na cesti

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.927
10.658
113
kod Džej-Zija
Večinoma zadošča, da namerno pustim pred sabo velik prostor za vključevanje. Včasih se je pa treba skoraj ustavit, da človeka pripraviš, da se vključi.

Pri AOjih me zabava dejstvo, sploh pri kakšnih bolj fancy suv-ih (ravno včeraj GLC), da vozniki absolutno ne obvladajo svojega avta. Se parkirajo na prehitevalca s kolesi krepko čez sredinsko črto. In se ne pustijo motit.

Danes so upravljalci spet izvedli jutranjo mojstrovino. Vzhodna obvoznica prazna, si mislim, da bo severna tekoča. Jok, so morali takoj nekaj zakomplicirat. Tokrat so pasova iz vzhodne in iz Štajerske združili v enega. Stoječa kolona. Ko prideš do zapore, pa bognedaj, da bi zadrga delala. Na desnem pasu gospa v berlingu s telefonom na ušesu, ni šans, da koga spusti predse.

BTW: ste kdaj opazili, da so ženske pri kolonah in zadrgah izjemno "teritorialne"? Ne spustijo te noter, da se jebeš, gledajo naravnost v točko na zidu in se pretvarjajo, da ne obstajaš, kot bi na kakšni delavnici za osebno rast trenirale premikanje objekta z mislimi. Namig: telekineza ni dokazana.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.392
1.393
113
Jup, drzi svoje mesto v vrsti in ne jebe zive sile. Sele ko na silo zavijem v vrsto in vidi, da bo poskodovan pleh se umakne in seveda krili. Ne razumem, da po toliko letih zadrge ljudje se zmeraj mislijo, da bo hitreje ce se vsi razvrstimo v en pas 5 km pred oviro.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.392
1.393
113
Zakaj? Grem do konca zadrge in pokazem, da se ne bom ustavil. Ce nekdo ne razume pravil ni moj problem, da moram s silo pokazati.

• Všeč mi je
Reactions: naliM

krko

Guru
5. sep 2010
2.678
1.390
113
Vse lepo in prav, dokler ne naletiš na nekoga kateremu je vseeno za pleh in te bo zadel.
Bedak ostane bedak. Če bi ta, kateri te ne spusti bil že v osnovi "normalen" bi ti pustil toliko prostora, da se lahko normalno razvrstiš. Ampak bedak smatra, da si jih ti vse prehitel in da se ne smeš zdaj kar vrinit.

Kot je napisal crnobog, rajši počakat 2,3 avte oz. tistih nekaj sekund, kot potem izpolnjevati poročila o prom. nesr. in skakat na relaciji zavarovalnica-servis.

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.863
113
Dumb and dumber torej.

Jaz namesto da iščem PRAAAAAVIIIIICEEEEE raje počakam, 2, 3 avte, da se najde nekdo ki mu ne bo padla krona z glave če bo koga spustil predse.
Na tem uvozu (iz BTC na obvoznico) je to edina možnost, samo da teh avtov ni 2 do 3, ampak 100 do 200, ker gre kolona 60-80 km/h, pospeševalni pas pa je dolg 0 m. Debil, ki je to postavil pač ni upošteval da je lahko promet tudi gostejši kot ob dveh ponoči.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.234
1.498
113
KSZ

Kaj je s temi tujci na primorki. Vsak misli, da če da žmigavec, mu le-ta da prednost, da me izsili na prehitevalnem pasu. Je v AT ali DE kakšno drugačno prometno pravilo?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.234
1.498
113
To ja. Samo jaz sprašujem za bedake, ki vozijo na desnem pasu, počakajo da pridem po levem skoraj do njih, potem pa smernik in hop pred mano s ca. 30 km/h manj. To ni več normalno. Zadnjič na eni relaciji 3x bremzal skoraj na polno, pa še to samo zato ker sem videl smernik in predvideval bedarijo. Drugače bi počilo. Tablice A, D, NL.

ps. Za mano ni bilo nikogar.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jezek

Guru
24. jul 2008
3.338
1.384
113
Ja ne vem, ob priblizevanju malo opleti levo-desno (Space invaders stil), ce imas dobre bremze lahko izvedes dive, ce dovolj konjev pa kobro . Potem pa ti ostane se hupa, daljinke, gestikulacija....

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.927
10.658
113
kod Džej-Zija
Na tem uvozu (iz BTC na obvoznico) je to edina možnost, samo da teh avtov ni 2 do 3, ampak 100 do 200, ker gre kolona 60-80 km/h, pospeševalni pas pa je dolg 0 m. Debil, ki je to postavil pač ni upošteval da je lahko promet tudi gostejši kot ob dveh ponoči.
Danes je bilo nadvse zanimivo, ko so talenti od Darsa tudi smer proti Zadobrovi stisnili v en pas. Take gužve pa še ne. Pridem na vzhodno, pa nikjer nikogar. Prazno. Še dobro, da je vlada danes z darsom razpravljala, kako naredit promet bolj pretočen.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.572
6.660
113
pri taščici
Voznikov na levem pasu enostavno ni.
Tidi ce se slučajno kdo najde, me ne moti ce se pelje tako hitro kot desni pas. Se pravi se peljemo nekako tako kot motorsiti v koloni.
Dva vstric "s polovičnim zamikom"

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.572
6.660
113
pri taščici

Priponke

• Screenshot_2023-07-01-08-37-39-209_si.topapp.radaralarm-edit.jpg
    Screenshot_2023-07-01-08-37-39-209_si.topapp.radaralarm-edit.jpg
    305,1 KB · Ogledi: 77
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in jendomen

sad

Guru
24. avg 2007
21.013
9.656
113
Daj povej kaj več. Kaj moram narediti? Edino kar je, ne bi imel rad razbitega avta.
Preslab avto imaš? X5, še raje X7 ali GLS nabavi in vsi tisti, ki ti sedaj kažejo, da si ena pički…, se bodo prelevili v pič….
Sam nisem mogel verjeti, ko sem en teden vozil neko kravo. Identična vožnja, niti enega izsiljevanja.
Jup, drzi svoje mesto v vrsti in ne jebe zive sile. Sele ko na silo zavijem v vrsto in vidi, da bo poskodovan pleh se umakne in seveda krili. Ne razumem, da po toliko letih zadrge ljudje se zmeraj mislijo, da bo hitreje ce se vsi razvrstimo v en pas 5 km pred oviro.
Enostavno egoizem na vrhuncu.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.234
1.498
113
Preslab avto imaš? X5, še raje X7 ali GLS nabavi in vsi tisti, ki ti sedaj kažejo, da si ena pički…, se bodo prelevili v pič….
Sam nisem mogel verjeti, ko sem en teden vozil neko kravo. Identična vožnja, niti enega izsiljevanja.
Hmm, kolega ima GLE kupe. Bom res probal z njegovim. Samo ne vem če zgleda dovolj velik.